Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Firefox 4

kozalak

Öne çıkan mesajlar

Öncekini silip yerine 4.0 ı kurdum, gayet güzel olmuş. Performans olarak çok çok önde. Tabii clean install olmasının da etkisi var mutlaka ancak ona rağmen hissedilir performans farkı var. Mesela şimde 116 tab açtırdım aynı anda, eski versiyon donuyordu 10~15 saniye, şimdi ise donmadan açtı hepsini.

Ayrıca UI çok güzel olmuş ama tabları alta aldım çok daha şık bence öyle, isteyen üstte kullanır. Pek çok populer exstension (Adblock, flashblock, autopager...) zaten şuan 4.0 uyumlu, uyumlu olmayanlarınız için:

http://www.howtogeek.com/howto/11869/hack-extension-files-to-make-them-version-compatible-for-firefox/

Adresini kullanabilirsiniz. Undo closed tab button'u böyle çalıştırdım ben.

Kısaca bence gayet iyi olmuş ff4.
Sosyal ağlarda paylaş

direct2d ayarından kaynaklanıyo.

about:config ten gfx.direct2d.disabled değerini true yap.

peacekeper testinde ie9 un ff4 ten yüksek puan aldığını görmek üzdü beni şahsen. hey gidi firefox. bakalım eğer çıkartabilirsen firefox 5 te adam gibi olacakmısın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Kullanmaya başladım ama Opera'da çok kullandığım bir özellik yok. Private Tab açmanın bir yolu yok mu? Burada tüm Firefox private oluyor, Opera'da sadece tek bir tab açabiliyordum private. Genelde her zaman girdiğim sitelere farklı hesaplarla girmek için kullanıyorum onu, öteki gmail hesaplarını açmak için filan işte.

Yok mu eklentisi bunun?

Başka sorunum yok, iki-üç eklenti yükleyerek bunun dışında Opera ile aynı hala geldi.

Norton Intrusion Prevention System desteği olsaydı Opera'da zaten hiç geçmezdim. Bu Norton IPS çok iyiymiş ama. Firefox 4 ile çalışıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Yaramaz o. Yine de default hesabımdan çıkış yapmam lazım farklı hesapla girmek için. Sadece iki kere çıkış yapmaktan kurtarıyor, kendi hesaplarıma tekrardan giriş yaptırıyor yine.

Neyse artık, böyle de kullanıyorum. Başka browser açarım çok kasarsa =) Firefox kullanmaktan başka şansım yok şu anda. Bir Firefox bir IE destekliyor Norton IPS. IE9 hiç çekici gelmiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Reklam yapmıyorum abi; Opera'yı bıraktırdı, Firefox'a oryante olmaya çalışıyorum.

IPS işe yarıyor ama, bazı güvensiz sitelere girdiğimde Opera- MSE ikilisi sesini çıkarmazken Norton-Firefox saldırı önledik dedi. Yukardaki linkte bir önceki versiyonu anlatmış işte.

3 gün uğraştım abi bilgisayarı düzeltmek için bu hafta, paranoya yapmış durumdayım şu an.
Sosyal ağlarda paylaş

Evet bende oldukca memnunum suan Norton360 ile tonla ozelligi var gerci sonucta parali urun illaki bir farki olmasi gerekiyor yoksa neden para isteyebilirki? Yalniz Ankarada bir magazada onceden alisveris yaptiysaniz sayet %50 indirim var pesinyada tek cekimde %8 daha iniyor yani 64TL gibi bir rakama N360 alabilirsiniz 3 pc icin olanini!!! [7]
Sosyal ağlarda paylaş

ya bu arada şu an firefoxtan yazıyorum. yazarken takılmalar oluşuyo. sanırım arka planda bi işlem yaptı bilemiycem. sayfanın birinde de scroll yaparken duraklamalar yaptı. yaşayan varmı böyle bişe. rc sürümünü upgrade ettim epi topu. sıfırdan kurmaya gerek yok herhalde...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...