Elarine Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 liberal said: Elarine said: lisedeyken internet cafelerde 10kişilik grupla counter strike oynamışlığım, 6 kişilik partyde tek bayan olarak FRP tecrübem, WoW orjinal account'um falan var. Korkum yok! askdajsdhja hemen steam üzerinden Left 4 Dead 2 alıyorsun bizim gruıba katılıp oyunlara akıyorsun.. CABUK. Aneeem :S denerim ama left 4 dead i bilmiyorum dicem şimdi ayıplanıcam. Öğrenirim ya çabuk öğrenirim.oynicak bişi arıyodum günlerdir! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 ASASİNS KRİD DAHA GÜZEL BİZE GEL11! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 resmen 1 mesajla kaçırdım Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 abi hayir, arkada kalip zombilere yem olucak bir kiza daha ihtiyac yok. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Senin hiç şansın yoktu ki zaten. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 yok lan ben de nerdüm. elf var zergling var hepsini biliyorum işte ama futbol daha güzel Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Tyrannus said: ASASİNS KRİD DAHA GÜZEL BİZE GEL11! buyuk i harfi ne cirkin ya. ozellikle ingilizce kelimelerde. konu hakkindaki motivational'i koymaya usendim. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 YA YATSANA SEN ABİM Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Verilen ornek BNF grammeri EBNF'ye ceviriyorum. Sonra ornek kod bloklarinin parse tree'lerini ve derivationlarini gosterip yaticam. WHO IS NERD NOW, BITCH? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 BEN WOWUN BETASINDA VARDIM. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elarine Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 FPSlerde kötü olduğumu kim söyledi? CS ve PointBlankte akmışlığım var biraz antremanla Left 4 Dead in de ortamlarına akarım gayet. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Tyrannus said: BEN WOWUN BETASINDA VARDIM. Internetteki paket alisverisinin ucakla yapildigini dusunen biriyle tartismicam. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Elarine said: FPSlerde kötü olduğumu kim söyledi? CS ve PointBlankte akmışlığım var biraz antremanla Left 4 Dead in de ortamlarına akarım gayet. Kizlar iyi oynayamiyor iste. Gercekci olalim. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 lan ben olmasam her yere yürüyceksin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Deacon said: Internetteki paket alisverisinin ucakla yapildigini dusunen biriyle tartismicam. lan ben olmasam her yere yürüyceksin missclick Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elarine Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Deacon, istisnalar kaideyi bozmaz. Yetişme tarzına ve çocukken neler oynadığına bağlı. PC ile ilk tanışmam Wolfenstein 3d ile oldu. Akabinde Doom, Duke Nuk'em, işte ne bileyim Quake vs. gibi oyunlarla yetişip CS falan çıktığına ona geçiş yaptım. bi ara CoD bile oynadım. CS online da ilk 5 ten aşağı inmedim ki oynadıysan bilirsin duvardan ayağını çıkarsan headshot atarlar online serverlarda. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Iste o online serverlarda headshot yedigin icin kotu oynuyor oluyorsun. Kulaklik takinca atiyorlardi zaten o serverlardan. Y kromozomuyla alakali bunlar. Science, it works. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elarine Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 peki. sexistliğini kınıyorum sevgili arkadaşım. :( Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 oh snap http://www.gifbin.com/bin/1232905374_michael%20phelps%20wins.gif Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 sexistlik degil biyoloji. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Elarine atarlı oynuyor. Küfürlü müfürlü jedi academy oynardık, lol. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 We have been expecting you. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 oh noes Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 sex demiş banlansın Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Floridsdorf Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 beyler elarine kız mı şimdi okuyamıcam 12 sayfayı Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.