FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 yeni modellerinde yanda vana var, portalın genişliği falan ayarlanıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 NolaxThensbane said: Diğer portalı nereye açacan önündeki hava boşluğuna mı? hayır b portalı halihazırda açılmış bir kartonplakla gezicem, bir kolumda o olacak kalkan gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Bak gene aynı hatayı yapıyorsun havaya mı açacan portalı illa bir düzleme ki büyük bir düzleme açman gerekiyor sen açana kadar kolunu kökten uçurdum aldım portalı elinden hadi bakalım. http://img231.imageshack.us/img231/2043/31309385003246455179008.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 agalar lightsaber'a verdim oyumu ama çok sakat, çevirirken kolu bacağı falan keseriz, portal gun daha efektif o konuda asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 xunn said: Gerçek hayata adapte etme yollarını düşünmek lazım. İşe gidiyorsun, portalgun fuck yeah. hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Senin dışında bir çok kimsede olacağını düşünürsen portalını bir yerde kullanabilmen için baya bir sıra beklemen gerekecek ayrıca zırt pırt karışacak portallar birbirine.Sırf uyuzluğuna istanbul çöplüğüne açarım portalı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 NolaxThensbane said: Bak gene aynı hatayı yapıyorsun havaya mı açacan portalı illa bir düzleme ki büyük bir düzleme açman gerekiyor sen açana kadar kolunu kökten uçurdum aldım portalı elinden hadi bakalım. abi ne diyorum. bir portalın levhası hazır elimde açık olacak. oyunu oynamadın mı sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Oynadımda homeless gibi boyun kadar karton ne dolaşıyorsun ortalarda.Milyar dolarlık alet yapıyon sonra üç kuruşluk karton arıyorsun oldu mu şimdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 NolaxThensbane said: Bak gene aynı hatayı yapıyorsun havaya mı açacan portalı illa bir düzleme ki büyük bir düzleme açman gerekiyor sen açana kadar kolunu kökten uçurdum aldım portalı elinden hadi bakalım. http://img231.imageshack.us/img231/2043/31309385003246455179008.jpg 50 yıllık frpciyim, böyle korkunc theorycraft görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 lightsaber alir barizde portal gun cok daha eglenceli, kalabalik otobuse binmeden yandaki duragin tavanina atican bitane, sonra otobuse binip hariket ettiginde yere acican http://www.vlesports.com/images/smilies/trollface.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar