titanguard Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Bir daha ki dönem gitmek istiyorum da.Almanca çok az bilmeme rağmen orda zorluk çekermiyim diye düşünüyorumda.Ayrıca şu üniversiteler hakkında bilgi sahibi arkadaşlar bana dönebilirlerse sevinirim; Upper Austria Uni. of Applied Sciences(Avusturya) University of Aberdeen(İskoçya) University of Applied Sciences Coburg(Almanya) Fachhochschule Bingen University of Applied Sciences(Almanya) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 erasmusa gidip derse falan girceksin heralde? Üniversite arastırdıgına göre... Bence kontenjanı doldurma baskası gitsin senin yerine.avrupanın tadını çıkarsın doya doya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Almanya-avusturya napcaksın erasmusa gidip, iskoçyadaki nasıldır bilmiyorum ama orası farklı olabilir, diğerleri sıkıcı olur gibi geldi. (Gerçi iskoçya da çok farklı gelmiyor) yok mu italya, ispanya, hollanda, slovenya, slovakya, macaristan, çek, slovakya falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 almanyada niye sadece hochschule'lere bakiyosun? okulunuzun anlasmali oldugu üniler mi bunnar? baktigin sehirler bi de kücük sehirler almanya'da, bayabilirsin ve istedigin erasmus ortamiyla karsilasmayabilirsin. hs degil de uni'ler de daha farkli olabilir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Erasmus demek para harcmak dolasmk surtmk degl bna gore.Almanya ya gtmemn nedeni ise dilimi gelstrmk için.Bide kuck sehrlere gitmek istemm.o yüzen blgi almk içn bu konuyu actm.belki bilen vardr diye konuyu actm.her ne kdar netten sehrin geneli ile bilgi alsam da yeterli olmaz (mühendislik bolumleride genellikle bu yerlerde.hollanda Belçika Fransa italya gibi yerlerde yok.balkanlarada gtmek istemiyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 erasmusa gidipte daha faydalıydı,derslere şöyle katkı yaptı bana yeni bi mühendislik vizyonu kazandı vs diyen duymadım.En fazla söylenen dilimi geliştirdim ve çok iyi eğlendim gezdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 abi sen erasmus'u çok yanlış anlamışsın fsfdsf 4 dönemde ne eğitimi verecekler sana? Zaten hocalar sınav kağıdını veriyor çoğu yerde kendi notunu yazıyorsun =) 4 ayda da zaten dil mil gelişmez. Git gez takıl ya da başkasının hakkını yeme fistan'ın dediği gibi. Ayrıca koca dönem bittikten sonra sana sadece dandik dundik bi sertifika veriyorlar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Zaten dilimi gelstrmk için gidiyorum.zaten iyi bir egitim almayı hedeflemiyorum sadece dil için.yüksek lisansımida Almanya da yapmak istediğim için isin garibi bazi universiteler ingilizce demelerine ragmen kendi dillerinde egitim veriyorlaemis.o biraz riskli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 almanyadaki üni.lerde dikkat et eğitim genelde almanca oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Peki iskandinav ulkelerine ne diyorsunuz.Benim 1 senem uzadigi icin cokta dersten kalmak istemiyorum.ayrica insan kac kere uni okuyor ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 1_ Almanca eğitim veriliyorsa, almancan çok çılgın değilse ders geçmeyi unut. 2_ Almanya'nın ufak şehirlerinde hayat çok sıkıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 iskocya'ya giderdim ben olsaydim egitim falan bilmiyorum zaten umrumda olmazdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 ben de iskoçya'ya giderdim beginner olan almanca'nı ite kaka intermediate yapana kadar *atıyorum* intermediate olan ingilizceni gider akıcı konuşacak kadar advanced seviyeye çeker dönersin işte 2 tane intermediate olan yabancı dilin getirisinin cidden az olduğunu tahmin ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 İki dili int yapmak güzel olurdu da, o sürede yapamazsın, onu yapmaya çalışırken dersler gider, zaten ufacık şehirde dellenirsin, o yüzden almanya'ya hayır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horcrux Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Almancan ne durumda bilmiyorum ancak 4 ayda gayet güzel gelistirebilirsin kendini. Hele bi de bir yerde ise girsen 3 ay filan. Kaymak. Dinleme pek burdakileri. Hepsinin kafasindan baska ses cikiyo. Burda erasmus icin gelenleri görüyorum. Rus kizlari icin birbirleriyle kavga ediyolar. Türk erkegi erasmus yapmasin abi bi zahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Horcrux said: Rus kizlari icin birbirleriyle kavga ediyolar. Türk erkegi erasmus yapmasin abi bi zahmet. Ahaha. Bizde de Kanadalı'lar için yarış vardı :D. Allah için bu sene gelenler ciddi güzel. Bu arada 4 ayda dilini güzel ayar verirsinde inanıp, uğraşman lazım. Malesef bende daha şimdiye kadar Exchange gidip gezmek, görmek dışında çok + kazanan görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Iskocya'ya daha sıcak bakıyorum hem dili az da geliştirmek hemde rahatca erasmus yaoabilmek icin.Almanya zorlar dediğiniz gibi ama su an hic 6 ay yurtdısında kalıp dilin nasıl ogrenebilceğini bilmediğim icin biraz riskli.Cidden almancayıda ögrenmek istiyorum fakat erasmusun tadını çıkarmak istiyorsam dediğiniz gibi birleşik krallıktaki ulkeler daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 almanya erasmua gitmek icin en mukemmel tercih tam avrupanin ortasinda fiyatlar yasamak icin cok uygun diger ulkelere gore her yer turk her sorun hallediliyo bi suru yerden ryan air war alkol cok ucuz yane eramus un doruk noktasi bence iskocya felana gidersen tek artisi belki ingiltereye girebilmek olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 iskoç aksanı .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 vaniLLe said: almanyada niye sadece hochschule'lere bakiyosun? okulunuzun anlasmali oldugu üniler mi bunnar? baktigin sehirler bi de kücük sehirler almanya'da, bayabilirsin ve istedigin erasmus ortamiyla karsilasmayabilirsin. hs degil de uni'ler de daha farkli olabilir belki. bide nilcim sen okul secmiyosun okulunun bolumunun ikili anlasmasi kimleyse ona bakiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Gitmisken mac,ipad,iphone her turlu seyi alırım almanya'da,iskocya da dert olur gibi geliyor boyle seyler.Piyasası ingiltere gibiyse dediğiniz gibi pahalıdır baya hersey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 almanyada ucuz deil abi avrupadan elektronik almayi unutun avrupada hersey turkiyeden azicik ucuz uzak dogu ve amerika bide dubaide felan ucuz butur seyler] ayrica almanyadaki hersey almanca laptoplar almanca klavye felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 BonePart said: almanyada ucuz deil abi avrupadan elektronik almayi unutun avrupada hersey turkiyeden azicik ucuz uzak dogu ve amerika bide dubaide felan ucuz butur seyler] ayrica almanyadaki hersey almanca laptoplar almanca klavye felan Tamamda hiçtiyse ingiltereden ucuzdur.pound 2.5 kusur.Amerikaya'da gittin mi de orda en azından 3 hafta kalınmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 2 gün içinde mail attım bir çok yere.Almanya,Hollanda,Fransa,Italya,Bulgaristan hep kendi dillerinde eğitim veriyorlarmış.Macaristan,Slovakya ve Slovenya ise yarı yarıyamış.Bende İsveç'i araştırdım.Dersler olsun eğitim olsun her konuda ingilizceymiş.adı da; Linnaeus University Baya beğendim araştırdım hayırlısı artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2011 avrupada türkiyeye göre apple ürünleri ucuz bir tek, kıyafettir elektroniktir çok bi farkı yok, bazen daha pahalı oluyor hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar