Tokasra Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Benden bir oy çalışır Viktor'a sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoShiZzle Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Bunlar meclise girerse uzerinde "reserved" yazan busuru bos koltuk goruruz herhal. "reserved. bi ara gelir otururum aminik" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 SeaGle said: "Daha akıllı olmayacakları kesin, aynı bokun laciverti işte" Bence bi daha gözden geçirmen gerek. yazdığımı okumadan cevap yazdın sanırım. diyorum ki bu adamların siyaset faaliyetleri olmadı, ne alaka aynı bokun laciverti işte. ha, direk milletvekili seçilmeye karşı bir nefretin varsa onu bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 ben destekliyorum bu inci'yi seçim açısından bence barajı geçemeyeceği aşikar olan partilere oy vermeyi düşünen herkesin birleşip inci'ye atması lazım oylarını. Bir işe yarar hiç değilse aheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 50 bin kişi girecek değiller zaten "onlar 25 yaşının üstünde mi ki xdxdxdxd zaaaaaaaaaaaaaaaaaa" muhabbeti de baydı artık. seçilen aday da düzgün biri olursa tadından yinmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Bone said: SeaGle said: "Daha akıllı olmayacakları kesin, aynı bokun laciverti işte" Bence bi daha gözden geçirmen gerek. yazdığımı okumadan cevap yazdın sanırım. diyorum ki bu adamların siyaset faaliyetleri olmadı, ne alaka aynı bokun laciverti işte. ha, direk milletvekili seçilmeye karşı bir nefretin varsa onu bilemem. Zeka konusunda aynı bokun laciverti diyorum ben de. Politik başarıdan bahsetmiyorum. Nasıl milletvekilleri ilin ilçenin en zengini olma kriterine göre seçiliyorsa bunlar da en fazla rep toplayanına göre giderler garanti. Kaldı ki alışveriş merkezi videolarından sonra aynştayn olsa zekası sıfırdır bu adamların yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 SeaGle said: Bone said: SeaGle said: "Daha akıllı olmayacakları kesin, aynı bokun laciverti işte" Bence bi daha gözden geçirmen gerek. yazdığımı okumadan cevap yazdın sanırım. diyorum ki bu adamların siyaset faaliyetleri olmadı, ne alaka aynı bokun laciverti işte. ha, direk milletvekili seçilmeye karşı bir nefretin varsa onu bilemem. Zeka konusunda aynı bokun laciverti diyorum ben de. Politik başarıdan bahsetmiyorum. Nasıl milletvekilleri ilin ilçenin en zengini olma kriterine göre seçiliyorsa bunlar da en fazla rep toplayanına göre giderler garanti. Kaldı ki alışveriş merkezi videolarından sonra aynştayn olsa zekası sıfırdır bu adamların yani. genellemene attırdım. 50 binden fazla insanı barındıran topluluğu 50 kişi ile genelle. süpersin kenx ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Valla bi damla suya mürekkep düştü mü mürekkepli su oluyor o kenx :):) Dertleri birşeyler başarmak olsa en başta o 50 kişiyi temizlerlerdi zaten. Allah aşkına, incisözlük grubunun eylemlerini ilgi çekme, "biz yaptık ehehe" deme çabasından başka birşey olarak mı görüyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 sesini duyurma çabası olarak görüyorum. denizi bir damla mürekkep kirletmez (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 inciyi destekleyeceğime zapatistaları desteklerim. :trollface: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 dattebayo said: sesini duyurma çabası olarak görüyorum. denizi bir damla mürekkep kirletmez (tu) denizi bok götürüyo zaten, mürekkebe gelene kadar neler var şu anda içinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 tam bir sivil toplum kuruluşu sayılmaz tabii inci, hatta ne sayılabilir onu da bilmiyorum; ama böyle bir kapıyı açabileceği için bence teşvik edilmesi gereken bir girişim. hatta demokrasinin ileri bir versiyonu bile çıkabilir buradan. internette forumlarda vs tartışılıp, üzerine düşünülen konuların mecliste duyurulması imkanı gibi ilginç girişimler bile çıkar. ha inci bu kapıyı açacak doğru topluluk mu, bu tartışılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 dogru adam melih gokcek birdahaki troll calismalarinda oylamaya yapacakmis said: sarkozyi nasi trolliyim? a-)sakiz cigne b-)tavsan kulagi yap c-)pandik at d-)celme tak e-)gizli topugu olan ayakkabi giyip "ASAGIDA HAVALAR NASIL SARKO?" diye trolle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 kaçıncı nesil olduğu belli olmayan adamlar inciyi desteklemiş lol. incinin i sinden haberiniz yokken buradaki adamlar üye olup, bıkmıştı. hani derler ya sen giderken biz geliyorduk tam öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Loxias said: kaçıncı nesil olduğu belli olmayan adamlar inciyi desteklemiş lol. incinin i sinden haberiniz yokken buradaki adamlar üye olup, bıkmıştı. hani derler ya sen giderken biz geliyorduk tam öyle hangi nesilden olman ne fark eder ki ? inci hindistan mı ki kast sistemini uygulayalım *ing.resim.ilk3harf* ayrıca nesil olayını bu kadar takan kişilerin loser olması gibi bir sorunsal var. bu mesajı dikkate alıp kendini düzeltmen için neslimi söylemem gerekiyorse diye http://i54.tinypic.com/28tao2a.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 adam üşenmeyip yargılamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 cok farkeder, bir sene once subat ayinda mukemmel bi ortamken, simdi her ipini koparanin gelmesiyle, guzel bisey yakalamanin mumkun olmadigi bi yer oldu en basit ornekle. yalniz eger hep beraber kendi aralarindan birini desteklemeyi basarirlarsa ve meclise sokarlarsa bu gercekten harika olur. sonucta genclerin de meclise girebilecegini gostermis olur en azindan. bu arada meclisin yas ortalamasi kac acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Loxias said: kaçıncı nesil olduğu belli olmayan adamlar inciyi desteklemiş lol. incinin i sinden haberiniz yokken buradaki adamlar üye olup, bıkmıştı. hani derler ya sen giderken biz geliyorduk tam öyle kaçıncı nesil olduğu belli olmayan adamları nası sen giderken biz dönüyorduk diye aşağılamaya çalıştın merak ettim, bi anlatsana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Myshkin said: Loxias said: kaçıncı nesil olduğu belli olmayan adamlar inciyi desteklemiş lol. incinin i sinden haberiniz yokken buradaki adamlar üye olup, bıkmıştı. hani derler ya sen giderken biz geliyorduk tam öyle kaçıncı nesil olduğu belli olmayan adamları nası sen giderken biz dönüyorduk diye aşağılamaya çalıştın merak ettim, bi anlatsana. Marty said: cok farkeder, bir sene once subat ayinda mukemmel bi ortamken, simdi her ipini koparanin gelmesiyle, guzel bisey yakalamanin mumkun olmadigi bi yer oldu en basit ornekle. yalniz eger hep beraber kendi aralarindan birini desteklemeyi basarirlarsa ve meclise sokarlarsa bu gercekten harika olur. sonucta genclerin de meclise girebilecegini gostermis olur en azindan. bu arada meclisin yas ortalamasi kac acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 nesil fark etmez, kişi sayısı arttıkça ortam kaldıramadı. 1. nesil arasında da şuan 3. , 4. nesil diye aşağıladığınız adamlardan vardı. aradaki tek fark 1. nesillerin 2009 senesinde üye olması ve az kişinin yazdığı o güzel günleri görmesi, yaşaması. gören 1. nesil değil de ingiliz kraliyet ailesi üyesi sanacak . ne ciddiye alıyosunuz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Floridsdorf Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Birisi yazmıştı nick altı + şuku vermiştim, şöle bir şeydi 1. Nesil: Emekli Amcalardır 2. Nesil: Üniversite Öğrencileridir 3. Nesil: Liselidir 4. Nesil: Rahim terk. 5. Nesil: "Log Out" hak verdiydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 inci hicbirzaman iyi olmadki lol ozenti anarsik seviyesiz bebeler, kufur edip basarisiz troll calismalari ustunden moral faggotry kasiyorlar sadece murat abrdakciya 4 kere inci dedirdik mail atgip HEYOOOOOOOO anon neler yapio ama http://www.youtube.com/watch?v=s8VWuXjWgU4&feature=player_embedded#at=199 troll bole olur iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Floridsdorf Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 İnciyi medyadan takip eden viktorun hazin sonu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 ahahah. viktor, adamların ziyaretlerini beğenmediysen bile en azından denemiş oldukları için desteklemen gerekmiyor mu ? 4chan gibi olmalarını zaten kimse beklemiyor ( sen hariç :( ). özet olarak türkiye ile japonyayı karşılaştırmaya benzedi senin yaptığın şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar