kozalak Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 22 martta geliyomuş. eğer erteleme olmazsa yine :D ben rc kurdum kullanıyorum şu an. fena değil gibi. yalnız merak ettiğim bişe var. yanlış hatırlamıyosam tablar ayrı işlem olarak çalışacaktı 4. sürümde. ama taskbara baktığımda tek firefox işlemi gördüm. bilgisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 chroma alistim bakam biraktirabilecekmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 valla chrome u kapattım şimdilik. ff kullanıcam biraz. ama her tab ayrı process olarak çalışmıyomuş. ona çok sinir oldum. bir tabda flash varken diğer sayfada bişe yapınca kasılabiliyordu 3.6 sürümü. bunda da muhtemelen öyle bişe olacak. olduğu anda chrome a dönecem ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 alla lal aynı anda 2 live steam izlerken arkada baska tabde flash kullnıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 ben 30flash actigimi bilirim firefoxta catir catirda calisiyordu daha zorlayinca flash cokebiliyordu ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 youtube videolarını stakliyoruz zaten 10ar 10ar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 bide ben en az 2 ayrı windowa 4er 5er tab oalrak kullanıyorum zaten, ne istediiğni anlamadım senın kozalak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 youtube videolari evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 napiyonuz abi 5 video acip, ayni anda part,1,2,3,4,5 mi seyrediyonuz. nasi bi streamdir lan o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 5 part varsa 5 pati da aciyoruz, yarim yarim guzel olmuyor oyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 turnuva takipe diyorum iki tane mesela, sesleri kapatıp video izliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Hmm gayet hos gibin yokmu bundada operadaki gibi sol tarafta not alma, mail kontrolu vs. gibi seyler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 chrome döver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Cuce said: bide ben en az 2 ayrı windowa 4er 5er tab oalrak kullanıyorum zaten, ne istediiğni anlamadım senın kozalak valla benim 3.6 sürümde yaşadığım olay şuydu tam olarak. sürekli ntvmsnbc sayfası açık oluyo bende. bu site de otomatik olarak kendini refresh ediyor. ben diğer sayfalarda takılırken ntvmsnbc refresh edince o an açık olan tabda - mesela paticikte mesaj yazım send e bastığımda - bi yavaşlama gözlemliyordum. demem o ki aynı anda iki ya da daha fazla tab refresh olunca bi yavaşlama oluyo. tablar ayrı işlem olarak çalışsaydı olmayacaktı muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 ftp://releases.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/releases/4.0/win32/ Yarın cıkıyormus, 1 gün beklemek istemeyen abansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Firefox'a geçtim ben de Opera'dan Norton desteği için. Destek 4.0'a daha yok ama sanırım kısa zamanda çıkaracaklarmış son versiyon çıkınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 şu an ftp den indirilebiliyor. beklerim yarın güncellemesini yapsın sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 beta4 den beri kullanıyorum ff4. bi ara flashta çok sorun yaptı ama 1-2 guncelleme ile ilik gibi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 FF cok ağır chorm denesenize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 ya abi krom krom diyosunuz da belkide aranızdaki en dandik pc benim 512 mb ram 3.60 işlemciyle firefoxtaki hızım ve yaptığım işleri kromda yapıyorum krom hemen kilitleniyor yanıt veremiyor vs ama firefox çatır çutur dibine kadar inmedikçe gıkını çıkarmıyor demekki krom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… escape Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 GEd said: ftp://releases.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/releases/4.0/win32/ Yarın cıkıyormus, 1 gün beklemek istemeyen abansın teşekkrler adam mozillaya sızmış beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kozalak Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 chrome da bi adresi yazarken otomatik tamamlamamı neyse, o özellik firefox da var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… escape Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 ulan ne kadar üşengeç insanlarsınız siz ya yazsın yazmasın ne farkeder sen yazamıyomusn adresin tamamını? ay canım parmakların mı yorulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Slint Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Sanane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kozalak Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 escape said: ulan ne kadar üşengeç insanlarsınız siz ya yazsın yazmasın ne farkeder sen yazamıyomusn adresin tamamını? ay canım parmakların mı yorulur çok komiksin cidden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 5 6 Sonraki 1.sayfa (Toplam 7 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
escape Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 GEd said: ftp://releases.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/releases/4.0/win32/ Yarın cıkıyormus, 1 gün beklemek istemeyen abansın teşekkrler adam mozillaya sızmış beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 chrome da bi adresi yazarken otomatik tamamlamamı neyse, o özellik firefox da var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 ulan ne kadar üşengeç insanlarsınız siz ya yazsın yazmasın ne farkeder sen yazamıyomusn adresin tamamını? ay canım parmakların mı yorulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Sanane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 escape said: ulan ne kadar üşengeç insanlarsınız siz ya yazsın yazmasın ne farkeder sen yazamıyomusn adresin tamamını? ay canım parmakların mı yorulur çok komiksin cidden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar