kermit Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 yazık ya insanlara hatırlayınca gözlerim sulanmadı değil[signature][hline] BonePART, 14 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki: [i]*BonePART fistiklari yer * Ulan insan 200 bin fazla veriri antep alır lan bu ne tuzlu yulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 bakın beni yanlış anlamayın ben kimseyi savunmuyorum ancak çeçenleri de böyle birşey yapacak kadar çaresiz bırakmış rus hükümeti.birleşmiş milletler sığınaklarındakiler bile öldürülmüş birleşmiş milletler birşey yapmamış.kendilerine dokunmayınca hiç umursamıyor hiçbir devlet.bu böyle olmaz bunun dünya evletleri arasıdna çözümlenemsi lazım.[signature][hline]administrator error Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Burayı tartışmaya çevirmek istemezdim ama sert bir tartışma değil, sadece onaylayıcı bir görüş bildirmek istiyorum. Çeçenlerin şu an yaptıkları şiddet eylemlerinin hiç birisini insanlığa yakıştıramasam da, bu eylemlerin tamamından nefret etsem de Rusya'nın geçmişte yaptıkları karşısında az görünüyor. Fakat intikam hiç bir zaman geçerli bir yol olmamalıdır diye düşünüyorum. Ayrıca çok acı geliyor bunu söylemesi bile ama çoğu insan ve ülkelerin tamamı, kendilerine dokunmayan bir vukuata karşı görmezden geliyorlar. Birleşmiş Milletler üyelerin karşılıklı çıkar sağlaması için kurulmuş bir örgüt. Her ne kadar "dünya barışı" esas ilke olarak sunulsa da kendi barışları herhangi bir şekilde tehlikeye girmediği sürece askeri bir müdehaleden her zaman uzak duracaklardır.[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 hayrı ancak dünya devletleri barışçıliyada en azından uygun dille belirtirse birşeyler değişebilir.sonuçta haklısınız rusya çok inatçı bir devlet.bu yapılan türklere yapılan zamanında kurtuluş savaşı nın ortaya çıkmasına yol açan şeyler gibi.yani adamların yurdunu işgal etmişler ne kadar kötü birşey.özgürlük en önemli şeyler.istersem 1 milyon dolarım olsun,100 tane les paul üm olsun[:)] yada bir sürü evim olsun özgür deilsem yine de hiçbir önemi yok.[signature][hline]administrator error Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Allah rahmet eylesin.[signature][hline]Fecondation under control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 said: fedaykin, 07 Eylül 2004 16:43 tarihinde demiş ki: Oradaki çeçenler özgürlük savaşçısı filan değil bas bayağı şeriatçı teröristler...Çeçenlerin son savaşının özgürlükle filan uzaktan yakından alakası yoktur, onlar şeriatçı teröristlerdir. budur olay uzatmayın tartışmayı. *!mum yakar* :(:(:(:([signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun (not: kuku bir ideal deildir) [Bu mesaj Natural_Jedi tarafından 07 Eylül 2004 21:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dooman Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 yaw bizim evde çalışan teyzenin ablasının torunu da ölen çocuklar arasındaymış. çok üzüldü daha çocuğun orada olduğunu bilmemişken bile ağlamıştı. Böyle bir vahşeti yapanlar inşallah cehennemde yanar ve böyle şerefsizlerin bir daha yapacak cesareti bulamamaları dileğiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 ya haklısınız çok yanlış bir yol izlediler kendi davalarında alçalarak rusların seviyesine indiler.çocuklara saldırmak şerefsizliktir.ancak rusların onalra yaptıkları dışında bir hiç bu...şimdiye kadar 250.000 çeçen öldürülmüş ruslar tarafından kadın-çocuk denmeden...bu işe bir dur denilmesi gerek .iki taraf için de kötü.bir de rus yönetimi iyice radikal bir başkan'ın elinde adam çeçenlere nefes aldırmıyor.[signature][hline]administrator error Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Onlar bize zamanında çok çektirdi biz de çocukları katledelim ? Böyle mantık olmas ki. hıh .[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! zuhaha.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 çeçenler özgürlük savaşçısıysa, kürtlerde (pkk'lı olanlar, çok genel oldu bu) melek falan herhalde.. komik olmayin.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- [Bu mesaj MeSh tarafından 07 Eylül 2004 23:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Çocukalra silah kaldırabişlenler,o cocukalrın analarını düşünmeyenler,o çocukarın hayatnı sonra erdiernler cezalarını bulsunlar! böyle svaşda böyle özgürlükte olmaz olsun terörün en alçağI *!mum yakar* ı[signature][hline]sevgü kelebeğüüüü [Bu mesaj DoGMeaT tarafından 07 Eylül 2004 23:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 bakın komik olmayın falan diyerek ortamı germeyin!ben yaptıkalrının şerefsizce olduğunu söylüyorum.bu arada pkk yla ne alakası var biz kürtleri katlettik de onlar o yüzdne mi bize saldırıyorlar?ne alakası var...[signature][hline]administrator error Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 said: Valeron, 07 Eylül 2004 21:07 tarihinde demiş ki: [doğru diyosunda kim rusya'Nin iç işlerine karişabilir ki ? rusya bizim kadar gücsüz ve iradesiz bir devlet deil . düşününce hak verdim bir bakimada haklisiniz . Rusya'da az cektirmedi bunlara değil Neymiş bizim güçsüzlüğümüz? iradesizliğimiz? bunu diyen adam acizdir,belli baskıları kabullenmiştir.Çoğu yerde görünen/söylenen in aksine borçlar ve bazı çıkar çatışmaları yüzünden kendi gücümüzü ilan edemiyoruz sadece.Ortadoğuda şu anda Türkiye'ye dışsal ve askeri yönden karışabilecek hiç kimse yok. Ayrıca yakacağım mum asla Rusya için değil,orada ölen suçsuz çocuklar içindir.Çeçenler durduk yere böylesine eylemlere karışacaklarını sanmıyorum,Rusyanın yıllardır çeçenlere karşı yaptığı baskı ve iç karışmalar buna sebep olmuştur. *mum yakar*[signature][hline]tksmtr! Krynn Online yakında.. BladeSinger, bir tarihte olympos forumlarında demiş ki: elinde benim kryss of vanq imla dolaşan yada herhangi bir kryss of vanq la dolaşan bütün herkezi kesicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 hep zaten rusya kaka bok iyiki bi adamlar komunistti.[signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Ceza'nin Savas Cocuklari sarkisinda soledigi gibi: Cocuklar olmesin savasta, savas denen sey biraz yavasla! Adil ol, hedefi dogru sec, minik bedenleri yok etme.. Kaderi onlar cizmedi, yetti artik gozyasi onlar gulmeli!..[signature][hline]-Makaveli- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 ne kadar haklı olursa olsun, kim olursa olsun, çocuklara saldıran (yukarda biri daha söyledi) şerefsizin önde gidenidir, bayrak taşıyanıdır. kendisine en kalınından iki tarafı yanık bir mum armağan ediyorum, ne yaparsa yapsın, bilir o yapacağı şeyi onunla. bir mumda orada ölen masum çocuklar için yakıyorum. *!mum yakar*[signature][hline]Hiç Bitmeyen Efsaneler MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 burada su hakli bu haklı muahbetti yapmayın lutfen.... bebeler öldü. kimse haklı değil. bunun çareyle çözümle alakası yok. iyi bir demogojiyle nagazakiyi falan da haklı çıkarabilecek adamlar var değil mi? burda sadece yas var şu anda.. melek suratlı bebeler için yas![signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! Follow the energizer tav$ani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 rusya gitti çeçen halkına terör estirdi çeçenler gitti rus halkına terör estirdi Peki zararlı çıkan kimdi? Halk ölenler onların askerleriydi ama yanlarına aldıkları günahsız hiçbirşeyden haberleri olmayan küçük çocuklardı... İnsanlar gerçekten hayvan. hayvan sıfatı bile iltifat olur... o şiddeti yaşayan tüm çocuklar adına *!mum yakar *[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 özgürlükmüş... Hep böyle 100 lerce çocuk ölücekse allah belasını versin özgürlüğün hepimiz prangalara mahkum yaşıyalım daha iyidir...[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 4 saattir falan yaniyo mum yatana kadarda yanacak[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 meşguliyetler ve koşuşturmacalar nedeniyle olaylardan çok geç haberim oldu, duyunca şok oldum.sadece rehin alma kısmını biliyordum bir baktım 350 ölü.çocuklar.. iğrenç birşey diyecek söz bulamıyorum.bunu yapan insan olamaz.[signature][hline]Fıleşşh off follınn encılsss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar