forgiver Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/269159_176192622442650_139115119483734_470457_7024943_n.jpg yanlış mı yaptım imzayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 bu diziyi izlemeyen pişmiş etle tanışmamış yerli gibidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 "yaa aklın mantığın kesmiyor muu? sigortalıyım beeğn." öldüm orada ya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 lala lap lap lap laaapppsss bunu izledikten sonra başladım izlemeye kopyum ya. yakın zamanda izlediğim en iyi Türk yapımı dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 sanırım bu akşamki dönem finaliymiş emin değilim gerçi.. fakat soru tv ile aynı anda ya da 10 dk sora falan bu diziyi yükleyen site var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 nese tivibudan izlicem de.. başlıo sezon finaliymiş harbiden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 erdal abi her geçen saniye daha iğrenç bir insansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 bitti.. nasıl bittiğini bile anlamadım.. her şey ucu açık kaldı yaw. http://www.youtube.com/watch?v=ludsrg92BcM bide komik değil miydi bu dizi ya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 bütün sezon güldür son bölümde gel dramın dibine vur çok güzeldi be final ismail abi mafettin yine bizi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 2 gün önce falan başladım sanırım bu diziyi de gömdük. 9 numara dizi, romantik işleri bayıyor yoksa 10 numaro dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 sezon arası 1 ay bile yokmuş sanırım. 1 Ağustos'ta başlıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 ee çok iyi o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misread Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 ne guzel dizi yahu (tu) tek eglencemiz idi baslasa artık ne guzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 final şarkısı çok güzeldi. Bu arada p.tesi başlıyor az kaldı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 8inde başlamıyo muydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 said: Dizi ekibi güzel bir tatili hak etmiş görünüyor. Ancak bu tatil fazla uzun sürmeyecek. Yaklaşık iki haftalık aranın ardından dizi ekibi çekim hazırlıkları için yeniden toplanmayı planlıyor. Ve bir değişiklik olmazsa yeni sezonun ilk bölümü 01 Ağustos Pazartesi günü ekranlarda olacak. Dizinin yapımcılarından Orkun Ünlü, twitter hesabından ' 1 agustos pzt 21. Bolum insallah:) ayrilik cok uzun degil'' açıklamasında bulundu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 çok iyi ya başlaması, yahşi cazibe ile beraber takip ettiğim yegane yerli dizidir. ismail abinin hayranıyık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 ahahahaha şu bölüm favorim lan:D sonunda ismail abi miskete bağlıo yuhaauahauha ve şuda efsane tabii:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misread Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 ben artık cok sıkıldım ama ismail abideeen.. bizim elemanların hepsinin agzında .konusma tarzları degisti yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 2x01 fragmanı lost + game of thrones http://www.youtube.com/watch?v=PpivyQvO8Hs edit: fragmanda bazı karakterler yok, 20. bölüm dolayısıyla maalesef korkuyorduk zaten. Spoiler içeren bir Burak Aksak açıklaması gelmiş, umarım yanlış alarmdır, diziyi ilk sezonki gibi tam kadro görmek isteriz: http://twitter.com/#!/burakaksak/status/97282564091424768 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 yeni fragman ismail abi yavuz un yokluğunda görevi devralmış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Demiştim ben 8inde diye. O değil de eksik karakterlerin akıbetiyle ilgili: allah allah kontesi kim... Dedeyi birkaç bölüm sonra getiriceklermiş geri, ne alakaysa Yozgat'tan çıkacakmış. Ama Yavuz hakkında bilgi vermediler henüz. Çok sağlam karakterdi, o da bi şekilde çıkar elbet geri gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 son fragmanın sonundaki afişte Yavuz da var en solda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=F-XrnwjPMo8 aynısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 3 gün önce izlemeye başladım bitti nerdeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar