Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Leyla ile Mecnun (2011) - TRT 1

ahmedinejad

Öne çıkan mesajlar

pati ahalisi diziyi henüz fark edememiş heralde yoksa süper dizi

öncelikle trt den beklenmeyecek kalitede bir yapım umarım bozmadan devam ederler , yıllar sonra her hafta düzenli olarak trt izliyorum şaka gibi :P

diziye gelirsek bir leyla&mecnun hikayesi hem bu kadar absürd hem de bu kadar romantik işlenebilirmiş bunu gördük

her karakter ayrı bir komedi unsuru abartmadan göndermelerle dolu çok iyi bir kurgusu var umarım rayting kurbanı falan olmaz

ilaç gibi geldi bana herkese şiddetle tavsiye edilir

ismail abi giydiğin takımlara hastayım :D
Sosyal ağlarda paylaş

7.bölüm

inception a feci selam çaktılar bu bölüm keşke bizim de öyle bir dedemiz olsa rüyadan rüyaya aksak ne güzel olurdu ya :)

herkesin rüyası ayrı efsaneydi ama ismail abi kaptanlık sana çok yakışırdı be :)

bir de hastanede ki doktor olaydı
"öperek uyandırılsa biz öperdik"
"alternatif tıp duymuştum ama bu kadar alternatifini duymamıştım":D

edit:vay be 1000 mesaja ulaşmışım 9 küsür yıl sonunda
Sosyal ağlarda paylaş

varlığının tiryakisi yokluğunun delisiyim, beni senden mahrum etme gözlerinin hastasıyım!

geçenlerde trtde tekrarına rastladım çok süper dizi ya, youtubedan izliyorum artık eskilerini. ama kıymeti bilinse herkes duysa çok prim yapacak bir dizi, geniş aile falan gibi zorlama komik değiller.

İbrahim abbbbiiii huoopp
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Türk dizilerine genel olarak bi önyargım var. Bugüne kadar kendini izleten iki Türk dizisi oldu bana, biri Tatlı Hayat (ki o da ilk zamanları amerikan diziden çakmaydı zaten sonradan özgünleşti), diğeri de Avrupa Yakası. Süper Baba falan gibi dizileri saymıyorum, çocuktuk o zaman. Hatırlamıyorum bile.

Bu diziyi de bayağı zamandır ısrarlara rağmen önyargıdan izlemiyodum. Geçen gün arkadaşlar zorla 2 bölüm izlettiler (daha doğrusu başkasına izletirlerken ben de takıldım). Bayağı bayağı iyiymiş yaw.

TRT'den hiç beklemezdim. Bayağı sağlam dizi yapmış adamlar. İlk bölüm biraz sönük kalıyor, ama ikinci bölümü izleyince dizinin havasına giriyor insan. Yıllardır Türk ekranlarında eksikliği hissedilen abzürt komedi anlayışını nihayet keşfetmişler. İyi ki de keşfetmişler, başta önyargısız başlayıp ilk bölümde pes etmeyince bayağı kendini aşıyor dizi.

Böyle devam eder umarım.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...