kozalak Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 bi deniycem clean install ı tekrar yarın ama sanmıyorum. rc yi clean install yapmıştım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 rc yi sildim finali yükledim yavaşladı bu ff4 sinir oldum dünden beri kafama edfeyim taş gibi çalısan şeyle niye oynarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 bende çok hızlı, güzel çalışıyor. direk 4'ü yükledim rc'ye bulaşmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 GERGE abi ntvmsnc ya da otomatik resrefh olan bi sayfa açıp sonra da başka tablarda gezindin mi? ya da öle bişe yaparmısın test amaçlı. sorun bende mi acaba. yazı yazarken bile takılma yapıyodu çünkü. şimdi clean instal yapıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 ntvmsnbc, pandora (müzik çalıyor), gmail, hulu(video pause) açık şu anda. takılma olmuyor öteki sitelerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 notebook 4 yıllık bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 allah allah yahu... neyse şimdi clean instal yapıyorum. biraz takılayım bakalım firefox 4 te, aynı şeyi yapacak mı acaba. peki kullandığın extension, özel ayar falan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Adblock Plus All-in-One Sidebar Always Right (süper eklenti, hepiniz bakın) DownThemAll! Fast Dial (Opera'nın en büyük icadı, tablardan sonra) FoxyProxy Standart (bu da Pandora proxy'siyle çalısıyor, Hulu için VPN kullanıyorum) Norton IPS (FoxyProxy ile birlikte Firefox'a geçmemin ana nedeni; Opera'da yoklar) Windows 7 bir de. Ayar yapmadım hiç normal şeylerden başka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 bende şu an xmarks ve adblock plus yüklü sadece bakalım. şimdilik pek sorun yok gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 öğlenden beri kullanıyorum. dünkü sorunu yaşamadım pek derken tam yaşamadım kelimesini yazarken bi takıldı. allah allah ya. neyse dünkü kadar değil en azından. tabları pinlemek ve firefox un tekrar açıldığında o pinlerin yerinde muhteşem olmuş. bookmark toolbarından kurtardı beni. ama hala yazarken takılma yapıyor yahu. özellikle paticikte yazarken oluyo bu. patide mi bişe var sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 spellcheck olabilir mi? ya da smooth scrolling? ikisini de kullanmıyorum ben. hele smooth scrolling direk takıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 spell check kapalı. auto scroll açık. onu da kapattım bakalım ne olacak.. o özellikler tam olarak ne yapıyor onu da bilmiyorum gerçi ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 bişe buldum bakalım işe yarayacakmı. firefox 4 her default olarak her 15 saniyede bir tabları cache e atıyor session restore olayı için. bu süreyi artırmak işe yarayabilir demişler. bu arada chrome da new tab açınca bookmarks görünüyo, firefoxta da yapmanın bi yolu var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Abaaw http://i.imgur.com/UbRJd.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Bende hep 200 civarı. Benim makinede farklı bir şey var sanırım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Valla o resmi attıktan sonra kapatıp açtım browser'ı, sadece patide gezdim 150mb oldu. Flash veya HTML5 ile alakalı bi memory leak durumu var ama nerde acaba. Youtube'da HMTL5'i açtım ben de, betada olduğu için acaba o mu yaptı diyorum. Aynı olayı Zygna'nın Facebook'taki oyunları yapıyodu çünkü, CafeWorld falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Sorun Adblock Plus ile alakalıymış. ABP'nin forumlarında gördüm, 45 saniye gibi kısa süreli bi kullanımda bile vurabiliyomuş 450MB'ye. Bi süre IE9'u kullancam genel olarak, bakalım uzun kullanımda nasıl. Bi ABP de bunda olsa süper olcaktı sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 chrome daki gibi new tab yaptığımızda çok ziyaret edilen siteleri nasıl çıkartabiliriz, mozillada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 daha önce yazdım ama tekrar yazayım burda. firefox default olarak 10 sn de bi tabları yedekliyor session restore için. video falan izlerken takılma yaşayıp duruyorsanız about:config te browser.sessionstore.interval değerini artırın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 daha önce bahsettiğim lag problemini hala yaşıyorum. deli etti. yazarken, scroll yaparken lag yapıyor. notebook u sleep moda alıyorum çoğu zaman. bugün açtım bilgisayarı firefoxu kapatıp tekrar açim dedim. kapatınca grafik kartının sürücüsüne bişeler oldu ama kurtarıldı dedi. bunun üzerine hardware acceleration ı kapattım. şu an lag sorunum da çözülmüş görünüyor. şöyle bi saçmalık daha farkettim. flash olan herhangi bi siteye girince hardware acceleration direk devreye giriyor ve notebooktan fan sesi duymaya başlıyorum. bu kadar kastırıcı bişe olmaması lazım aslında bu olayın. oyun oynamıyorum sonuçta. belki de böyle dizayn ettiler bilmiyorum ama firefoxun hardware acceleration tarafında biraz çalışması gerek gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 LCD tv alıcam diye donanımhaber forumlarını geziyorum. Firefox 4 sayfaları açmıyor, yüklemeye kasıyor saatlerce, chrome'u açıyorum çat diye açıyor sayfayı. Bozuldu mu nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 valla gına geldi ya. epi topu 4-5 tab açık. tablar arası gezerken arada bi takılma yapmaya devam ediyor. kullandığım eklentilerden mi acaba diye şüpheleniyorum. ilk olarak xmarks ı disable ettim bakalım neler olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Takılma derken "not responding" diyorsa bende de diyor onu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 yok not responding değil ya. tablar arası geçiş yaparken arada sırada lag yaşıyorum. taba tıklıyorum 1 sn sonra ekrana geliyo falan.. bugün iki kere de firefox u açıp bi bookmark açında not responding yaptı. bi diğer saçmalık da all programs ta mozilla yok sdf. sadece firefox var. clean install yaptık ama beceremedik mi noldu anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Ben de chrome kullanıyodum bir süre ff4'ü denemeye karar verdim. Şimdi istediğim 2-3 özellik var chromeda olan, onları hala bulamadım. Belki içinizden bilen vardır. -Toolbara gmail ikonu koyan bi extension yükledim ama gelen mail sayısını üstünde göstermiyor. -Aynı şekilde toolbarda google reader ikonu var ama sayısını göstermiyor. -Bu iki extension yeni tabda açmıyor düz tıklayınca, orta tuşla tıklamak gerekiyor. -Speed dial yeni tab açınca çıksın istiyorum, varmı bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar