Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 biletler ne zaman çıkıyor yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 arcane said: Ctrl + F "Necip" Enter Eşleşen Bulunamadı. necip son dönem de hep yedek diye almamışlardır. Kayseri maçında çok patladı :) açıklamadan sonra oynandı maç. Hakan balta yetersiz diye 40598045 kere dedim de sallayan olmadı beni hiç :( hırvatistan maçında yediğimiz golde adam kesildi koşamadı filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Şu gereksiz maç yüzünden Antalyaspor-Galatasaray maçını kaçırıyorum. Hala ne diye şu maçlara çıkıyorsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 semih direk ilk 11. düşünülmesine bile gerek yok. hala burak falan diyenler var. cenk - semih 2si beraber oynasın forvette volkan gg-servet-zan-köybaşı topuz-nuri-topal-hamit semih cenk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 defansımız hep kötü ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 adam 50 yıldır yedek son maçta gsye gol attı diye milli takımda ilk 11 çıksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iblameadmins Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Adam Fenerbahçe'li. Yani onun hayatında en önemli şey ney? Galatasaray'ı yenmek bu uğurda Galatasaray'a gol atmak da bir golcü için en önemli şey. Düşünsene Semih Galatasaray'a gol attı daha ne yapıcak adam milli takımda 11 çıkmak için. Mantık mekanizmaları böyle çalıştığı için çok takılma normal böyle şeyler =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Burak ne ya offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 En basitinden hırvatistan maçını izlemek bile yeterli şu görüşü çürütmeye :) Semih çok kaliteli bi golcü gs'nin yolladığı dandik adamlara benzemez. Kaldı ki arda aylardır yedek bile değil yine de çağırılıyosa semih çok rahat oynar milli takımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 servet-zan ikilisinden başka stoper yok sanki memlekette, takım baştan sonra yalan yani. Zaten şu iki maçta 3 ya da 4 puan kaybeder erken veda ederiz, ligimize bakarız sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceronibo Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 DoruK said: adam 50 yıldır yedek son maçta gsye gol attı diye milli takımda ilk 11 çıksın şunu diyosan futboldan anlamıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 anlamıyo ztn. iblameadmins said: Adam Fenerbahçe'li. Yani onun hayatında en önemli şey ney? Galatasaray'ı yenmek bu uğurda Galatasaray'a gol atmak da bir golcü için en önemli şey. Düşünsene Semih Galatasaray'a gol attı daha ne yapıcak adam milli takımda 11 çıkmak için. Mantık mekanizmaları böyle çalıştığı için çok takılma normal böyle şeyler =] sanada bu resmi layık gordum http://reecehome.homeip.net/gallery/var/resizes/funny/failed-troll-is-fail.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 BiTcH_oFBaT said: arcane said: Ctrl + F "Necip" Enter Eşleşen Bulunamadı. necip son dönem de hep yedek diye almamışlardır. Kayseri maçında çok patladı :) açıklamadan sonra oynandı maç. Hakan balta yetersiz diye 40598045 kere dedim de sallayan olmadı beni hiç :( hırvatistan maçında yediğimiz golde adam kesildi koşamadı filan. necip u21de oynıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Servet-Zandan defans olmaz, duyun bu isyanımızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iblameadmins Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 mokokonun gereksiz icraatı mokoko said: anlamıyo ztn. iblameadmins said: Adam Fenerbahçe'li. Yani onun hayatında en önemli şey ney? Galatasaray'ı yenmek bu uğurda Galatasaray'a gol atmak da bir golcü için en önemli şey. Düşünsene Semih Galatasaray'a gol attı daha ne yapıcak adam milli takımda 11 çıkmak için. Mantık mekanizmaları böyle çalıştığı için çok takılma normal böyle şeyler =] sanada bu resmi layık gordum http://reecehome.homeip.net/gallery/var/resizes/funny/failed-troll-is-fail.jpg Evet Semih'de Türk Milli takımının değişilmez forveti zaten... OH WAIT!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 galatasaraya gol atti diyemi milli takima aliniyor yani semih. PUSAHFDHSAHAHA kazim, yekta, gokan zan, hakan BALTA ve hatta 23523 haftadir sakat arda ne icin aliniyor peki ? federasyon fenerli oldugu icinmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 OH WAIT.. cok iyi oyuncu olduklari ve harika performanslarindan dolayi aliniyolar elbette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Hiddink onları niye aldığını gayet iyi açıklamıştı zaten, bana yetenekli adamlardan çok milli takım kimliği bulunan oyuncular lazım, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 fenerde alex olmasa küme düşecekler ama taraftarı gg dışındaki türk oyuncuların çerçöp olduğunu göremiyor mlsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Odeon said: galatasaraya gol atti diyemi milli takima aliniyor yani semih. PUSAHFDHSAHAHA kazim, yekta, gokan zan, hakan BALTA ve hatta 23523 haftadir sakat arda ne icin aliniyor peki ? federasyon fenerli oldugu icinmi ?ben kalkıp bu adamlar ilk 11 oynasın demiyorum ama, o kadar at gözlüklü değiliz. td almışsa ben napayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 DoruK said: fenerde alex olmasa küme düşecekler ama taraftarı gg dışındaki türk oyuncuların çerçöp olduğunu göremiyor mlsf.Evet ya emre, volkan, mehmet topuz çöp bunlar hep :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 emre çirkef, volkan mağara adamı, topuz da satıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 kafan çok güzelmiş. güle güle kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 of çok güzel orta geldi ama gol atamıyorum :( banlarlar valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 mokko 2-3 seferdir cevap verecek bişi bulamıyorsun, argüman sıfır içerik sıfır yok futboldan anlamıyor demeler banal expressionlar falan.. tipik fenerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar