Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Firefox 4

kozalak

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Adblock Plus
All-in-One Sidebar
Always Right (süper eklenti, hepiniz bakın)
DownThemAll!
Fast Dial (Opera'nın en büyük icadı, tablardan sonra)
FoxyProxy Standart (bu da Pandora proxy'siyle çalısıyor, Hulu için VPN kullanıyorum)
Norton IPS (FoxyProxy ile birlikte Firefox'a geçmemin ana nedeni; Opera'da yoklar)

Windows 7 bir de.

Ayar yapmadım hiç normal şeylerden başka.
Sosyal ağlarda paylaş

öğlenden beri kullanıyorum. dünkü sorunu yaşamadım pek derken tam yaşamadım kelimesini yazarken bi takıldı. allah allah ya.
neyse dünkü kadar değil en azından. tabları pinlemek ve firefox un tekrar açıldığında o pinlerin yerinde muhteşem olmuş.
bookmark toolbarından kurtardı beni. ama hala yazarken takılma yapıyor yahu. özellikle paticikte yazarken oluyo bu. patide mi bişe var sdfg
Sosyal ağlarda paylaş

bişe buldum bakalım işe yarayacakmı.
firefox 4 her default olarak her 15 saniyede bir tabları cache e atıyor session restore olayı için. bu süreyi artırmak işe yarayabilir demişler.

bu arada chrome da new tab açınca bookmarks görünüyo, firefoxta da yapmanın bi yolu var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

Valla o resmi attıktan sonra kapatıp açtım browser'ı, sadece patide gezdim 150mb oldu.

Flash veya HTML5 ile alakalı bi memory leak durumu var ama nerde acaba. Youtube'da HMTL5'i açtım ben de, betada olduğu için acaba o mu yaptı diyorum. Aynı olayı Zygna'nın Facebook'taki oyunları yapıyodu çünkü, CafeWorld falan.
Sosyal ağlarda paylaş

daha önce bahsettiğim lag problemini hala yaşıyorum. deli etti.
yazarken, scroll yaparken lag yapıyor.

notebook u sleep moda alıyorum çoğu zaman. bugün açtım bilgisayarı firefoxu kapatıp tekrar açim dedim. kapatınca grafik kartının sürücüsüne bişeler oldu ama kurtarıldı dedi. bunun üzerine hardware acceleration ı kapattım.
şu an lag sorunum da çözülmüş görünüyor.
şöyle bi saçmalık daha farkettim. flash olan herhangi bi siteye girince hardware acceleration direk devreye giriyor ve notebooktan fan sesi duymaya başlıyorum. bu kadar kastırıcı bişe olmaması lazım aslında bu olayın. oyun oynamıyorum sonuçta. belki de böyle dizayn ettiler bilmiyorum ama firefoxun hardware acceleration tarafında biraz çalışması gerek gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

yok not responding değil ya.
tablar arası geçiş yaparken arada sırada lag yaşıyorum. taba tıklıyorum 1 sn sonra ekrana geliyo falan..

bugün iki kere de firefox u açıp bi bookmark açında not responding yaptı.

bi diğer saçmalık da all programs ta mozilla yok sdf. sadece firefox var. clean install yaptık ama beceremedik mi noldu anlamadım.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de chrome kullanıyodum bir süre ff4'ü denemeye karar verdim. Şimdi istediğim 2-3 özellik var chromeda olan, onları hala bulamadım. Belki içinizden bilen vardır.
-Toolbara gmail ikonu koyan bi extension yükledim ama gelen mail sayısını üstünde göstermiyor.
-Aynı şekilde toolbarda google reader ikonu var ama sayısını göstermiyor.
-Bu iki extension yeni tabda açmıyor düz tıklayınca, orta tuşla tıklamak gerekiyor.
-Speed dial yeni tab açınca çıksın istiyorum, varmı bunlar?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...