Floridsdorf Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Elifin msnini alabilen oldu mu ? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 tabi canım rahat ol. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 konuşuyoruz şuan Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 elif değil ünzile. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 ben yanlış kişiyle konuşuyorum lan o zaman Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 ahah iyi kekledim ama itiraf et Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Floridsdorf Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Msn ver Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Elarine benim korumam altında, trolleyeni gerçekten küçük düşürürüm, ikileyin. Tyrannus'u trolleyin, maça üzgün çıksın. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 küçük düşürme bizi lütfen. :( Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 That's the spirit. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 xunn sonradan gelip oyun terimleriyle açık ara farkla kızı kaptı Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Floridsdorf Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Ne yaparım dedin? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Uza. Yada adam gibi pun'larla gel. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Floridsdorf Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Veli küçük anlayamadın tabi azcık siyasi bilgi bilmen gerekiyor "küçük düşürmek" ile ilgili dağılabilirsin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Anlamasam zaten pun demezdim, logic 101 terk seni. 500 yıllık imglarla gelmeyin, fucking newfags. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 tmm dağılın kavga etmeyin. ben geldim http://www.piclikes.com/pdata/t/444.jpg Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 http://www.csh.rit.edu/~grahams/images/Jeremy%20Piven%20-%20Get%20the%20Fuck%20Out.gif Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Hadi ben Starcraft çalışayım biraz, siz de maçı kaçırmayın bu hafta. Taylan'ı canlı yayında aglatıcam. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 ğrenç bir fıkra anlatıyım o zaman. vampirlerin takıldıgı bir bar varmış. neyse işte sırayla vampirler geliyor barmene : bana bir 30cl lik sıcak kan diğeri geliyo bana 50cl lik ab + olsun diğeri geliyo bana arjantin diyo falan. en son kont drakula reyiz geliyo tabi hepsi yolu acıyo oturuyo barmenin karsısına bana bi sıcak su ver diyo m,illet sasırıyo tabi kont drakula sıcak suyu napıcak lan falan derken drakula elini cebine sokuyo ipe baplı bir orkit cıkarıyo. koyuyo su bardagına karıstırıyo " napalım beyler biz artık sallama takılıyoruz " diyo. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Aman... Tanrım... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 SoulCube said: ğrenç bir fıkra anlatıyım o zaman. vampirlerin takıldıgı bir bar varmış. neyse işte sırayla vampirler geliyor barmene : bana bir 30cl lik sıcak kan diğeri geliyo bana 50cl lik ab + olsun diğeri geliyo bana arjantin diyo falan. en son kont drakula reyiz geliyo tabi hepsi yolu acıyo oturuyo barmenin karsısına bana bi sıcak su ver diyo m,illet sasırıyo tabi kont drakula sıcak suyu napıcak lan falan derken drakula elini cebine sokuyo ipe baplı bir orkit cıkarıyo. koyuyo su bardagına karıstırıyo " napalım beyler biz artık sallama takılıyoruz " diyo. The horror, the horror. -Col. Kurtz http://moviesfilmsmotionpictures.files.wordpress.com/2010/11/apocalypse-brando2.jpg?w=400&h=300 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Floridsdorf Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Laorx said: tmm dağılın kavga etmeyin. ben geldim http://www.piclikes.com/pdata/t/444.jpg offff çokötü :D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 ahahah pati yüklenmiş ama kaçıramamış bu sefer gg Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.