Flassh Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 niye hacı vitamini mi kaçıyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 tema walking dead galiba http://www.trt.net.tr/televizyon/detay.aspx?pid=23124 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 fenaydı son bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 saglam bölüm oldu erdal bakkalın rüya sekansları süperolmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 çok duygusal bölümdü ya. güzeldi valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 uzun süredir bu kadar güzel bir bölüm izlememiştik harikaydı gerçekten "dostum" şeytan çok iyi ya muhabbetine doyum olmuyor adamın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 güzel bölüm dü, şeytanda "arkadaşım şeytan" havası vardı biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 yavuz hırsıza kilit olmaz denen şey vardır ve doğrudur. bir evi "patlatmayı" kafaya koymuş bir hırsız mutlaka başarır. ama hiç savunma yapmamakla bazı temel şeyleri yapmak arasındaki fark her isteyen hırsızın evinize girmesi yada yüzünden birinin, belki bininden birinin girmesi kadar dramatiktir. önce "mesleki tecrübem" sebebiyle hırsızların yöntemlerinden bahsedeyim. önce keşif yaparlar. ama öyle uzun uzadıya bir evi günlerce gözlemezler. ışıkları yanıyormu. yansada yanmasada önce cama bir iki taş atıp beklerler. hareket varmı yokmu. uygun zaman geçtikten sonra camdan girilecekse pencere önünde örtü ve gizlenme sağlayabilecek ağaç, bina, parketmiş kamyon gibi evleri tercih ederler. gerekirse sokak lambasını patlatırlar. bu adamların bir çoğu sporcudur. rahatlıkla üçüncü kata kadar tırmanabilirler. bazen 6 metrelik bir demir boruyu duvara dayayıp, ayaklarından destek alarak, bazende alt katlara yapılmış demir korkulukları merdiven gibi kullanarak çıkarlar. üst katlarda pencere açmak zor olduğu için açık pencereleri tercih ederler. çalışabilecek alanları varsa farketmez. bir tornavida ile kanırtarak açılmayacak pencere yok gibidir. içeriye girdiklerinde uyku spreyi sıktıkları rivayet edilir. bu doğru değildir. sessiz hareket etmek konusunda uzmanlaşırlar. bazısı eve ayakkabılarını çıkartarak girer. atletik olduklarını söylemişmiydim. üçüncü kattan iki ayak üstüne atlayıp kaçan hırsızlar var. kapıdan girmeye karar verdiyse yine en kolay açılacak kapıları tercih ederler. ama çelik kapılarda vazgeçip gitmelerini sağlamaz. çelik kapıları açmanın bir iki yöntemi vardır. kapı eğer üç tur kilitlenmediyse emniyet kelepçesi takılı değilse bir kamyon krikosunu yatay olarak kapı kasasına sıkıştırırlar. bu bir kapıyı açmanın en sessiz yoludur. yavaşça krikoyu bastıkça kilidin dili kasadan kurtulur ve kapı açılır. diğer bir yöntem kapıyı sökmektir. kayseri kapısı dediğimiz bir sistemle üretilen çelik kapılar, bütün kapı elemanlarını vidayla bağlama prensibiyle monte edilir. vidaların yerini bilen birisi 20 dakikalık bir emekle kapıyı tamamen söküp alabilir. bir diğer yöntem anahtar deliğine şarjlı matkapla bir delik açmaktır. biraz gürültü çıkartır ama kesin ve hızlı bir yöntemdir. bayram seyran resmi tatil günlerinde bir apartmanın tamamını boşaltmış hırsızlar var bu yöntemle. bazı çelik kapılar gerçekten çelik değildir. yani bazı üreticiler nasıl olsa kimse içini açıp bakmayacak diye mobilya aksamın altına sac kaynatmaz. bu durumda bu kapı, çelik çerçeveli ahşap kapı olur. bu düpedüz sahtekarlıktır. üreticinin kazancı kapı başına otuz ytl dir. mobilyada otuzbeş santim çapında delik açmak için zamanı olan her hırsız girebilir. içeri girdiklerinde evde kimse yoksa ve ucuz bir alarm cihazı takılıysa hemen alarmın zili olan üniteyi kopartıp musluğun altına sokuyorlar. yada havluya sarıyorlar. demir parmaklık takılı olduğunda bile 3-4 metrelik çubuklarla sandalyeye astığınız ceketinizi, masanın üstündeki çantanızı demirin arasından çekip alabiliyorlar. o yüzden korkuluklarınız olsa bile yakına kıymetli birşey bırakmayın camınızı kapalı tutun. korkuluklu evlere girmek istediklerinde ıslak bir bezi burmak yöntemiyle yada yine kriko kullanarak demirleri yamulturlar ve 18-20 cm aralıktan geçebilirler. genellikle hırsızlar hızlı çalışmayı severler. ortalıktaki şeyleri toparlayıp çıkarlar. uzun uzadıya evi aramazlar. ancak zamanları varsa, kendilerini emniyette hissediyorlarsa iyice heryeri ararlar. şimdi bunlara karşı bizim yapabileceğimiz pasif emniyet tedbirleri nelerdir. evde olmadığınızda her elektrikçide satılan zaman sayaçlı bir fiş alıp bir lambanızı buna takabilirsiniz. değişken aralıklarla yanar ve söner. evde birileri var izlenimi verir. camlarınıza sese duyarlı 1 dakika gecikmeli bir düzenek taktırabilirsiniz. karaköy selanik pasajında malzemelerini bulabilir herhangi bir teyp tamircisine yaptırabilirsiniz. çelik kapı taktırırken mutlaka montajda kapı kasasının içine beton doldurmalarını isteyin. illaki kayseri kapısı taktıracaksanız açıkta kalacak vida başlarını körlettirin. kapınız ahşapsa ek emniyet kilidi ve zincir takın. bazı anahtarcılarda kapandığında kapı kasasına giren gaga gibi bir ürün var. bu kapınızın levye benzeri şeylerle açılmasını önler. kilit barellerinin önüne çok şık çelik zırhlar satılıyor. basit şarjlı matkaplar bunları delemez. dış kapı zilinin yanına elektrik prizi bırakmadıysanız hırsız bunu delemez. kapılarınızı her zaman üç tur kilitleyin. duvardan kolayca sökülebilecek, ses üniyesi ve şifre ünitesi beraber olan alarm cihazı almayın. yada siz evde yoksanız ona güvenmeyin. eviniz kuytudaysa, pencere önünüzde dallı budaklı ağaç, yakın bina, sürekli parkeden kamyon tır varsa hareket sensörlü ışık taktırın. her elektrikçide var. sadece alt komşunuz pencere korkuluğu yaptırdıysa, yakında sağlam bir yağmur indirme oluğu yada ağaç varsa değil her halükarda korkuluk yaptırın camlarınıza. yada camınız açık uyumayın. aşağıdan tırmanamadıklarında çatıdan sarkarak iniyorlar. yükseklik sizi çok fazla korumaz. korkulukların emniyetli aralığı oniki santimdir. çubuklar arasına desenleri sık attığınızda yamulma direnci artar. pencer korkuluklarında 12 mm kare, 16mm yuvarlak dolu demirden daha incesi emniyetli değildir. arabanızı otoparka verdiğinizde anahtar bırakmanız isteniyorsa ev anahtarlarınızı anahtarlıktan çıkartın. çalıştırdıkları bir eleman kötü niyetli olabilir, bir çetenin üyesi yada kendi hesabına çalışan bir hırsız olabilir. tüm yapması gereken evinizin adresini bulmak olacaktır. en iyisi anahtar istemeyen bir otopark bulmanız. komşularınızla iyi ilişkiler kurun. onları tanıyın. telefonlarını alın. yardıma ihtiyacınız olduğunda polisten daha hızlı gelirler. sizde olağan dışı gürültülere, apartmana giren tanımadığınız insanlara karşı duyarsız olmayın. daha önce eviniz soyulmadıysa bunları yapın. daha önce soyulduysa hemen yapın. çünkü hırsız aynı eve birkaç kez girer. işlerini zorlaştırdığınızda sizinkini değil daha kolay bir evi tercih edeceklerdir. hırsızlar riske girmeyi ve fazladan çalışmayı sevmezler. sevselerdi hırsız olmazlardı. Aslında bütün bu yöntemlerin tek bir ana fikri var. hırsızlar suya benzer. önüne bir set koyduğunuzda başka tarafa akarlar. siz bu önlemleri almakla başka birinin soyulmasına sebep oluyorsunuz. ama yeterince güçlü akan bir suyunda önünde set dayanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 ıslak köpeği : )) es geçmemeişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 serra ve dostlarını da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 bi kaç kahkaha attım 81de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 allahım olaylara gel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 hmmmm bu leylanın ömrüde acaba burada bitti mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apsingir Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 bu leylada mi ayrildi diziden simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 http://www.kralinblogu.com/wp-content/uploads/2013/01/ezgi-asaroglu-70-300x201.jpg esgiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 ezgi bir baskaydi cok tuhaf. ama ismail abi yine 10 numaraydi. postaci espirisi felan yikildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Rerore said: http://www.kralinblogu.com/wp-content/uploads/2013/01/ezgi-asaroglu-70-300x201.jpg esgiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii şu dönse ya diziye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 mustafa sandal'la yeni diziye başlıyomuş,takip etmiyorum artık ve hayatta gelmem l&m'a diye yazmış tivitırdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 şu ülkedeki en leş tiplerden biridir bu kız, gerçekte de çalışma imkanı yakaladığımdan biliyorum. Ezik, kendini birşey sanan, götü kalkık, şırnasık ve kaşarın önde gideni... Kaşar diyince öyle veriyor falan diye beklemeyin, 3 gün çalıştım, 3 güç herkese yavşadı ama tam kezban Türk kızı modeli. Dünyadaki tek çukur bende var, bana muhtaçsınız havaları falan... Bende hayranıydım da 3 gün yetti tiksinip nefret etmeme, ultra kezban ve mal bir tip ... Diziden kovulma sebebi de bunlar zaten, her yerde birde utanmadan ben ayrıldım vs. diyor. Ushan Çakır'ın da başını yaktı birde kaşar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 e bizim forumdakiler de erkeğin kezbanı zaten tam oturuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 o kalın kaşlı kız nereye gitti ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 DarKRideR said: şu ülkedeki en leş tiplerden biridir bu kız, gerçekte de çalışma imkanı yakaladığımdan biliyorum. Ezik, kendini birşey sanan, götü kalkık, şırnasık ve kaşarın önde gideni... Kaşar diyince öyle veriyor falan diye beklemeyin, 3 gün çalıştım, 3 güç herkese yavşadı ama tam kezban Türk kızı modeli. Dünyadaki tek çukur bende var, bana muhtaçsınız havaları falan... Bende hayranıydım da 3 gün yetti tiksinip nefret etmeme, ultra kezban ve mal bir tip ... Diziden kovulma sebebi de bunlar zaten, her yerde birde utanmadan ben ayrıldım vs. diyor. Ushan Çakır'ın da başını yaktı birde kaşar... ee kız güzel vermez tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 abi işte güzel diye kendini en üst noktaya koyan kızlar var ya, hani bir tanesi bile sinir bozucu değil onların. Öyle birşey, göründüğü kadar tatlı veya çekici de değil ayrıca makyajsızda gördüm. Gayet sıradan bir kezban, sokakta görsen tanımazsınız bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 S-H said: mustafa sandal'la yeni diziye başlıyomuş,takip etmiyorum artık ve hayatta gelmem l&m'a diye yazmış tivitırdan. * Ezgi Asaroğlu'nun 'ezgiasaroglu.com.tr' dışında hiçbir web sayfası, Facebook, Twitter ve benzeri sosyal medya hesabı ile ilişkisi bulunmamaktadır. 1700 kişiyi takip ediyor zaten hesap mal değil ya o kadar kişiyi followlasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 DarKRideR said: abi işte güzel diye kendini en üst noktaya koyan kızlar var ya, hani bir tanesi bile sinir bozucu değil onların. Öyle birşey, göründüğü kadar tatlı veya çekici de değil ayrıca makyajsızda gördüm. Gayet sıradan bir kezban, sokakta görsen tanımazsınız bile yoğğ gayet güzel kız işte az olduğu için kıymete biniyor pahalıya satıyor kendini sende uzanamadığın için sniejder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar