Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İngilzce Çeviri Acil Lütfen

BassClef

Öne çıkan mesajlar

İngilizcem orta seviye ama kendime güvenemiyorum çünkü baya ciddi bir yere mail atmam gerekiyor polonya, varşova'da bir okula. Gramer'de hata yapmamam lazım, İngilizcesi iyi olanlar şu cümleyi çevirirse sevinirim.

Merhaba,
Ben İstanbul, Türkiye'de yaşıyorum. Önümüzde ki yıl liseden mezun olacağım. Ve sizin üniversitenizde öğrenim görmek istiyorum. Fakat üniversitenizde öğrenim görmek için nasıl bir yol izlemem gerektiğini bilmiyorum. Beni bu konuda aydınlatırsanız sevinirim saygılarımla...
Sosyal ağlarda paylaş

BassClef said:
Merhaba,
Ben İstanbul, Türkiye'de yaşıyorum. Önümüzdeki yıl liseden mezun olacağım. Ve sizin üniversitenizde öğrenim görmek istiyorum. Fakat üniversitenizde öğrenim görmek için nasıl bir yol izlemem gerektiğini bilmiyorum. Beni bu konuda aydınlatırsanız sevinirim saygılarımla...

önce türkçesini yaz abi dsakfjds
niye her yere kesme işareti koydun onu anlamadım
Sosyal ağlarda paylaş

PrudenT said:

BassClef said:
Merhaba,
Ben İstanbul, Türkiye'de yaşıyorum. Önümüzdeki yıl liseden mezun olacağım. Ve sizin üniversitenizde öğrenim görmek istiyorum. Fakat üniversitenizde öğrenim görmek için nasıl bir yol izlemem gerektiğini bilmiyorum. Beni bu konuda aydınlatırsanız sevinirim saygılarımla...

Tamam profsun şimdi yardım eder misin ? Lütfen.
Sosyal ağlarda paylaş

PrudenT said:

BassClef said:
Merhaba,

(tu)

hani dilbilgisi manyağı değilim de senin Türkçe feci kötüymüş.

fakat'ı noktadan sonra kullanmamaya dikkat et.
"ve" kullanacaksan 2 cümleyi birleştreceksen kullan.
"saygılarımla" bir boşluk bırakılarak yazılıyor.
kesme işareti direk kullanma bence.

edit: benim typ şahaneymiş sdf
Sosyal ağlarda paylaş

liberal said:

PrudenT said:

BassClef said:
Merhaba,

(tu)

"ve" kullanacaksan 2 cümley brleştreceksen kullan.
kesme işareti drek kullanma bence.

Diyene bak
Sosyal ağlarda paylaş

BassClef said:

Merhaba,
Ben İstanbul, Türkiye'de yaşıyorum. Önümüz'de ki yıl liseden mezun olacağım. Ve sizin üniversiteniz'de öğrenim görmek istiyorum. Fakat üniversiteniz'de öğrenim görmek için nasıl bir yol izlemem gerektiğini bilmiyorum. Beni bu konu'da aydınlatırsanız sevinirim saygılarımla...

Hello

I am Istanbul, living in Turkey. Incoming ye'ar I will be graduated from high school. And I want to see education at your university. But to see education at'your university, I don't know which way I should follow. At'this topic if you lighten me I will be pleased sincerely ...

evet işsizim
Sosyal ağlarda paylaş

yunusemre said:

BassClef said:

Merhaba,
Ben İstanbul, Türkiye'de yaşıyorum. Önümüz'de ki yıl liseden mezun olacağım. Ve sizin üniversiteniz'de öğrenim görmek istiyorum. Fakat üniversiteniz'de öğrenim görmek için nasıl bir yol izlemem gerektiğini bilmiyorum. Beni bu konu'da aydınlatırsanız sevinirim saygılarımla...

Hello

I am Istanbul, living in Turkey. Incoming ye'ar I will be graduated from high school. And I want to see education at your university. But to see education at'your university, I don't know which way I should follow. At'this topic if you lighten me I will be pleased sincerely ...

evet işsizim

I am istanbul ne abi olmamıs bu (:P) sen bendende betersin
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Hızlı yaptım, birilerinin daha üzerinden geçmesini bekle:

said:
I am living in İstanbul, in Turkey. Next year, I will be finishing my secondary education and want to continue at okulun adı. I would be very grateful if you could inform me about how to apply, and what your requirements are.

Respectfully yours,
BassClef
Sosyal ağlarda paylaş

liberal said:

PrudenT said:

BassClef said:
Merhaba,

(tu)

"ve" kullanacaksan 2 cümleyi birleştreceksen kullan.
kesme işareti direk kullanma bence.

edit: benim typ şahaneymiş sdf

abi milletle dalga geçmeden önce dönün bi kendinize bakın ya.
ne bu herkese saldırayım tutkusu.

ha son cümlen senin için de geçerli.
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

Hızlı yaptım, birilerinin daha üzerinden geçmesini bekle:

said:
I live in Istanbul, Turkey. Next year, I will be graduating from high school and want to continue my education at your university. I would be very grateful if you could inform me about how to apply, and what your requirements is.

Respectfully yours,
BassClef

Ok bu güzel bazı şeyleri düzelttim diğer çevirileride bekliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
editledim onu. hatta yeni üyesin, tekrar koyayım:

said:
I am living in İstanbul, in Turkey. Next year, I will be finishing my secondary education and want to continue at okulun adı. I would be very grateful if you could inform me about how to apply, and what your requirements are.

Respectfully yours,
BassClef
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...