ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Czentovic said: oyshh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 güzel değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 hoş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 ezgi astaroğlu kadar olmasa da diğer ikisinden daha iyi olacağı garanti bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 http://farm3.staticflickr.com/2782/4294440087_83dd47de72_z.jpg?zz=1 lan bana bir şeyler oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 ilk leyladan 5 10 kat güzel, ama aynı derece kötü oyuncu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 yok be ezgi de o kadar güzel değil ama, onun yüzünden diziyi seyretmeye başladım gerçeğini değiştirmiyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 ne kadar yeto kadin oyuncu varsa leyla oldu anasnisatiim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 dostlar yoga center http://www.facebook.com/photo.php?fbid=487944864568273&set=a.487944621234964.121592.189981374364625&type=1&theater Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 esgiiiiiiiiiiiiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 leylaya mecnun da genelde tanımadığımız simalar vardı belki de ondan güzel oluyordu da, şimdi bu kadın hep ıssız adam tarafından kütürdetilmiş gibi olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 iyi iste, daha cok geyik malzemesi diziye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 sonunda be aksakallı d.d :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 UNuttum yazacaktım buraya ,geldiler gene çekime diye. 2 hafta oldu başlayalı.Spoiler vereyim mi vereyim mi=) Bu arada diziyi izlemeyen biri olarak hergün dizi setini görünce sabah akşam kendime kızıyom, ne kadar mutlu mesut olurdum eğer düzenli olarak seyretseydm,ilerde birgün seyretmeye başlayacam ama dizi bitmiş olacak ve bir daha buraya gelmiyor olacaklar, işte o zaman keşke vaktinde seyredeydim de anı yaşaydım kıymetini bileydim diycem..meh=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 mükemmel olmuş fragman ya ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 çok güzel, keşke uzun olmasa bölümler... bir de; Flassh said: http://farm3.staticflickr.com/2782/4294440087_83dd47de72_z.jpg?zz=1 lan bana bir şeyler oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 ya ne güzel insan şunu yazan: ismail abiden gelsin ismail abi: ben de üzülüyorum, bazen çok üzülüyorum ama sonra biraz zaman geçince geçiyor işte. mecnun: nasıl geçiyor ya? ismail abi: mesela şekerpare'yi özlüyorum, sonra çok üzülüyorum ama sonra gelmeyeceğini bildiğim için sonra üzülmüyorum. geçiyor. mecnun: gelmeyeceği, nasıl ya olur mu öyle şey? ceketin onda. ismail abi: e işte ceketim onda ama ben de o kadan aptal bi adam değilim ama mecnun. mecnun: estağfurullah abi. ismail abi: çünkü gelmeyeceğim dedi. eğer geleceğim deseydi belki döner diye beklerdim ama gelmeyeceğim bekleme beni dedi. ben de o yüzden beklemiyorum. bir de bana sen çok iyi bir adamsın dedi. bir de çok güzel gözleri vardı değil mi? m: hee kocaman gözleri vardı. ismail abi: hee,işte ben de o yüzden, keşke diyorum ona sadece onu sevebildiğimi söyleseydim, ben çünkü ona hiç onu sevdiğimi söylemedim ya, o hiç benim onu sevdiğimi bilmiyor. bi de keşke onu anlatacağım bir kaç, bir sürü şeyler vardı, onları anlatabilseydim keşke diye düşünüyorum, ama anlatamadım işte.en çok da ona üzülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 3 eylülde başlıyo. az bi vakit kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 he onu diyecektim geçen unuttum, 1 hafta erkene çekildi çıkışı diye sdafsda iyi ki yazdın abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 mecnun işi ticarete dökmüş sonunda çınar gıda ve çöl malzemeleri :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 https://p.twimg.com/AsjUZq7CEAAdmg9.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delihan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Feamer said: ya ne güzel insan şunu yazan: ismail abiden gelsin ismail abi: ben de üzülüyorum, bazen çok üzülüyorum ama sonra biraz zaman geçince geçiyor işte. mecnun: nasıl geçiyor ya? ismail abi: mesela şekerpare'yi özlüyorum, sonra çok üzülüyorum ama sonra gelmeyeceğini bildiğim için sonra üzülmüyorum. geçiyor. mecnun: gelmeyeceği, nasıl ya olur mu öyle şey? ceketin onda. ismail abi: e işte ceketim onda ama ben de o kadan aptal bi adam değilim ama mecnun. mecnun: estağfurullah abi. ismail abi: çünkü gelmeyeceğim dedi. eğer geleceğim deseydi belki döner diye beklerdim ama gelmeyeceğim bekleme beni dedi. ben de o yüzden beklemiyorum. bir de bana sen çok iyi bir adamsın dedi. bir de çok güzel gözleri vardı değil mi? m: hee kocaman gözleri vardı. ismail abi: hee,işte ben de o yüzden, keşke diyorum ona sadece onu sevebildiğimi söyleseydim, ben çünkü ona hiç onu sevdiğimi söylemedim ya, o hiç benim onu sevdiğimi bilmiyor. bi de keşke onu anlatacağım bir kaç, bir sürü şeyler vardı, onları anlatabilseydim keşke diye düşünüyorum, ama anlatamadım işte.en çok da ona üzülüyorum. harika ya herkez okusun herkez izlesin istedim bi an ama geçdi herkez ben değil demi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 bugün başlıyoooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 http://img425.yukle.tc/images/70280903200719DVB-STRT_1.jpg yıhyıhıyh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 çok güzel başladı yeni sezonbuda gelir buda geçer :D hala gülüyom lan klipte gelmiş hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar