fastreloader Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 fastreloader said: oha suna bagirdim resmen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Mum_Chamber said: synthesizer said: öf risk nedir risk budur gibi bi sacmalik bu kitabın satabilmesi. marketing balloon marketing mi? evet, "cok guzel kitap, cok ise yariyor" diye satiyorlar, ondan aliyor millet de.hayır aksine hiç bi işe yaramadıgı bariz olan overpriced bi ürünü sadece moda haline donusturerek insanlarda alma zorunlulugu ve kabul gormek modaya uyma zorunlulugu hissettirmek. defter istiyosan daha ucuza gidip alırsın. espiriyi begendiysen guler gecerisn. alıp da " ay evde her gordugumde kapagını guluyorum ayol endorfinden ıslandım " diyecek bi musteri olacagini sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 synthesizer said: Mum_Chamber said: synthesizer said: öf risk nedir risk budur gibi bi sacmalik bu kitabın satabilmesi. marketing balloon marketing mi? evet, "cok guzel kitap, cok ise yariyor" diye satiyorlar, ondan aliyor millet de.hayır aksine hiç bi işe yaramadıgı bariz olan overpriced bi ürünü sadece moda haline donusturerek insanlarda alma zorunlulugu ve kabul gormek modaya uyma zorunlulugu hissettirmek. defter istiyosan daha ucuza gidip alırsın. espiriyi begendiysen guler gecerisn. alıp da " ay evde her gordugumde kapagını guluyorum ayol endorfinden ıslandım " diyecek bi musteri olacagini sanmıyorum niye gulup gecesin yahu espriyi begendiysen? alirsin iki tane, arkadaslarina verirsin, "bak bunu calis, erkekleri daha iyi anlarsin" dersin, eglenirsiniz hep birlikte. senin mantiginla saka dukkanlari komple kapanmali. ayrica bu olayin alma zorunlulugu ve modayla hic alakasi yok. herseye ayni kafayla yaklasmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Bi hediye aracı olurmuş gülümsetmek için ama öyle her evde bulundurulacak bişey değil lan. Millet hediye için almadıysa üzücü. Popülizm mi denir ne denir artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 ahmedinejad said: nomsaR said: bi de kadınlar 7 kat daha fazla zevk alıyomuş zaten. applev0dka said: 9 diilmiydi o 40 dedilerdi bana, ki bu da 40 yapar blazkowicz said: Peki orgazm süresini 3'e 4'e katlama tekniklerine ne demeli? Ardeth said: origami Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 ahahaha adam yine yapti yapıcagni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Mum_Chamber said: synthesizer said: hayır aksine hiç bi işe yaramadıgı bariz olan overpriced bi ürünü sadece moda haline donusturerek insanlarda alma zorunlulugu ve kabul gormek modaya uyma zorunlulugu hissettirmek. defter istiyosan daha ucuza gidip alırsın. espiriyi begendiysen guler gecerisn. alıp da " ay evde her gordugumde kapagını guluyorum ayol endorfinden ıslandım " diyecek bi musteri olacagini sanmıyorum niye gulup gecesin yahu espriyi begendiysen? alirsin iki tane, arkadaslarina verirsin, "bak bunu calis, erkekleri daha iyi anlarsin" dersin, eglenirsiniz hep birlikte. senin mantiginla saka dukkanlari komple kapanmali. ayrica bu olayin alma zorunlulugu ve modayla hic alakasi yok. herseye ayni kafayla yaklasmayin.abi verdigin linki okudun mu? "verdigin link" said: Kitabı alan öğrencilerden birisi: "Sınıf arkadaşıma derslerde defter niyetine kullansın diye, şaka yapmak amacıyla bir tane almıştım, ancak şu an herkesin elind bir tane bu kitaptan görmek mümkün. Adeta kampüste yeni bir çılgınlık başlattı." modayla alakası yok mu diyodun? herkesin elinde bu kitabı goruyorum ne demek? etkilesimde oldugun insanlara bu espiriyi, bu dusunceyi gostermekten baska bi fonksyonu var mı bu kitabın. yanında tasımak bi yerde oturdugunda okuyup zaman gecirmene, eglenmene, bilgilenmene katkı saglar mı? hayır. bu maksatlar için rozetler var, hem daha ucuz hem daha pratikler, tshirtler var, hem giyim ürünü seni sıcak tutar vesaire. ha not defteri dersen de zaten olayın konseptini bozar içine yazı yazmak, erkeklerin dusundugu bişey olmaya baslar icine yazılanlar, zira kitabın adı erkekler seksten baska bisey dusunmez degil. dogru kadının dedigi, evet seks dusunuruz vesaire, fikir de guzel, kitap haline getirmek de fikri materialize etmek icin gayet mantıklı. benim tek takıldıgım nokta bu noktadan sonra insanların bunu alması. rozetler edit: saka dukkanlarında satılan urunler insanlara gosterilince veya anlatılınca gerceklesen eglenceler veya sakalar degil malesef. osuruk torbasına birisi oturunca gülersin, cıkan sesten. su fıskırtan yuzugu birinin suratına bosaltınca gulersin. bi kere yapılmıs olması ikinci defa karsılastıgında veya birine aktardıgında bu deneyimi, o kisinin de yasamıs oldugu bi durumsa paylasilabilir anca. bu da zaten fikirden yola cıkarak degil gene urunden yola cıkarak eglenmedir. anlattıgın arkadasın da gormustur duymustur deneyimlemistir osuruk torbasını ki, sen anlattıgında gozunde sahne canlanır ve o urunle direk etkilesime girilmemis olsa bile o anda, kisi gecmis deneyiminden dolayi eglenebilir. bu kitap sadece bir fikir olarak komik ve iyi, ama bahsi geçtikten sonra asırı hızlı bi sekilde eskiyecek de bi fikir. ve bunu bi insanla paylasmak icin madde olarak yanında bulundurmana da gerek yok. herkesin ayri ayri deneyimlemesine gerek yok komikligini yasamak icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 said: kemal karabacak (25) - İzmir keşke biraz da düşünme kısmını geçip uygulama kısmına girebilsek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 hayır sexten başka bişey düşünmüyoruz evet de, fiiliyatta yaptığımız bi ton şey var. kadınlar ise mentalde bi ton şey düşünüp fiiliyatta sadece sex yapabiliyolar. profit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 çok başarılı abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 GwindonSurion said: said: kemal karabacak (25) - İzmir keşke biraz da düşünme kısmını geçip uygulama kısmına girebilsek. AAHAHAHAHAHHAAHHAAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 GwindonSurion said: said: kemal karabacak (25) - İzmir keşke biraz da düşünme kısmını geçip uygulama kısmına girebilsek. off abim yanmis yanliz nasl bir açlıksa :D -bırak kitabi bırak,ben sana gösteriym aklımzda ne var ne yok dicek cinsden biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Mum_Chamber said: http://media2.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/ArtAndPhoto-Fronts/SectionsThumbnails-TSM-Colorbox/_Cover/110317erkeklerseks1.hlarge.jpg the? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 olm ingilizden daha mi iyi ingilizce bilcen ama sinavda ciksa the isaretlerdim bende sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 bi de sex düşünüyo olabiliriz ama kişiler hep değişiyo onu ne yapıcaz. of bu kitap darmaduman etti cinsel fikriyatımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 said: osuruk torbasına birisi oturunca gülersin, cıkan sesten. adam haklı!! said: su fıskırtan yuzugu birinin suratına bosaltınca gulersin. somebody loves bukkake hey pardon! seksten başka bişi düşünemiyoruz! kusura bakmayın ama bu doğuştan gelen bir problem tamam mı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 adam bay j Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 kitap yazmaya yetememis bir kadin daha, modern sanat yapiyorum diyen yetolar gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 fastreloader said: win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 yazan adam çok tipsiz, gay gibi bişi olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 oha adammis bi de, vay hayin, cukunu keselim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 çok süper fikirlerim var diye kitap yazmış sheds ideas falan diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 topici okumadım ama adam abazalıktan başka bişi düşünemez hale gelmiş herahlde bizide öyle sandı çıkçık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 bundan güzel bedava reklam mı olur olm.. kıçı kırık 50kitap bastırt online basım sitelerinden. kitap başı $10 civarı geliyor. bu boş (boş olan kitap.. aptal kafam! yazmayı unutmuşum ben) adamlarla $6'a anlaşırsın rahatça. $300 masraf ile binlerce dolarlık reklam.. süper abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar