kermit Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 1. soru: ehliyet sınavını girip her sınavı geçip üstüne ehliyeti alma hakımız doğuyor. bu ehliyeti ne kadar süre için emniyetten almak gerekiyor (galiba emniyetten alınıyodu lan) son alma süresi ne kadar uzun bi tarih ? 2. soru: ehliyeti illaki benimmi gidip almam gerekiyor. evet ise vekaletname ile birisine vekaletimi versem alabilirmi. hayırsa türkiye çok rererö
mokoko Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 vekaletname ile aldırabilio olman lazım ama bi belge daha doldurtuolar orda. onu vekaleten doldurabiliolar mı onu bilmiorm.
Llama Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 aldığın sentifika ömürlük benim arkadaşım 5 6 yıl sonra gitti aldırdı ama bu esnada bazı evraklarını yeniliyorsun sağlık raporu sabıka kaydı ve benzeri evrakları öyle tekrar belgeye döktüre biliyorsun başvurup.. alırkendende nasıl bir olay oluyor bilmiyorum bizim burda ismi bağırıyorlar elden ele uzatıyorlar valla saat 5den sonra hiç yüzüne bile bakmıyor adam benim de al birininkini git yani
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Ben 5-6 ay sonra falan babama aldırmıştım şehir dışında olduğum için. Zaten çoktan basılı durduğundan herhangi bir evrak yenilemesi gerekmemişti ama geç alındığı için polis laf etmiş babama niye bu kadar geciktiriyosunuz diye. Herhangi bir vekalet falan da vermemiştim, 1. dereceden yakın olunca sorun olmadı heralde. Ama ben alalı çok oldu ehliyeti, şimdi değişmiş midir bilemem.
Floridsdorf Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Ben aldıgımda vekaletsiz kimlik ile gidip alabiliyordun yane öle alan vardı ama ben alalı baya oldu tabi
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Benim abim almıştı gidip. 1. derece yakının alabilir.
kermit Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 1 sene geçtiyse bişi olmaz diyosunuz yani ?a sdjashd
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 muayene sanırım en eski 1 senelik olması lazım, 6 ayda olabilir. Ben A2 almıştım ama 1 sene sonra falan gittim (tam hatırlamıyorum şimdi 10 ayda olabilir 14 ayda) ama zaten bide B aldığım için o sırada muayenem vardı yeni olan, direk verdiler.
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Sabıka kaydının da en geç 6 aylık olması lazım galiba
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 dediğiniz şeyler ehliyet çıkana kadar, sen ilk belgeleri teslim edip de ehliyet çıktıktan sonra tekrar sabıka kaydına gerek yok, orada bekliyo ehliyet polisin çekmecede. Gidip alıyosun diye biliyorum.
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 kermit said: 1 sene geçtiyse bişi olmaz diyosunuz yani ?a sdjashd Olmaz. En fazla bikaç evrak yenilersin sağlık raporu gibi ama o da 5 yıl sanırım. Sonuçta yanmaz ehliyet falan.
Llama Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 kermit said: 1 sene geçtiyse bişi olmaz diyosunuz yani ?a sdjashd sabika kaydı sağlık raporu süresi 6 aydır sadece bunları yenilicen işte
SPectre88 Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 1 seneden fazla geçerse sağlık raporu, sabıka kaydı yeniliyorsun o kadar. ayrıca artık ehliyet alırken tarayıcıda parmak izi alıyorlar o nedenle vekalet yemeyebilir.
Quesgi Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 benim de 1 seneyi geçti ehliyet bekliyo emniyette. gidip bi azarımı yiyip alayım bari artık. belge melge istemeseler keşke o zaman haketmişim ki almışım niye tekrar istiyo ki..
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 o pembe dosyayı hiç götürmediysen 1 yıl süresi var, 1 yılı geçerse sağlık raporu ve sabıka kaydının yenilenmesi gerekiyor. yok dosyayı götürdün, parayı ve kart parasını verdin, parmak izini verdin de sadece kartı almadıysan başkası gidip alabilir. öbür türlü başkası alamaz. yani ben parmak izimi falan verdim sonra akşam gel al dediler, öteki sabah babam uğrayıp almıştı işe giderken. ama parmak izi falan vermediysen olmaz o iş.
Flameoffear Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Parmak izi aldıkları için bizzat gitmen gerekiyor.
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Parmak izini emniyete belgelerini teslim ettiğinde veriyorsun. Anında ehliyeti vermiyorlar mesai saati sonuna kadar bekleyip toplanan bütün dosyaları birlikte basıyorlar makinede. Evrak vermeye kendi gidecek ama ehliyet teslimine 1. derece yakını gidebilir.
kermit Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 ya olm şakamısınız dün alırsın zorlarsan diyodunuz bu gün parmak isi icadı çıkardınız dalgamı geçiyosunuz lan. parmak izi fotokopisi olmazmı fax falan çektirsem asdkhgasd
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Gökalp sistem değişti sanırım ehliyet alırken
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 http://e-randevu.iem.gov.tr/randevu/ Burdan randevu alıyosun, verdikleri randevu saatinde gidip hemen alıyosun.
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 NE parmakizi ne zaman geçildi öyle bir uygulamaya
Öne çıkan mesajlar