badcoder Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 arkadaşlar biz 3 arkadaş spider turk isimli bi oyun yaptık... 2 boyutlu bir oyun.... umarım beyenirsiniz... antivirüs taramasından geçirmeyi unutmayın.. iyi eğlenceler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 e link ?[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Evek bişey eksik ama ne :lol:[signature][hline]I am the "who" when you call, "Who's there?" I am the wind blowing through your hair I am the shadow on the moon at night Filling your dreams to the brim with fright Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 adam bad coder zaten.. :pPppPP[signature][hline]No signature... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 bende yaptım bi dane helloğlan linki kodum buraya bakın bakalım bi...[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 said: blackchaos, 05 Eylül 2004 19:15 tarihinde demiş ki: helloğlan :D[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 helloğlan rofl[signature][hline]Hiç Bitmeyen Efsaneler MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 oyunu kendi kafanızda hayal edip oynayacaksınız onuda biz mi sölicez ? ayıp be .. hadi ben giriyorum varmı oynayan kapışalım :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII'ten abarmalar; RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki: "Bugün bacım,yarın ihtiyacım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 abi bende firewall var o yüzden mi gözükmüo oyun? yok yani antivirüs taraması felan dio da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Tebrik ederim beyler. çok güzel bi oyun yapmışsınız. ama bi bug buldum oyun gözükmüyo. onuda hallederseniz tam olacak. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Abi oyun superde multide spiders sense com bi imbalance olmus. SS varsa koyuyorsun. Ha bide şu korelerileri atin serverdan deli oynuyo herifler komplex yapıyoruz.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Abi bi hile buldum. Önce ekrana üfleyip konsolu açıyoruz. Sonra 3kulfu1elham 1 yazıp etrafa üflüyosunuz. Oyun boyunca kazadan beladan korunuyosunuz. Bunlarda level kodları: bu arkadaş tutorialları bitirip benim oyunum diyen arkadaşa çok benziyo onunda balonları vardı kendi topicinden başkasına mesaj atmazdı foyası ortaya çıkınca bastı gitti :) al buda fazladan[signature][hline]No signature... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
badcoder Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 beyler hemen lafınız hazır... serverdan kaynaklanan bi problem yüzünden oyun tam yüklenmiyo... oyunu görmeden duymadan konşuyorsunuz...size iyilik falan yaramıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Eh be kardeşim, link olmadan niye thread açarsınız? Sonra böyle olur işte :)[signature][hline]Fecondation under control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 ne iyilii oyun yok ortada iyimisin ??[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Ben de yaptım oyun. Linki atıyorum, tut.[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Hey allam serverdaki problem herhalde gözlerimizi bozuyoki linki göremiyoruz. Mesajında bi edit falanda göremiyorumki yanlışlıkla silesin. Link koymayı unutmuşsun işte bu lafları yiyceksin naapalım :) Bide üstüne hmen lafınız hazır tarzı ortaokul kızı savunma laflarıylada ortamı gerdin. peh. Umarım vb tutorialındaki oyunu alıp koymayacaksın.[signature][hline]No signature... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 ya bırak allah aşkına olum görmüyo muun süferoyun yapmış eleman, öyle az yer kaplıyo ki, göremiyosun hatta oyunu, dikkatli bakarsan orada bir indir yazı göriceksin. Tıkladığında ise oyunun 400.000 kişilik europa srverina bağlanıcaksın. Bi odaya girip oyuna başladığında ise hiç sistemi kasmayan ama doom 3 den daha baba grafiklere sahip bir oyun görceksin. Ben şu an oynuyorum üzerine de pc ye 7 oyun yukleyip 19 download yapıyorum hiç kasılmıyo sistem hattan oyu sisteme yararlı. Masaj felam da yapıyo ooh mis.[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Canım oyunun nasıl olduğunun önemi yokta arkadaşın tepkisine anlam veremedim. Yoksa oyun iyi kötü farketmez. Ayrıca kötü oyun yoktur az sistem vardır. .p[signature][hline]No signature... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 ya da az oyun yoktur vs eha eha[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 said: Cuce, 06 Eylül 2004 00:43 tarihinde demiş ki: Abi oyun superde multide spiders sense com bi imbalance olmus. SS varsa koyuyorsun. Ha bide şu korelerileri atin serverdan deli oynuyo herifler komplex yapıyoruz. abi yorum dediğin budur ya muhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 said: W3r3wolf, 06 Eylül 2004 12:55 tarihinde demiş ki: Eh be kardeşim, link olmadan niye thread açarsınız? Sonra böyle olur işte :) ehe hala link beklioruz[signature][hline]Fıleşşh off follınn encılsss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
badcoder Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 www.badozzy.com/spiderturk.exe alın size link... güle güle kullanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 virus sux[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 harbiden kötü codermış upx ile packlemiş ne dll kullanıosa tüm libraryi görüom dosyayı indirmenizi tavsiye etmem analizime gore program keylogger olsa gerek browser şeklie halinde bi script üzerinden [email protected] a icq sifresi cuteftp sifreleri bilgisayar sifreleri yolluo sistem geri yüklemeyi kapatıo sanırım [Bu mesaj Arthur_HellsFire tarafından 08 Eylül 2004 12:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar