Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

StarCraft vs. AliensVsPredator

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hepsinden firebt yapiyorlar anlasilan?

Pyromaniac herfiler butun batlar kacik abi ben buna inaniyorum. 100 hydraiskin ortasina melee edasiyla dalmek nedir ya?[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
Mesaj tarihi:
Biliyolar UED olduğunu. Ama "Sağa sola sürgüne gönderilmiş işte biz de faydalanalım etinden sütünden" diyolar. Bu arada casuslar da giriyo tabii araya.

Belki de masaüstü oynayacaklara background çeşitliliği olsun diye koydular bilmiorum ama böle yazıyo. [signature][hline]
Quidquid latine dictum sit, altum viditur.

[Bu mesaj Rewendor tarafından 06 Eylül 2004 00:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
zerg protoss kirmasi "hibrit" diye anlatilan bir sey . oyunda da geciyor . samir duran la alakasi var .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Mesaj tarihi:
Masaüstünde bizim firebate özel şey yaptırmışlardı bitakım dna oynamaları, testler falan, fire resist katıp pyromanyak etmişti. Ama GM kitaba göre mi yaptı yoksa kafasından mı yaptı bilmiyorum.

Zealotlar zaten aşmış şeyler bence. Sırf Zealot yüzünden zerglerden daha fazla severim protossları da. Ama Terrancıyım aslen :)[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Adi üstünde Zealot onlar üstelik Protoss o amcamlar. 3 metre minumun boyları ve kolum kadar psi bladeleri var photon shiledde cabasi. Ultraya bile korkmadan dalamlari cok normaldirç.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
Mesaj tarihi:
said:
huun, 06 Eylül 2004 00:47 tarihinde demiş ki:
zerg protoss kirmasi "hibrit" diye anlatilan bir sey . oyunda da geciyor . samir duran la alakasi var .

Ha, spoiler olur diye silmiştim editleyip.

Senaryo oynayalı yıl oldu unutuyorum tabii.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
ued sırf suclulardan kurtulmak icin onalrı oldurecegine bilmem kac bin crsytal lık gemielr yapıp 60.000 yıl surecek bir yolculuga gonderio cok mantıklı... hay allahım ne insanlar var
Mesaj tarihi:
said:
Raistin, 07 Eylül 2004 11:16 tarihinde demiş ki:
ued sırf suclulardan kurtulmak icin onalrı oldurecegine bilmem kac bin crsytal lık gemielr yapıp 60.000 yıl surecek bir yolculuga gonderio cok mantıklı... hay allahım ne insanlar var

UED'nin sınırsız sayılabilecek kaynağa sahip oluşunu, en önemli politikasını ("a citizen is above all" -suçlu veya değil-) bilmeden ve masaüstü starcraft rpg kitabındaki sayfalarca verilmiş tarihçe ve bilgileri okumadan bilmeten etmeden konuşuyo yurdum insanı. Hay allahım ne insanlar var

(Şurada bir şey tartışırken iki dakika araştırma yapıp öyle konuşun da insanlara b.k atın di mi ama? Hakkaten şu yazıyı okuyunca aynı şeyleri düşündüm, ne insanlar var..)[signature][hline]
Mesaj tarihi:
rewendor ued icin bir vatandas suclu olamaz , vucudunda implantlar olamaz , psisik gucleri uyaran ilaclar kullanamaz ve genetik havuzunda bozulma olamaz . geri kalanlar ued icin vatandastir . bu saydiklarim ise bir an once yok edilmesi gereken insan irkini dejenere eden pisliklerdir .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Mesaj tarihi:
zamanında starcraft rpg kitaplarını soruştururken siz nerdeydiniz peki.
hayret bişi ya..
tartışın bakıyım burda :-P

zealot'ların blade'leri psi blade, predator blade'lerinden daha çok zarar veriyor o yüzden.
ayrıca zealotların havyani bir armoru var, ateş et ateş et bi halt olmuo..

ancak predatorlerin de shoulder cannonları dragoonların cannon'ları kadar güçlü..
Disclerini geçtim, direk uzak menzilden kafa kopartıyor..
Mesaj tarihi:
predator aslında en karizmatik oyun ırklarından biridir. yetenekli hızlı donanımlı zeki ve yakışıklı! eheh.[signature][hline]No signature...
  • Yeni Oluştur...