Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Küçük ayrıntılar deniyor böyle şeylere ama bilmemek ayıp değil tabi öğrenmemek ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 deniyelim bkalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 çözümü yarım olarak buldum about:config den browser.url.autoFill i true yapmanız gerekiyor. ama yapınca da chrome gibi çalışmıyor. adresin başına www koyarsanız yapıyor sadece. bu da uyuz bi durum biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 3.6 dan bookmarklari tasiyabiliyo muyuz ya otomatik olarak? sirf bookmarklarla ugrasmamak icin chrome denemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Eski bookmarklar kaybolmaz, merak etme. Hatta Chrome da alır Firefox'tan bookmarkları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 yapıştır ve git/ara eklenmiş eferin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Öncekini silip yerine 4.0 ı kurdum, gayet güzel olmuş. Performans olarak çok çok önde. Tabii clean install olmasının da etkisi var mutlaka ancak ona rağmen hissedilir performans farkı var. Mesela şimde 116 tab açtırdım aynı anda, eski versiyon donuyordu 10~15 saniye, şimdi ise donmadan açtı hepsini. Ayrıca UI çok güzel olmuş ama tabları alta aldım çok daha şık bence öyle, isteyen üstte kullanır. Pek çok populer exstension (Adblock, flashblock, autopager...) zaten şuan 4.0 uyumlu, uyumlu olmayanlarınız için: http://www.howtogeek.com/howto/11869/hack-extension-files-to-make-them-version-compatible-for-firefox/ Adresini kullanabilirsiniz. Undo closed tab button'u böyle çalıştırdım ben. Kısaca bence gayet iyi olmuş ff4. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Tablari alta alamadim ben nasil yeptin o isi yaw? [9] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 sevmedim. tabları ayrı process olarak çalıştırmaması deli etti. bi sayfada gezinirken diğer tabda refresh oluyosa gezindiğim sayfada takılma hissediyorum. chrome a devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Operayı geçebilmiş mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Bende tab'lerde ki yazılar, bookmark yazıları falan hafif bozukcana çıkıyor. Nedeni hardware accel. diyorlar ama kapamak istemiyorum, düzeltmenin başka yolu yok mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 direct2d ayarından kaynaklanıyo. about:config ten gfx.direct2d.disabled değerini true yap. peacekeper testinde ie9 un ff4 ten yüksek puan aldığını görmek üzdü beni şahsen. hey gidi firefox. bakalım eğer çıkartabilirsen firefox 5 te adam gibi olacakmısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Kullanmaya başladım ama Opera'da çok kullandığım bir özellik yok. Private Tab açmanın bir yolu yok mu? Burada tüm Firefox private oluyor, Opera'da sadece tek bir tab açabiliyordum private. Genelde her zaman girdiğim sitelere farklı hesaplarla girmek için kullanıyorum onu, öteki gmail hesaplarını açmak için filan işte. Yok mu eklentisi bunun? Başka sorunum yok, iki-üç eklenti yükleyerek bunun dışında Opera ile aynı hala geldi. Norton Intrusion Prevention System desteği olsaydı Opera'da zaten hiç geçmezdim. Bu Norton IPS çok iyiymiş ama. Firefox 4 ile çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 webmail notifier add-on'u var Firefox'ta eposta kontrolü için kullandığım. Aynı anda birbirinden bağımsız olarak, karışıklık yaratmadan açabiliyor istediğin kadar gmail hesabını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Sırf gmail için değil, bir sürü site için kullanıyorum ama onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Anlamıştım onu da yine de mail programıyla sınırlı cevap vermeye yetebildim. Zaafımı kapatmak için private tab diye arama yaptım. Close'n forget diye bir şey buldum. Böyle bir şey arıyorsun sanırım ama istediğin kadar kullanışlı mıdır bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Yaramaz o. Yine de default hesabımdan çıkış yapmam lazım farklı hesapla girmek için. Sadece iki kere çıkış yapmaktan kurtarıyor, kendi hesaplarıma tekrardan giriş yaptırıyor yine. Neyse artık, böyle de kullanıyorum. Başka browser açarım çok kasarsa =) Firefox kullanmaktan başka şansım yok şu anda. Bir Firefox bir IE destekliyor Norton IPS. IE9 hiç çekici gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Norton IPS nedir neye yarar gereklimidir kimlere gereklidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Abi ne IPS miş, 3 gündür az reklamını yapmadın. Bazen linux ve norton dan komisyon alıyorsun sanmıyorum değil. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Reklam yapmıyorum abi; Opera'yı bıraktırdı, Firefox'a oryante olmaya çalışıyorum. IPS işe yarıyor ama, bazı güvensiz sitelere girdiğimde Opera- MSE ikilisi sesini çıkarmazken Norton-Firefox saldırı önledik dedi. Yukardaki linkte bir önceki versiyonu anlatmış işte. 3 gün uğraştım abi bilgisayarı düzeltmek için bu hafta, paranoya yapmış durumdayım şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Evet bende oldukca memnunum suan Norton360 ile tonla ozelligi var gerci sonucta parali urun illaki bir farki olmasi gerekiyor yoksa neden para isteyebilirki? Yalniz Ankarada bir magazada onceden alisveris yaptiysaniz sayet %50 indirim var pesinyada tek cekimde %8 daha iniyor yani 64TL gibi bir rakama N360 alabilirsiniz 3 pc icin olanini!!! [7] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 biraz vakit geçsin de firefox tweakleri çıkar adam gibi. about:config ten yapılan yapılan ayarlar ile firefoxun baya uçtuğunu biliyoruz. bekleyelim sdf. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 ya bu arada şu an firefoxtan yazıyorum. yazarken takılmalar oluşuyo. sanırım arka planda bi işlem yaptı bilemiycem. sayfanın birinde de scroll yaparken duraklamalar yaptı. yaşayan varmı böyle bişe. rc sürümünü upgrade ettim epi topu. sıfırdan kurmaya gerek yok herhalde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 yok arkadaş ya başlarım böyle tarayıcıya. tablardan biri refresh oluyor. ne yapıyosam takılma yaşıyorum. şu an yazarken bile donuyor arada bi. deli etti. daha da kullanmam düzelene kadar. aha gene takıldı bak. abv firefox. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 aynı takılma sıkıntısı bende de var ve deli ediyor resmen. ama clean install ile o olay kalmaz sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar