BassClef Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Şuana kadar oynadığım en iyi oyun budur arkadaşlar 4 gün önce aldım orjinal olarak ve ilk gün alışma süreci ardından öyle bir sarıyorki hele multiplayerı bağımlı yapıyor 10 dakkada bir oyuna girmeden duramıyorum counter strike serisi bile bukadar sarmamıştı mutlaka ve mutlaka alınması gereken bir oyun 10 üzerinden 10. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 arkadaşa katılıyorum tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Oynayacak kalitede adam yok. Herkes 2 kere ok yiyip ölünce bırakıyor oyunu aglaya aglaya. ABİ BU NE YA YİNE OK GELDİ ÖLDÜM. Evladım kaldır kalkanı madem, ben two handerla oka ölmüyorsma senin mazeretin yok. L2P'in en iyi cevap oldugu oyundur Warband. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 sanırım sen fazla oyun oynamamışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 xunn said: Oynayacak kalitede adam yok. Herkes 2 kere ok yiyip ölünce bırakıyor oyunu aglaya aglaya. ABİ BU NE YA YİNE OK GELDİ ÖLDÜM. Evladım kaldır kalkanı madem, ben two handerla oka ölmüyorsma senin mazeretin yok. L2P'in en iyi cevap oldugu oyundur Warband. two handed ile ok gelirken zıplaya zıplaya kaçmak of karşıdakini kanser ediyor ya sdfxg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 2 handed'la okcuya ölmemek? o zmn okcu icin l2p, hatta l2 use mouse asfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Abi 2 hander kullananların da kalkanı var, çekiyosun kalkanı. Ayrıca mindgame var, okcunun farkında değilmiş gibi yapıp ani yön degistireceksin. Atlamak yok, ölürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 abi sürekli hareket halinde olacaksın. Zıplayacaksın zigzag yapacaksın, sık manevra yapacaksın. Yeterince iyiysen çıldırtırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Tamam oyun güzelde,en iyi oyun falan höh.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 benim de oynadığım en dandik rpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 en başarılı tr yapımı diyebiliriz ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 eğleniyorduk pati tayfası ile oynarken :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 bone az sonra gelir "bu oyunun en iyi olması için çok çalışması lazım. diyaloglar kötü oyun yüzeysel ama bakın planescape torment öyle mi adamlar yapmış" der gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Silphatos said: benim de oynadığım en dandik rpg Single player, LOL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 single playeri oldukca basarilidir, hatta bir takim modlar var enfes hale getiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 böyle sandbox senaryosuz oyunlar bana boşa zaman harcıyormuşum hissi veriyor yoksa seven çok tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Sandbox hoşuma gidiyor benim yeni oyunlar bu ne yazıkki yok.Bıraksın oyun takılalım kafamıza göre.Tabi bi yerden sonra bayıyor ama çok sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Warband'in single playerını tartısmam bile. Eglenceli ama boş bir hissi var. Multisi asıl olay, çünkü salt skill, single'ın aksine. Bu kadar skill bazlı çok az oyun gördüm, hiç mi şans olmaz arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 M&B multisinde acemiliği atlatamıyorsun sen daha noluyo diyememeden comboya giriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 benim wishlistimde vardı oynayan varsa parama kıyıp alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Dnrda 13-14tl ye kadar indi oyun gidin alın menü fiyatı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 xunn said: Bu kadar skill bazlı çok az oyun gördüm, hiç mi şans olmaz arkadaş. assassin's creede bekliyorum panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Pc için çıkmadı hala dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar