Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Leyla ile Mecnun (2011) - TRT 1

ahmedinejad

Öne çıkan mesajlar

• 3 hafta sonra ...
UNuttum yazacaktım buraya ,geldiler gene çekime diye. 2 hafta oldu başlayalı.Spoiler vereyim mi vereyim mi=)

Bu arada diziyi izlemeyen biri olarak hergün dizi setini görünce sabah akşam kendime kızıyom, ne kadar mutlu mesut olurdum eğer düzenli olarak seyretseydm,ilerde birgün seyretmeye başlayacam ama dizi bitmiş olacak ve bir daha buraya gelmiyor olacaklar, işte o zaman keşke vaktinde seyredeydim de anı yaşaydım kıymetini bileydim diycem..meh=)
Sosyal ağlarda paylaş

ya ne güzel insan şunu yazan:

ismail abiden gelsin

ismail abi: ben de üzülüyorum, bazen çok üzülüyorum ama sonra biraz zaman geçince geçiyor işte.

mecnun: nasıl geçiyor ya?

ismail abi: mesela şekerpare'yi özlüyorum, sonra çok üzülüyorum ama sonra gelmeyeceğini bildiğim için sonra üzülmüyorum. geçiyor.

mecnun: gelmeyeceği, nasıl ya olur mu öyle şey? ceketin onda.

ismail abi: e işte ceketim onda ama ben de o kadan aptal bi adam değilim ama mecnun.

mecnun: estağfurullah abi.

ismail abi: çünkü gelmeyeceğim dedi. eğer geleceğim deseydi belki döner diye beklerdim ama gelmeyeceğim bekleme beni dedi. ben de o yüzden beklemiyorum. bir de bana sen çok iyi bir adamsın dedi. bir de çok güzel gözleri vardı değil mi?

m: hee kocaman gözleri vardı.

ismail abi: hee,işte ben de o yüzden, keşke diyorum ona sadece onu sevebildiğimi söyleseydim, ben çünkü ona hiç onu sevdiğimi söylemedim ya, o hiç benim onu sevdiğimi bilmiyor. bi de keşke onu anlatacağım bir kaç, bir sürü şeyler vardı, onları anlatabilseydim keşke diye düşünüyorum, ama anlatamadım işte.en çok da ona üzülüyorum.

Sosyal ağlarda paylaş

Feamer said:

ya ne güzel insan şunu yazan:

ismail abiden gelsin

ismail abi: ben de üzülüyorum, bazen çok üzülüyorum ama sonra biraz zaman geçince geçiyor işte.

mecnun: nasıl geçiyor ya?

ismail abi: mesela şekerpare'yi özlüyorum, sonra çok üzülüyorum ama sonra gelmeyeceğini bildiğim için sonra üzülmüyorum. geçiyor.

mecnun: gelmeyeceği, nasıl ya olur mu öyle şey? ceketin onda.

ismail abi: e işte ceketim onda ama ben de o kadan aptal bi adam değilim ama mecnun.

mecnun: estağfurullah abi.

ismail abi: çünkü gelmeyeceğim dedi. eğer geleceğim deseydi belki döner diye beklerdim ama gelmeyeceğim bekleme beni dedi. ben de o yüzden beklemiyorum. bir de bana sen çok iyi bir adamsın dedi. bir de çok güzel gözleri vardı değil mi?

m: hee kocaman gözleri vardı.

ismail abi: hee,işte ben de o yüzden, keşke diyorum ona sadece onu sevebildiğimi söyleseydim, ben çünkü ona hiç onu sevdiğimi söylemedim ya, o hiç benim onu sevdiğimi bilmiyor. bi de keşke onu anlatacağım bir kaç, bir sürü şeyler vardı, onları anlatabilseydim keşke diye düşünüyorum, ama anlatamadım işte.en çok da ona üzülüyorum.

harika ya herkez okusun herkez izlesin istedim bi an ama geçdi herkez ben değil demi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...