Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Firefox 4

kozalak

Öne çıkan mesajlar

22 martta geliyomuş. eğer erteleme olmazsa yine :D
ben rc kurdum kullanıyorum şu an. fena değil gibi.
yalnız merak ettiğim bişe var. yanlış hatırlamıyosam tablar ayrı işlem olarak çalışacaktı 4. sürümde. ama taskbara baktığımda tek firefox işlemi gördüm.
bilgisi olan var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

valla chrome u kapattım şimdilik. ff kullanıcam biraz. ama her tab ayrı process olarak çalışmıyomuş. ona çok sinir oldum.
bir tabda flash varken diğer sayfada bişe yapınca kasılabiliyordu 3.6 sürümü. bunda da muhtemelen öyle bişe olacak. olduğu anda chrome a dönecem ben de.
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:

bide ben en az 2 ayrı windowa 4er 5er tab oalrak kullanıyorum zaten, ne istediiğni anlamadım senın kozalak

valla benim 3.6 sürümde yaşadığım olay şuydu tam olarak.
sürekli ntvmsnbc sayfası açık oluyo bende. bu site de otomatik olarak kendini refresh ediyor. ben diğer sayfalarda takılırken ntvmsnbc refresh edince o an açık olan tabda - mesela paticikte mesaj yazım send e bastığımda - bi yavaşlama gözlemliyordum.

demem o ki aynı anda iki ya da daha fazla tab refresh olunca bi yavaşlama oluyo. tablar ayrı işlem olarak çalışsaydı olmayacaktı muhtemelen.
Sosyal ağlarda paylaş

ya abi krom krom diyosunuz da
belkide aranızdaki en dandik pc benim

512 mb ram 3.60 işlemciyle
firefoxtaki hızım ve yaptığım işleri kromda yapıyorum krom hemen kilitleniyor yanıt veremiyor vs
ama firefox çatır çutur dibine kadar inmedikçe gıkını çıkarmıyor

demekki krom
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...