Burax Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 offfffffffffff deli gibi maçı kaçırdım offffffffffffffffffffffff, neyse geniş özeti hangi kanal veriyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 trt1 vercek bi saat sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Millet 'güya' maç seyredip yorum yapıyor, tek yayın digitürk'den, eh o zaman penaltı pozisyonunu görüyorsunuzda digitürk'ün penaltı pozisyonu için çektiği ofsayt çizgisini ve kabak gibi ofsayt pozisyonuna gelincemi körsünüz acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 tam içecek günü bulmusum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Wendigo said: Sadri sener yarin cikip bunnla ilgili de aciklama yapsin! Mac 3-2 olmusken bjk 10 kisi kalacakti. Ama bunlari yok saymaya, kendi maclarini degil de baska maclari izlemeye o kadar alismislar ki melisler, ligin ortasina, dibine neden demirlediklerini anlayamiyorlar bile. Bjknin penaltie daha omce. Zaten kayserininki de ofsayt.e daha ne? BJK neredeyse mac boyu nefes aldirmadi rakibine, sadece kayseriyi degil hakemi de yendi. Zaten buna alisik olmasi da lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Darksun said: Wendigo said: Ernst penalti yapiyor. Gayet acik ve net. Ama sari kart yok! Cunku ikinci saridan kizaracak. Neden veremiyo hakem? Iste biz buna "melis baskisi" diyoruz! Kabak gibi penaltıya neden olan pozisyondaki ofsaytı niye çalmamış peki? Çok kötü çuvallamışsın arkadaş. Komik olmayin. Tartisigimiz seyi saptirmayin. Penaltidan once ofsayt olabilir. Yan hakem gormemis veya art niyetli olarak vermemis de olabilir. Bu durum, penaltiya sebebiyet verilen oyuncuya ikinci saridan kirmizi gostermemeyi hakli mi kiliyor? Hani hep bi melis lik mazlumluk durumu var ya sizde, hakem adam olsa orda ikinci saridan kirmiziyi gosterir, kimse de gikini cikartamazdi. Aylardir fenerasyon diyip, her fenerbahce macini didik didik edip, fifa kurallarini hatmedeneler kendi maclarinda vurdumduymaz, kor, sagir olmaya bayiliyorlar. Cuvallayan ben degilim arkadas. Melis lik iste boyle birsey, hep agla sikayet et ama kendi macinda kor ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 ya orda ersnt mi yaptı ferrari mi yaptı bence emin olamadı adam ondan gösteremedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Necip in hastası oldum şuanda . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Öte yandan, tüm bu kasıtlı hareketlere, Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün "Dünya Kulübü" olma yolunda diğer kulüpleri geçtiğinin açıkça farkedilmesi, ayrıca bu konuda duyulan haset ve kıskançlığın bariz bir şekilde ortaya çıkması neticesinde başvurulduğu da tarafımızdan memnuniyetle farkedilmektedir. Yazdiklarimi yazmadim varsayin, soyle bir psikoloji ile bas edemeyecegim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 DoubleW said: Necip in hastası oldum şuanda . 4cu golu yarattı adam resmen guti gibi pas verdi y Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Wendigo said: Darksun said: Wendigo said: Ernst penalti yapiyor. Gayet acik ve net. Ama sari kart yok! Cunku ikinci saridan kizaracak. Neden veremiyo hakem? Iste biz buna "melis baskisi" diyoruz! Kabak gibi penaltıya neden olan pozisyondaki ofsaytı niye çalmamış peki? Çok kötü çuvallamışsın arkadaş. Komik olmayin. Tartisigimiz seyi saptirmayin. Penaltidan once ofsayt olabilir. Yan hakem gormemis veya art niyetli olarak vermemis de olabilir. Bu durum, penaltiya sebebiyet verilen oyuncuya ikinci saridan kirmizi gostermemeyi hakli mi kiliyor? Hani hep bi melis lik mazlumluk durumu var ya sizde, hakem adam olsa orda ikinci saridan kirmiziyi gosterir, kimse de gikini cikartamazdi. Aylardir fenerasyon diyip, her fenerbahce macini didik didik edip, fifa kurallarini hatmedeneler kendi maclarinda vurdumduymaz, kor, sagir olmaya bayiliyorlar. Cuvallayan ben degilim arkadas. Melis lik iste boyle birsey, hep agla sikayet et ama kendi macinda kor ol. Bu argümanda iyiymiş, hatalı aleyhimize olan ofstayt kararını savun, yine aleyhimize olan penaltıyı savun, sonrada git neden bu hatalı kararlar sonrası yine hata yapıp kırmızı vermedi de, lol be amma komiksiniz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Wendigo, o stadta içip şişeyi atan sen miydin? Ne kafasını yaşıyorsun abicim? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 evet rustunun de pozisyondaki hardcore itirazina sari degil kirmizi niye cikmadi? sdfsdf bu arada cidden ben mi kacirdim ne oldu da rustu sari gordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Hakemin canı sıkıldı pozisyonda sarı kart gösteremedim diye, tuttu ilk itirazında çıkardı rüştüye. Millet hakemin üzerine yürür, göğsüyle iter falan sarı kart görür, bizimkiler çıt çıkarsın sarı hemen. Kahya dünkü maçı yönetseydi, 5 kırmızı çıkardı kesin :D Ne acayip adam bu Kayha... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 wendigo gerçekten komiksin!!! öncesindeki ofsaytı niye vermedi niye penaltıları vermedi, niye herifler tekme tokat beşiktaşlı futbolculara dalarken faul vermedi, bunları sorgulamıyorsun hakemin bariz bir şekilde bütün maç beşiktaşı katletmeye çalıştı gün gibi ortada onu tartışmıyorsun, öncesinde verilmeyen bir ofsayttan!!!!! doğan bir penaltı da niye doğru adama kart göstermedi diye melislikten bahsediyorsun afedersin ama burda melisliğin alasını yapıyorsun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 manve said: evet rustunun de pozisyondaki hardcore itirazina sari degil kirmizi niye cikmadi? sdfsdf bu arada cidden ben mi kacirdim ne oldu da rustu sari gordu Penaltı mı diil mi beklemeden topa vurdu sanırım, oyuna sokmak için. Onu itiraz olarak gördü ondan gösterdi. Ama hakkaten verilmemesi gereken penaltının kartını savunmak çok değişik bişeyin kafası olsa gerek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Bizim Guizagillerden Almeiza coştu yahu =p adam kaçıncı dakka girdi anca 2 tane nizami 1 ofsayttan gol attı, birde ıskaladığı pozisyon var gerçi onada yuh dedim. Bobo out , Almeida in bu durumda, 2-3 haftadır Bobo canımıza okuyor. Adam oynamaya devam etseydi muhtelemen 0-1 biterdi bu maç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Besiktas ilk kez bu sene hakemi yendi.. --- Macin incisi: STAD KAYIYORRR STAD KAYIYOR.. ertuğrul* sana STAD KAYİYOR...!! Burasi Şeref Bey ucube değil.. de baya güzeldi :) *: ertuğrul gunay (bakan ama nereme bakan) ----- Maca gelicek olursak Necip Necip Necip Necip iyi forumlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 önderin pozisyon penaltı .topa dokunuyor ama kontrolsuz baya.neyse tamam penaltıyı vermedi hakem fakat taraftarın hemen pozisyon arkasından mahmut özgenere federasyona falan küfürler şampiyonluk iddası kalmamış bir takıma gerçekten hakemler tarafından federasyon tarafndan aziz yıldırım tarafından kasıtlı birşeyler yapıldıgına inanmak büyük saçmalık. bunun sebebi tamamen beşiktai yönetimidir.o kadar hakem hakem diye ağlıyorlarki beşiktaş kültürü oldu resmen yeni doğan beşiktaşlı cocuklar konusmaya başladıklarında ibne federasyon hakem taçımızı vermedi demeye başlıcaklar beşiktaş bu maçta daha iyi oynadı maçıda aldı ztn.ama genel olarak çok kötü bu sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 İyide bu kadar üst üste hakem hatası hangi takıma olsa o taraftarda yönetim gazıylada birlikte tepkisini gösterir. Bu şeye benzedi, bir dönem fener yine iyiyken bakın bizim taraftarımız ne kadar saygılı küfür felan etmiyorlar biz küfürü bitirdik felan demişlerdi. İyide kardeşim zaten iyi giden takımda küfür olmazki, millet sadistmi kendi kendini sinir edip ona buna küfür etsin. Aragones döneminde fener tepetaklak olunca küfürler yine başlamıştı, bu böyle. Şimdi fener bize verilen hatalı kararlar ile puan kaybetsin bakın ne oluyor o zaman. Özellikle şu son haftalarda durmadan aleyhimize 'hatalı, yanlı' kararlar var, ki zaten onlar olmasa şampiyon olabilecek konumdada değildik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Önderin yaptığı müdahele de net penaltıyı vermedi, onların penaltı öncesi net ofsaytı vermedi, beşiktaşın attığı gole ofsayt verebildi(bir tek bu doğru karar), yani red bırakta konuşalım.O penaltılar 2 gol demek normal anlamda, ve senin aleyhine bu durum.Bırakında konuşalım el insaf, her bokta hakem diyip durmayın diyosunuz.Bal gibi deriz sıçtılar verdikleri kararlarla ağzımıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 simao'nun pozisyonda topa dokundu kontrolsuz girdi diyen olmus yuh.. adam sıyırmams bile topu alakasi yok topla.. FB TV'den fln mi izlednz maci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 esas bizler isyan ettiren küfür ettiren bunun gibi net pozisyona bile penaltı değil diyebilen beyinlerin olması, yani buna penaltı değil demek için ya art niyetli olucan yada futboldan zerre anlamıyor olucan, bir kere adam topa dokunamıyor dokunduysa bile topun yönü değişmiyor ve ardından adama tekme atarak yere indiriyor! buna penaltı değil diyen yorumcuyu yorumcu yapanın buna penaltı çalmayan hakeminde hakemliğine tüküreyim ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Benim kafada bi durum yok da, ofsayti vermesi gereken hakem ile penaltiyi vermesi gereken hakemin farkli hakemler oldugunu daha cozememis adamlarla futbol tartisiyorum. Iste bu fena kafa yapiyo, Melis kafasi ;) Hocam hala olayi cozemediniz. Su konuyu en basindan okuyun. Mac boynca hakem diye aglayip, kendi lehine yapilani gormezden gelmekten bahsediyorum. Bu kafa, bu mantalite yuzunden zaten superlig eyyam, saibe cenneti.serefli ikinciliklerinizdeki sampiyon kankaniz, yillarca en cok penalti atan takimken susar BOSOKTOSLU DOROSU, serefli ikincilik der, sessiz kalirsaniz su halinize melislik denmesine de cok ses cikarmayin. Yonetiminiz koskoca camianin icine etti, patlayacakkende komik basin aciklamalari ile hedef saptirdi. Yazik, gunah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 ligtv markus merg denen zibidi buna penaltı değil diyor, bir de utanmadan hakemi tebrik ediyor, ee madem hakem önderin topa vurduğunu görmüş , e korner nerde şerefsiz!!! neden korner vermemiş o çok beğendiğin hakemin,, orda şansal denen fedarasyon yalakasıda sormuyor e hakem dokunduğunu gördüyse neden korner vermedi hakem diye sormuyor sorarmı hiç!! ondan sonra beşiktaş niye isyan ediyor topunun allah belasını versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar