Laorx Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 http://www.fullinbloom.com/images/Foo-Fighters-Wasting-Light-Cover.jpg Foo Fighters'ın 12 nisan'da çıkacak yeni albümü. Rope'un klibini albüm çıkışı arifesinde yayımladılar. Grup iyice genişlemiş, daha önce skin and bones'da gitarda gördüğümüz emmi pat smear var gitarda. Nme "albüm 11 nisan'a, tekli 1 mart'a çıkacak" diyor. Şarkı listesi: 1. bridge burning 2. rope 3. dear rosemary 4. white limo 5. arlandria 6. these days 7. back & forth 8. a matter of time 9. miss the misery 10. i should have known 11. walk http://www.youtube.com/watch?v=h4HBfvibVC0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 yanlış grupla calsııyosun dave Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 grup zaten dave. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Cuce said: yanlış grupla calsııyosun dave merak etme tcv ile devam ediyor ztn. Oradanda ikinci albüm gelicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 keşke dağılsa jpj solo cıkarsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 tcv > foo fighters. josh homme gibi mükemmel bi adam var bi kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 niye dagilsin lan, jpj istiyosa cikarir solo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 josh homme grubun en son adi anilicak elemani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 tamam ondan önce John Paul Jones gelsin hadi, seni mi kircam tükrü ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 şükrüden öcne thermodinamik yasalrını kırdın zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 başlığı jpj>all && solo albüm çıkartsın olarak değiştiriyorum ozmn? dave'in ekmeğiyle oynamayın e dostlar ne güzel çalıo yavrum benim http://www.youtube.com/watch?v=YMVOK3sN7v8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Cuce said: şükrüden öcne thermodinamik yasalrını kırdın zaten Niye öyle dedin la biz daha gelmedik oralara ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Eskiden en azından klip çektikleri şarkıları iyi olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 iyi ya, fena deil, gerisini de albumu "satin" alinca dinleriz. aaa bana dogum gunu hediyesi cikariyolarmis lan albumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 iyidir iyi, baymıştım eski şarkılarını dinlemekten sürekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 iyi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 white limonun klibi de yayınlandı. lemmy oynuyo hatta. http://www.youtube.com/watch?v=ebJ2brErERQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 ne bu vhs merakı anlamadım auhe, güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Neden Foo Fighers'ımın bu kadar üstüne gidiyorsunuz :(:( Bence gayet başarılı bir grup. Dave Grohl o hiperaktiviteyle hiç bir gruba uymuyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Hiperaktivitenin nedeni: http://www.youtube.com/watch?v=fhdCslFcKFU Seviyorum bu adamı ya haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 http://soundcloud.com/foofighters/sets/wasting-light stream ediliyor şu an. dinleyiniz, dinletiniz. ps. albüm grohl'un garajında kaydedilmiş. bütün albümler garajda kaydedilsin istiyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 dave'ın garajı olsa ne farkeder, donatmıştır hayvan dicektim sonra "The no computers/no software back to basics approach " yazıldığını ve tüm albümün analog kaydedildiğini okudum. öeh kasmışlar, vhs kayıt klipler ne alaka diyordum ben de. arlandria'yı dinledim nefis, bakalım diğerleri nası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2011 FF - Wasting Light adamlar kütür kütür albüm yapmışlar... buradan bütün şarkıları dinleyebilirsiniz.. biz de sürekli konuşuyoruz boş boş ve saçma sapan anlam veremiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 çok iyi albüm. 2x(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Rope'u dinledim güzel olmuş (tu) Gideri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar