kermit Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 ya başlarım bunların sistemine ben ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 bişi beceremedin ne adamsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 daha bişi yapmadımki sadece kaynak topluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 abi kendin git al nolcak ehliyet bu, ömür boyu erkeğin yanında olcak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 lan istanbuldan antalyaya bi ehliyet için niye gideyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 kermit said: 1. soru: ehliyet sınavını girip her sınavı geçip üstüne ehliyeti alma hakımız doğuyor. bu ehliyeti ne kadar süre için emniyetten almak gerekiyor (galiba emniyetten alınıyodu lan) son alma süresi ne kadar uzun bi tarih ? 2. soru: ehliyeti illaki benimmi gidip almam gerekiyor. evet ise vekaletname ile birisine vekaletimi versem alabilirmi. hayırsa türkiye çok rererövekalet ile alamazsın parmak izi alıyorlar eğer daha önce vermediysen birde sadece kişi alabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 vay be degi$mi$ mevzuat kompile. 10 sene once muameleci hallediyodu her$eyi, sen gidip imza atiyodun ehliyete o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 sonra bi de çıkıp "bürokrosoyu düzelttik" demezler mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wiski Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 ben kadıköy emniyetten almıştım arkadaşın ehliyeti. İlk bi gittik belgelerini teslim etti, parmak izini verdi, ehliyet böle sticker gibi bişi, onun üzerine imza attı. 1 hafta sonra gel al dediler, onun yerine gidip ben aldım ama vekalet ile. Vekalet istiyorlar yani ama soyadı tutan birine verirler mi bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Ehliyetin presslenmeden önce imza atıyorsun üstüne. Gitmen bu yüzden gerekli diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Antalyaya gitmek istemiyorsan online randevunu istanbulda yaşadığın yerin emniyet merkezinden alırsın, belgeler sana gelir kargoyla vs. İstanbul'dan başvurursun. Olmaz ben bilmem ben güvenmem diyorsan iem.gov.tr'ye girersin açık bir şekilde derdini anlatırsın bilgi edinmeye sana cevap verirler ne yapabileceğinle ilgili olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Benim de başka bir sorum olacak bu arada, "IEM online randevu sistemi" said: T.C. Kimlik Numaralı Nüfus Cüzdanı Aslı ve Fotokopisi Sürücü Kursundan Alınan Sertifika ve Diğer Belgeler Sınıfına Göre Harç Makbuzu Adli Sicil Belgesi (1 Yıl Süreli Geçerli) (Ehliyet İçin)” Sağlık Raporu (1 Yıl Süreli Geçerli) Kan Gurubu Kartı Şoförler cemiyetinden alınan Ek-2, Ek-18 ve Örnek Ek-5,Formu, Dosya Öğrenim Belgesi Aslı veya Noterden Onaylı Sureti 4 Adet Vesikalık Fotoğraf (4.5 X 6 cm Ebadında) Kart Bedeli (67 TL) Parmak İzi Çıktısı Şimdi istenen belgeler bunlar ehliyet için. Burda Şöförler cemiyetinden alınan Ek-2, Ek-18 ve Örnek Ek-5,Formu, Dosya deniyor ya.. O neresidir ? Ne formudur bunlar ? Nereden alınır ? Sağlık raporu da sağlık ocağından halledilebiliyor sanırsam değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 B ye bakıyosun dimi sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Evet B tipi bildiğin araba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wiski Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 kadıköy ilçe emniyet girişinin karşı kaldırımında küçücük bir kulübeye şöförler cemiyeti yazmışlar aha o kağıtları parayla satıyorlar, tam tezgah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 SeaGle said: Parmak izini emniyete belgelerini teslim ettiğinde veriyorsun. Anında ehliyeti vermiyorlar mesai saati sonuna kadar bekleyip toplanan bütün dosyaları birlikte basıyorlar makinede. Evrak vermeye kendi gidecek ama ehliyet teslimine 1. derece yakını gidebilir. ben de bunu kastetmiştim işte sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 wiski said: kadıköy ilçe emniyet girişinin karşı kaldırımında küçücük bir kulübeye şöförler cemiyeti yazmışlar aha o kağıtları parayla satıyorlar, tam tezgah Bize kursta sınavdan sonra bir evrak için 20 lira ödemeniz gerekiyor demişlerdi durup dururken. Aynı belgeden bahsediyor olabilir miyiz ? Kurs da parayı alıp bizi öpüyor olmasın bir yandan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 abi ben o belgeleri aldığımı bile hatırlamıyorum, belki kurs evet belge cart curt diyip ekstra gömmüştür de bu da odur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar