vaperon Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Ahahaha süpersin Wendigo. Sen her zaman gel Beşiktaş topiklerine. Lazım böyle gülünecek adamlar... :D
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Wendigo said: Benim kafada bi durum yok da, ofsayti vermesi gereken hakem ile penaltiyi vermesi gereken hakemin farkli hakemler oldugunu daha cozememis adamlarla futbol tartisiyorum. Iste bu fena kafa yapiyo, Melis kafasi ;) Hocam hala olayi cozemediniz. Su konuyu en basindan okuyun. Mac boynca hakem diye aglayip, kendi lehine yapilani gormezden gelmekten bahsediyorum. Bu kafa, bu mantalite yuzunden zaten superlig eyyam, saibe cenneti.serefli ikinciliklerinizdeki sampiyon kankaniz, yillarca en cok penalti atan takimken susar BOSOKTOSLU DOROSU, serefli ikincilik der, sessiz kalirsaniz su halinize melislik denmesine de cok ses cikarmayin. Yonetiminiz koskoca camianin icine etti, patlayacakkende komik basin aciklamalari ile hedef saptirdi. Yazik, gunah... yan hakem faul caldiramiyor zaten.. kac tane penalti verdi bu ligde yan hakemler hic bilgin yok galba ? futbolun kurallarini bilmeden atip tutma.. yan hakem derseki hocam penalti die mikrafondan adam basar duduge calar.. azcık güven özveri tecrube olcak insanda... + olarak.. 2-3 sene önce batuhan bjk de oynarken antep deplasmani son dk penalti oldu.. yan hakem verdi penaltiyi iceri girdi elinde bayrak ceza sahasi cizgisne.. orta hakem oynatti.. sonra 90+ da aldik maci.. bu takım neler gördu sen hala neler diyosun.. el olmayan nobrenin golne el dendi.. adam ittiren bobo 4 mac ceza yedi.. evet hep besiktasa.. o raki sisesi inönu'de atılsa 5 mactan asagya cıkamazdik.. TS'de adamin kafasi yarildi 1 mac saha kapatma,seyircisiz de diil bide.. ödul gbi adamlara... ya işte evlat... yaööön hakem cöllmadi oofsayt baa ne dmekle olmuyor.. iyi forumlar..
Darksun Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Vallahi milletteki mantığı görünce hayretler içerisinde kalıyorum =) Adam maç boyu azımıza etmiş sayın at gözlüklü arkadaşların takıldığı şey penaltı bile sonuçlanmaması gereken pozisyona çıkmayan sarı kart ahahahaha
tinu Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 delirecem ya , heriflere bak ya hakemi tebrik ediyor birde ya , hakem önderin dokunduğunu görmüş çok zor pozisyonmuş ve penaltıyı vermemiş, ulan o zaman korner nerde!! bir kişi sormuyor bunu hadi şansal fedarasyon yalakası , o mustafa denizli güya beşiktaşlı , ulan sorsana madem hakem gördü topa dokunduğunu neden korner vermedi diye, ondan sonra beşiktaş niye bağırıp çağırıyor niye küfür ediyor , bu beşiktaş düşmanlığıdır bariz düşmanlıktır, bilerek yapılıyor bunlar hata felan değil, bu pozisyona penaltı değil demek , üstüne ne kadar gerizekalı durumu düştüklerini düşünmeden hakemin bu kararını övmek, kasıttır fedarasyon korkusundandır,
vaperon Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 elmavodka boşver anlamazlar onlar. Ancak kendine yontabileceklerini görür söylerler. Bunlar bu karakterde insanlar. Ne kadar anlatmaya çalışsan da anlamazlar. Gereksiz konuşuyoruz. Almıyor kafa yapacak birşey yok
Ren Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Wendigo said: Benim kafada bi durum yok da, ofsayti vermesi gereken hakem ile penaltiyi vermesi gereken hakemin farkli hakemler oldugunu daha cozememis adamlarla futbol tartisiyorum. Iste bu fena kafa yapiyo, sormazlar mı adama biri hakem de diğeri palyaço düdüğü mü diye "lehine hataları görmeyip melislik yapmayı" sen şu söylediğin ile yapıyorsun zaten. ayrıca bir maçta 500 düdük çalınmaz ayıptır ingilterede maç durdurmamaya çalışıyorlar bizde zart düdük. madem çok sert mücadele oluyor çıkart sarı kartlarını yapmasınlar bir daha. ben mi çıkartayım gelip cebinden. yok ben sert futbol istiyorum öyle oynatayım burası türkiye diyorsan da bırak verme faul. çalma düdük.
Wendigo Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 vaperon said: Ahahaha süpersin Wendigo. Sen her zaman gel Beşiktaş topiklerine. Lazım böyle gülünecek adamlar... :D Konuyla ilgili verecek bi cevabin varsa konusalim, Yoksa ac gotune gul :)
Wendigo Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Applev0dka: guzel yazmissin da, henuz benim hangi penalti pozisyonundan bahsettigimi idrak edememissin. Ya evlat, okudugunu anlayabilmek lazim once. Yoksa ayar vericem diye, kendi kendine ayar aliyosun :/
Ren Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 hakemlerin verdiği kararları ayrı "layer"larda verdiğini bizim kafamız senden çok daha iyi basıyor merak etme. ler ekini koymamışım sdf
Red Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 applev0dka said: simao'nun pozisyonda topa dokundu kontrolsuz girdi diyen olmus yuh.. adam sıyırmams bile topu alakasi yok topla.. FB TV'den fln mi izlednz maci diyen olmuşlu konusuyorsunda ben dedim onu topa dokunuyor adam görmediniz mi.ama dokunduktan sora ayagı 3 metre kaldırıyor simaoya dogru.e penaltı aksini söyleyen mi var tam okumadan anlamadan laf yetiştirmek için cevap veriosun. benim takıldıgım nokta beşiktaşın daha çok pozisyonu var.daha iyi oynadı.maçıda aldı zaten.hakem hataları inkar edilemez.ama ben kasıt oldugunu düşünmüyorum hatalarda.her maçta oluyor her takıma oluyor sadece galatasaray ve beşiktaşın (beşiktaşın genel huyu) yönetimlerin kendini kurtarma taraftara gazı verme çabası. kayserinin penaltısı ofsayt mesela.fakat aynı şekilde kayserininde ofsayt olmayıpta ofsayt verilen pozisyonu var.hakemler art niyetli olsa onuda oynatırdı.
Wendigo Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Sevgili ren, Senin kafanin neye bastigini son ki mesajindan gayet net anladim. Evet benim kafam basmiyor. Konuyu birkac sayfa geriden takip edelim en azindan. Yarinlar cok daha guzel olacak ;)
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 arcane said: http://i56.tinypic.com/1j3h2w.jpg ahahahaha AL sen buna gul gutinle
Fistan Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 arcane said: http://i56.tinypic.com/1j3h2w.jpg ya anlamadığım ağlayan sizlersiniz ama bide böle şeylerle meşgulsünüz ?
arcane Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Fistan said: ya anlamadığım ağlayan sizlersiniz ama bide böle şeylerle meşgulsünüz ? Bu soruna GS derbisini kazdıktan sonra hala burada QQ ile meşgul Fenerliler cevap versin :)
Wendigo Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Sevgili arcane ;) Bu baslikta nerede aglamisim canim benim ;) Her halta agliyosunuz, melis olmayin, delikanli gibi lehinize yapilanlari da gorun diyorum sadece :) Aglaya aglaya, aglanacak hale dustunuz. Orta siralarda bi takimin macinin nesine aglayalim, pek hossun ;) Ps: isin gucun yok mu be gece gece montaj fln :p Edit: me hate smiley
Darksun Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Lol kaybedince hakem hakem diye yırtınıyor kazanıncada kimse bişi demiyor derlerdi güya. Alın işte kazandık ama felaket bir yönetim ile. Maçın skoru resmen Bjk 4 Hakem 2 =P . Her hafta hakemi yenemiyoruz ne yazıkki. Dıdısının dıdısının dıdısında lehimize sayılabilecek bir sarı kart çıkmış iyiki valla yoksa nere dayanarak bık bık edicektiniz. Çok şükür ofsayttan verilen bir penaltıya sarı çıkmamışmış, vah vah. Skor 3-1 , penaltı 81. dakika yine bir avantaj bile elde etmemişiz. Bu kadar kafa yormaya yazık, illa bir halt bulup 'CRAI MOAR' demek için beyniniz patladı be.
Wendigo Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 applev0dka said: arcane said: http://i56.tinypic.com/1j3h2w.jpg ahahahaha AL sen buna gul gutinle Hahahaha gutinle gul dedin ya gece gece, allah da seni guldursun :))) Gutimle guluyorum ben zaten bikac aydir ;)
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Wendigo said: Sevgili arcane ;) Bu baslikta nerede aglamisim canim benim ;) Her halta agliyosunuz, melis olmayin, delikanli gibi lehinize yapilanlari da gorun diyorum sadece :) Aglaya aglaya, aglanacak hale dustunuz. Orta siralarda bi takimin macinin nesine aglayalim, pek hossun ;) Ps: isin gucun yok mu be gece gece montaj fln :p delikanli gibi diyorsunda.. pozisyon ofsayt neyini konuscaz abi ?? o cok bilen cok sevdgnz marcus ts macinda faul yok pozisyonda kırmızı sari tarismasi yok demisti.. pozisyon ofsayt penalti verilmesni gec tartsilmasi bile failken.. cıkmayan karta ağlıorsun be meliscim.. neyse uzatmaya gerek yok..
arcane Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Katılmıyorum Wendigo, bence "orta sıralarda bir takımın" maçı için çok içerlemişsin. Yazmamış olsam da delikanlı gibi gördüm. Q7'ye kırmızı kart, kulak çekme ve de abi nasihati verilmeliydi. Daha da var ama Fenerlilere kızdım, yazmıyorum safas. Fotoşok 10/10, çok hızlı yapıyorum safsaf.
tinu Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Wendigo said: Sevgili arcane ;) Bu baslikta nerede aglamisim canim benim ;) Her halta agliyosunuz, melis olmayin, delikanli gibi lehinize yapilanlari da gorun diyorum sadece :) Aglaya aglaya, aglanacak hale dustunuz. Orta siralarda bi takimin macinin nesine aglayalim, pek hossun ;) Ps: isin gucun yok mu be gece gece montaj fln :p Edit: me hate smiley sana göre lehimize olan kart, aslında verilmemesi gereken aleyhimize olan penaltı pozisyonun kartı !! bunu mu görücem!!! ne diyorsun yaw !! neyi savunduğunun farkındamısın sen??
Darksun Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Değil zaten =P Trollük yapıyor , ayrıca klavyesinide bozu, edepsiz yazıyor =D Fail troll!
Wendigo Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Applev0dka, Hocam cidden bende var bisey herhalde anlatamiyorum herhalde... Ernste cikmayan kart umrumda degil. Yan hakem ofsayti pas gecmis. Iyi ya da kotu niyetli. Sonrasinda olan penalti da ikinci sari cikmali. Ama ortada oyle bi eyyam var ki, yemiyor. Yoksa isterse bjk 7 tane atsin, banane. Bu isin ortasi yok. Onu iyice anlamak lazim. Mac boyu hakem sizi katletmisse bile, lehimize de hata yapti diyebilmek lazim. Bjk seyircisinde son zamanlarda bu ayar kacti. Kendi basiniza gelince mi farkettiniz hakemleri? Yillardir bu boyle. Ama baskasina yapilirken baska tarafa baktiniz yillarca, simdi ise belki de bjk tarihinin en kotu yonetimlerinden biri buldu yolunu mazlumu oynuyor.
tinu Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Wendigo said: Applev0dka, Hocam cidden bende var bisey herhalde anlatamiyorum herhalde... Ernste cikmayan kart umrumda degil. Yan hakem ofsayti pas gecmis. Iyi ya da kotu niyetli. Sonrasinda olan penalti da ikinci sari cikmali. Ama ortada oyle bi eyyam var ki, yemiyor. Yoksa isterse bjk 7 tane atsin, banane. Bu isin ortasi yok. Onu iyice anlamak lazim. Mac boyu hakem sizi katletmisse bile, lehimize de hata yapti diyebilmek lazim. Bjk seyircisinde son zamanlarda bu ayar kacti. Kendi basiniza gelince mi farkettiniz hakemleri? Yillardir bu boyle. Ama baskasina yapilirken baska tarafa baktiniz yillarca, simdi ise belki de bjk tarihinin en kotu yonetimlerinden biri buldu yolunu mazlumu oynuyor. bak tekrar tekrar yazıyorum, senin lehinize diye konuştuğun kart!! aleyhimize olan verilmemesi gereken bir penaltıda verilmiş kart!! bu farkı anlıyabiliyormusun!! lafa bak yan hakem ofsaytı pas geçmiş! yaw penaltı oluyor o pas geçtiği pozisyonda beşiktaş gol yiyor dalgamı geçiyorsun şakamı yapıyorsun ben anlamıyorum, hakem kart göstemeye yemedi diyorsun, aynı hakem ofsayt pozisyona penaltı çalmayı götü yiyorda kart göstermeyemi götü yemiyor!! azcık mantıklı ol
Öne çıkan mesajlar