Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL : Beşiktas JK- Kayserispor / 19.03.2011 @ 19.00

oldun

Öne çıkan mesajlar

Wendigo said:

Sadri sener yarin cikip bunnla ilgili de aciklama yapsin!

Mac 3-2 olmusken bjk 10 kisi kalacakti.

Ama bunlari yok saymaya, kendi maclarini degil de baska maclari izlemeye o kadar alismislar ki melisler, ligin ortasina, dibine neden demirlediklerini anlayamiyorlar bile.

Bjknin penaltie daha omce. Zaten kayserininki de ofsayt.e daha ne?

BJK neredeyse mac boyu nefes aldirmadi rakibine, sadece kayseriyi degil hakemi de yendi. Zaten buna alisik olmasi da lazim
Sosyal ağlarda paylaş

Darksun said:

Wendigo said:

Ernst penalti yapiyor. Gayet acik ve net. Ama sari kart yok! Cunku ikinci saridan kizaracak.
Neden veremiyo hakem?

Iste biz buna "melis baskisi" diyoruz!

Kabak gibi penaltıya neden olan pozisyondaki ofsaytı niye çalmamış peki? Çok kötü çuvallamışsın arkadaş.

Komik olmayin. Tartisigimiz seyi saptirmayin. Penaltidan once ofsayt olabilir. Yan hakem gormemis veya art niyetli olarak vermemis de olabilir.

Bu durum, penaltiya sebebiyet verilen oyuncuya ikinci saridan kirmizi gostermemeyi hakli mi kiliyor?

Hani hep bi melis lik mazlumluk durumu var ya sizde, hakem adam olsa orda ikinci saridan kirmiziyi gosterir, kimse de gikini cikartamazdi.

Aylardir fenerasyon diyip, her fenerbahce macini didik didik edip, fifa kurallarini hatmedeneler kendi maclarinda vurdumduymaz, kor, sagir olmaya bayiliyorlar. Cuvallayan ben degilim arkadas.

Melis lik iste boyle birsey, hep agla sikayet et ama kendi macinda kor ol.
Sosyal ağlarda paylaş

Öte yandan, tüm bu kasıtlı hareketlere, Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün "Dünya Kulübü" olma yolunda diğer kulüpleri geçtiğinin açıkça farkedilmesi, ayrıca bu konuda duyulan haset ve kıskançlığın bariz bir şekilde ortaya çıkması neticesinde başvurulduğu da tarafımızdan memnuniyetle farkedilmektedir.

Yazdiklarimi yazmadim varsayin, soyle bir psikoloji ile bas edemeyecegim ;)
Sosyal ağlarda paylaş

Wendigo said:

Darksun said:

Wendigo said:

Ernst penalti yapiyor. Gayet acik ve net. Ama sari kart yok! Cunku ikinci saridan kizaracak.
Neden veremiyo hakem?

Iste biz buna "melis baskisi" diyoruz!

Kabak gibi penaltıya neden olan pozisyondaki ofsaytı niye çalmamış peki? Çok kötü çuvallamışsın arkadaş.

Komik olmayin. Tartisigimiz seyi saptirmayin. Penaltidan once ofsayt olabilir. Yan hakem gormemis veya art niyetli olarak vermemis de olabilir.

Bu durum, penaltiya sebebiyet verilen oyuncuya ikinci saridan kirmizi gostermemeyi hakli mi kiliyor?

Hani hep bi melis lik mazlumluk durumu var ya sizde, hakem adam olsa orda ikinci saridan kirmiziyi gosterir, kimse de gikini cikartamazdi.

Aylardir fenerasyon diyip, her fenerbahce macini didik didik edip, fifa kurallarini hatmedeneler kendi maclarinda vurdumduymaz, kor, sagir olmaya bayiliyorlar. Cuvallayan ben degilim arkadas.

Melis lik iste boyle birsey, hep agla sikayet et ama kendi macinda kor ol.

Bu argümanda iyiymiş, hatalı aleyhimize olan ofstayt kararını savun, yine aleyhimize olan penaltıyı savun, sonrada git neden bu hatalı kararlar sonrası yine hata yapıp kırmızı vermedi de, lol be amma komiksiniz ya.
Sosyal ağlarda paylaş

Hakemin canı sıkıldı pozisyonda sarı kart gösteremedim diye, tuttu ilk itirazında çıkardı rüştüye. Millet hakemin üzerine yürür, göğsüyle iter falan sarı kart görür, bizimkiler çıt çıkarsın sarı hemen. Kahya dünkü maçı yönetseydi, 5 kırmızı çıkardı kesin :D Ne acayip adam bu Kayha... :D
Sosyal ağlarda paylaş

wendigo gerçekten komiksin!!! öncesindeki ofsaytı niye vermedi niye penaltıları vermedi, niye herifler tekme tokat beşiktaşlı futbolculara dalarken faul vermedi, bunları sorgulamıyorsun hakemin bariz bir şekilde bütün maç beşiktaşı katletmeye çalıştı gün gibi ortada onu tartışmıyorsun, öncesinde verilmeyen bir ofsayttan!!!!! doğan bir penaltı da niye doğru adama kart göstermedi diye melislikten bahsediyorsun afedersin ama burda melisliğin alasını yapıyorsun!
Sosyal ağlarda paylaş

manve said:

evet rustunun de pozisyondaki hardcore itirazina sari degil kirmizi niye cikmadi? sdfsdf bu arada cidden ben mi kacirdim ne oldu da rustu sari gordu

Penaltı mı diil mi beklemeden topa vurdu sanırım, oyuna sokmak için. Onu itiraz olarak gördü ondan gösterdi.

Ama hakkaten verilmemesi gereken penaltının kartını savunmak çok değişik bişeyin kafası olsa gerek :)
Sosyal ağlarda paylaş

Bizim Guizagillerden Almeiza coştu yahu =p adam kaçıncı dakka girdi anca 2 tane nizami 1 ofsayttan gol attı, birde ıskaladığı pozisyon var gerçi onada yuh dedim. Bobo out , Almeida in bu durumda, 2-3 haftadır Bobo canımıza okuyor. Adam oynamaya devam etseydi muhtelemen 0-1 biterdi bu maç.
Sosyal ağlarda paylaş

önderin pozisyon penaltı .topa dokunuyor ama kontrolsuz baya.neyse tamam penaltıyı vermedi hakem

fakat taraftarın hemen pozisyon arkasından mahmut özgenere federasyona falan küfürler

şampiyonluk iddası kalmamış bir takıma gerçekten hakemler tarafından federasyon tarafndan aziz yıldırım tarafından kasıtlı birşeyler yapıldıgına inanmak büyük saçmalık.

bunun sebebi tamamen beşiktai yönetimidir.o kadar hakem hakem diye ağlıyorlarki beşiktaş kültürü oldu resmen

yeni doğan beşiktaşlı cocuklar konusmaya başladıklarında ibne federasyon hakem taçımızı vermedi demeye başlıcaklar

beşiktaş bu maçta daha iyi oynadı maçıda aldı ztn.ama genel olarak çok kötü bu sezon.
Sosyal ağlarda paylaş

İyide bu kadar üst üste hakem hatası hangi takıma olsa o taraftarda yönetim gazıylada birlikte tepkisini gösterir.

Bu şeye benzedi, bir dönem fener yine iyiyken bakın bizim taraftarımız ne kadar saygılı küfür felan etmiyorlar biz küfürü bitirdik felan demişlerdi. İyide kardeşim zaten iyi giden takımda küfür olmazki, millet sadistmi kendi kendini sinir edip ona buna küfür etsin. Aragones döneminde fener tepetaklak olunca küfürler yine başlamıştı, bu böyle.

Şimdi fener bize verilen hatalı kararlar ile puan kaybetsin bakın ne oluyor o zaman. Özellikle şu son haftalarda durmadan aleyhimize 'hatalı, yanlı' kararlar var, ki zaten onlar olmasa şampiyon olabilecek konumdada değildik.
Sosyal ağlarda paylaş

Önderin yaptığı müdahele de net penaltıyı vermedi, onların penaltı öncesi net ofsaytı vermedi, beşiktaşın attığı gole ofsayt verebildi(bir tek bu doğru karar), yani red bırakta konuşalım.O penaltılar 2 gol demek normal anlamda, ve senin aleyhine bu durum.Bırakında konuşalım el insaf, her bokta hakem diyip durmayın diyosunuz.Bal gibi deriz sıçtılar verdikleri kararlarla ağzımıza.
Sosyal ağlarda paylaş

esas bizler isyan ettiren küfür ettiren bunun gibi net pozisyona bile penaltı değil diyebilen beyinlerin olması, yani buna penaltı değil demek için ya art niyetli olucan yada futboldan zerre anlamıyor olucan, bir kere adam topa dokunamıyor dokunduysa bile topun yönü değişmiyor ve ardından adama tekme atarak yere indiriyor! buna penaltı değil diyen yorumcuyu yorumcu yapanın buna penaltı çalmayan hakeminde hakemliğine tüküreyim ben!
Sosyal ağlarda paylaş

Benim kafada bi durum yok da, ofsayti vermesi gereken hakem ile penaltiyi vermesi gereken hakemin farkli hakemler oldugunu daha cozememis adamlarla futbol tartisiyorum. Iste bu fena kafa yapiyo,

Melis kafasi ;)

Hocam hala olayi cozemediniz. Su konuyu en basindan okuyun. Mac boynca hakem diye aglayip, kendi lehine yapilani gormezden gelmekten bahsediyorum. Bu kafa, bu mantalite yuzunden zaten superlig eyyam, saibe cenneti.serefli ikinciliklerinizdeki sampiyon kankaniz, yillarca en cok penalti atan takimken susar BOSOKTOSLU DOROSU, serefli ikincilik der, sessiz kalirsaniz su halinize melislik denmesine de cok ses cikarmayin.

Yonetiminiz koskoca camianin icine etti, patlayacakkende komik basin aciklamalari ile hedef saptirdi. Yazik, gunah...
Sosyal ağlarda paylaş

ligtv markus merg denen zibidi buna penaltı değil diyor, bir de utanmadan hakemi tebrik ediyor, ee madem hakem önderin topa vurduğunu görmüş , e korner nerde şerefsiz!!!

neden korner vermemiş o çok beğendiğin hakemin,, orda şansal denen fedarasyon yalakasıda sormuyor e hakem dokunduğunu gördüyse neden korner vermedi hakem diye sormuyor sorarmı hiç!! ondan sonra beşiktaş niye isyan ediyor topunun allah belasını versin
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...