Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İzmir'de ADND 2nd ed.!!!

Elarine

Öne çıkan mesajlar

Benim yıllardır bulmak istediğim birşey var izmir'de. Belki buradan ses çıkar diye umuyorum.

Efendim ben yaklaşık 4 sene önce ilk FRP mi çok sağlam bir DM ve ADND 2nd edition çatısı altında Forgotten Realms'da oynamış ve inanılmaz keyif almıştım. Bursa'daki bu grupla oraya gittikçe görüşüyordum ama şartlar gereği artık o iş yalan oldu. son 2 senemi izmirde adnd 2nd edition u kararında oynatabilen DM ve oynayan player aramakla geçirdim. Birkaç oyun denemem oldu ama 7 level mage iken Mask'la bizzat yüzyüze tanışınca oyunun suyunun çıktığına kanaat getirdim.

Benim aradığım şey, izmir'de sürekli olarak oynayabilecek bir adet ADND den anlayan, "ben minotaur paladin oynicam!" diyen playerlara "bsg öyle iş olmaz" diyebilen, aksiyonun dozunu tutup rulebookların basiclerine uyan DM, ve bu oynayışa uygun şekilde edebiyle karakter seçecek 3-4 playerdır. Player sayısı o kadar fark etmez aslında party olsa düzenli oyun olsa yeterlidir sadece 2 kişidense 4 kişi daha keyifli oluyor. Konuya ilgili herhangi birileri varsa lütfen bana ulaşın. 2 senelik araştırmam mutlu sonla bitsin :(
Sosyal ağlarda paylaş

konu dışıyla alakasını anlamadım, masaüstü bölümü vardı bunla ilgili.
http://forum.paticik.com/list.php?16

o değil de minotaur paladin konusunu niye mühim bir mevzu olarak gösteriyorsun.
gayet iyi olur gayet de zevkli olur minotaur paladin.

illa "belirli kalıplara" tıkılı kalan kişilerden misin yoksa?
Sosyal ağlarda paylaş

cahilliğime gelmiş yanlış yere açmışım başlığı :/ Yahu örnek gösterdim. Saçma sapan şeylerle geliyorlar bazen. Minotaur paladin çok güzel olur da partiye göre değişedebilir.

Heroic class/race combolarının suyununu çıkarılmasına karşıyım sadece. Heroic olmak için bi sıfırdan başla bi sakin ol dimi?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...