Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İnci Sözlük seçime giriyor

reyou

Öne çıkan mesajlar

SeaGle said:
"Daha akıllı olmayacakları kesin, aynı bokun laciverti işte"

Bence bi daha gözden geçirmen gerek.

yazdığımı okumadan cevap yazdın sanırım.

diyorum ki bu adamların siyaset faaliyetleri olmadı, ne alaka aynı bokun laciverti işte.

ha, direk milletvekili seçilmeye karşı bir nefretin varsa onu bilemem.
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:

SeaGle said:

diyorum ki bu adamların siyaset faaliyetleri olmadı, ne alaka aynı bokun laciverti işte.

Zeka konusunda aynı bokun laciverti diyorum ben de. Politik başarıdan bahsetmiyorum.

Nasıl milletvekilleri ilin ilçenin en zengini olma kriterine göre seçiliyorsa bunlar da en fazla rep toplayanına göre giderler garanti. Kaldı ki alışveriş merkezi videolarından sonra aynştayn olsa zekası sıfırdır bu adamların yani.
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

Bone said:

SeaGle said:

Zeka konusunda aynı bokun laciverti diyorum ben de. Politik başarıdan bahsetmiyorum.

Nasıl milletvekilleri ilin ilçenin en zengini olma kriterine göre seçiliyorsa bunlar da en fazla rep toplayanına göre giderler garanti. Kaldı ki alışveriş merkezi videolarından sonra aynştayn olsa zekası sıfırdır bu adamların yani.

genellemene attırdım. 50 binden fazla insanı barındıran topluluğu 50 kişi ile genelle.

süpersin kenx ;)
Sosyal ağlarda paylaş

Valla bi damla suya mürekkep düştü mü mürekkepli su oluyor o kenx :):)

Dertleri birşeyler başarmak olsa en başta o 50 kişiyi temizlerlerdi zaten. Allah aşkına, incisözlük grubunun eylemlerini ilgi çekme, "biz yaptık ehehe" deme çabasından başka birşey olarak mı görüyorsunuz?
Sosyal ağlarda paylaş

tam bir sivil toplum kuruluşu sayılmaz tabii inci, hatta ne sayılabilir onu da bilmiyorum; ama böyle bir kapıyı açabileceği için bence teşvik edilmesi gereken bir girişim.

hatta demokrasinin ileri bir versiyonu bile çıkabilir buradan. internette forumlarda vs tartışılıp, üzerine düşünülen konuların mecliste duyurulması imkanı gibi ilginç girişimler bile çıkar.

ha inci bu kapıyı açacak doğru topluluk mu, bu tartışılır.
Sosyal ağlarda paylaş

Loxias said:

kaçıncı nesil olduğu belli olmayan adamlar inciyi desteklemiş lol.

incinin i sinden haberiniz yokken buradaki adamlar üye olup, bıkmıştı.

hani derler ya sen giderken biz geliyorduk tam öyle

hangi nesilden olman ne fark eder ki ? inci hindistan mı ki kast sistemini uygulayalım *ing.resim.ilk3harf* ayrıca nesil olayını bu kadar takan kişilerin loser olması gibi bir sorunsal var. bu mesajı dikkate alıp kendini düzeltmen için neslimi söylemem gerekiyorse diye
http://i54.tinypic.com/28tao2a.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

cok farkeder,
bir sene once subat ayinda mukemmel bi ortamken, simdi her ipini koparanin gelmesiyle, guzel bisey yakalamanin mumkun olmadigi bi yer oldu en basit ornekle.

yalniz eger hep beraber kendi aralarindan birini desteklemeyi basarirlarsa ve meclise sokarlarsa bu gercekten harika olur.
sonucta genclerin de meclise girebilecegini gostermis olur en azindan.

bu arada meclisin yas ortalamasi kac acaba
Sosyal ağlarda paylaş

Loxias said:

kaçıncı nesil olduğu belli olmayan adamları nası sen giderken biz dönüyorduk diye aşağılamaya çalıştın merak ettim, bi anlatsana.
Sosyal ağlarda paylaş

Myshkin said:

Loxias said:

kaçıncı nesil olduğu belli olmayan adamları nası sen giderken biz dönüyorduk diye aşağılamaya çalıştın merak ettim, bi anlatsana.

Marty said:

cok farkeder,
bir sene once subat ayinda mukemmel bi ortamken, simdi her ipini koparanin gelmesiyle, guzel bisey yakalamanin mumkun olmadigi bi yer oldu en basit ornekle.

yalniz eger hep beraber kendi aralarindan birini desteklemeyi basarirlarsa ve meclise sokarlarsa bu gercekten harika olur.
sonucta genclerin de meclise girebilecegini gostermis olur en azindan.

bu arada meclisin yas ortalamasi kac acaba
Sosyal ağlarda paylaş

nesil fark etmez, kişi sayısı arttıkça ortam kaldıramadı. 1. nesil arasında da şuan 3. , 4. nesil diye aşağıladığınız adamlardan vardı. aradaki tek fark 1. nesillerin 2009 senesinde üye olması ve az kişinin yazdığı o güzel günleri görmesi, yaşaması.

gören 1. nesil değil de ingiliz kraliyet ailesi üyesi sanacak . ne ciddiye alıyosunuz ya.
Sosyal ağlarda paylaş

inci hicbirzaman iyi olmadki lol

ozenti anarsik seviyesiz bebeler, kufur edip basarisiz troll calismalari ustunden moral faggotry kasiyorlar sadece

murat abrdakciya 4 kere inci dedirdik mail atgip HEYOOOOOOOO

anon neler yapio ama

http://www.youtube.com/watch?v=s8VWuXjWgU4&feature=player_embedded#at=199

troll bole olur iste
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...