Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

11 Eylül Saldırılarının Perde Arkası

AngeL_DusT

Öne çıkan mesajlar

said:
Jadelith, 05 Eylül 2004 22:29 tarihinde demiş ki:
said:
Hasan_Acar, 05 Eylül 2004 21:23 tarihinde demiş ki:
Sana surdan okkalı bir kafa cakarım o olur!

cok korktum
said:
Türkler hic bir zaman yapay bir ırk olmamıstır.

bu ne demek. tarihin baslangicindan beri turkler var mi bu mudur yani?
said:
ama "amerikan" diye bir ırk yoktur(nitekim bunu kendin de bir nebze yakalamısın).Amerikan dedigimiz kisiler Afrika dan Jamaica dan surdan burdan oraya yerlesmis ve sonradan amerikan kimligi kazanmıs kisilerdir.

su anda turk dedigin insanlar ne peki? bircogumuzun bulgar arnavut yunan rum macar dagistan vsvsvsvs. li oldugunu biliyomusun? sen bir turk olarak baska hicbir irka "yeni irk" diyemezsin cunku turk irki diye bir sey artik yoktur (yanlis anlamayin, safkan turk irki yoktur demek istiyorum, biz de karistik demek istiyorum). osmanlinin uygulamalari sayesinde anadoludaki turkler = melez (osmanli yeni yerler ele gecirdigi zaman orda yasayanlarin bir kismini anadoluya, anadoluda yasayanlarin da bir kismini balkanlara yerlestirmistir). asya turku istiyosan... tabii ole bisi kalmadi artik ordakiler de cinlilerle mogollarla vs. birlestiler.
said:
iyi dusunup de cevap verelim...

... diyecek biseyim yok :)

Yahu bir Arnavut,Bulgar,Yunan Türk olduysa;bunun nedeni Türklerin buraları işgal etmesidir.Ama hiç bir zaman Amerikan denilen kökensizler Jamaica'yı istial etmemişlerdir;onların halkını Amerikanlılaştırmışlardır.Ne yani;Amerikan ırkının dayandığı bir köken mi var?Türkler ise tahmin ettiğimizden daha eski bir süredir var olabilir;nitekim Türklerde yazı geç kullanılmaya başlanmıştır.Biz Türklüğün ilk kez Göktürk Kitabelerinde kullanıldığını kabul ederiz.Fakat unutmayanız ki;Türkler Orta Asya'da Çinlilerle uzun süre yaşamışlardır.Çin zulmununden kaçarak da kendi devletlerini kurmuşlardır.Şimdi 11 Eylül başlığında bunu tartışmak ayıp,Amerikalıları bir yerlere dayandırmaya çalışmak(kendileri dayandırmaya çalıştıklarını göstermiyor,üstüne bir de her sene milyonlarca "greencard"la yapay Amerikanlar yaratıyor?!)başka bir ayıp.Baba tarafı Bulgar,anne tarafı Yunan kökenli olan birisine Türk kollarını saymak boşa konuşmaktır.Bir de unutmamak gerekir ki;o saydığın bütün yerlerde bir dönem Türkler bulunmuştur ve orası Türkleştirilmiştir.[signature][hline]TANRI TÜRK'Ü KORUSUN!
-----
Sefkilimi o kedder sefiyom ki;yorulmasın diye o osururken ben ıkınıyom!
Sosyal ağlarda paylaş

açıldı izledim
bi "zergling" anlamadım valla (sansürledik, zergling de çok uydu)

hızlı hızlı yazılar geçiyor.
türkçe olsa bile okuyamıycam o derece.

photoshopla bişiler yapmak çok kolay.
orda uçak parçaları bile olsa editleyip parçaları çıkartabilirsin.
mankenleri olduğundan zayıf ve güzel gösteriyorlar, bunu neden göstermesinler :)

valla bence america, çok az missile turret koymuş, o yüzden birkaç uçağı kafalarına yediler, scourge misali..
Sosyal ağlarda paylaş

saçmalamayın beyler hala buna inanabiliyor musunuz?adamlar afganistanı ve ırağı işgal edebilmek için vurdular işte kendilerini bu kadar basit ya!ve kızılderililerin soykırımcısı soysuzların kökeninin Türklerle kıyaslanmasını ise anlayamıyorum![signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki:
açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam.

Metboy 19.08.20 22:42 bende türk sağ açarım o sol açarsa ahahha
Othranx 19.08.20 22:42 euheu
Othranx 19.08.20 22:42 sen dopsun orta aç eueh
Metboy 19.08.20 22:42 aefdaeh

[Bu mesaj Othranx tarafından 05 Eylül 2004 23:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonecrusher, 05 Eylül 2004 23:07 tarihinde demiş ki:
açıldı izledim

mankenleri olduğundan zayıf ve güzel gösteriyorlar, bunu neden göstermesinler :)

valla bence america, çok az missile turret koymuş, o yüzden birkaç uçağı kafalarına yediler, scourge misali..

pencerelerden falan pentagon binasının boyutları anlaşılıyo. o bi kısımdaki göçükleri hepimiz televizyonda da güzelce gördük. sence koskoca boeing 757 o kadarcık bi çöküşe sebep olabilecek küçüklükte mi? photoshop olduğunu sanmam. ama doğru olmayan bi kaç bilgi ve saptırılmış bi kaç nokta olabilir.. ona lafım yok.[signature][hline]Are you gonna bark all day, little doggie, or are you gonna bite?
Sosyal ağlarda paylaş

ya konu zaten sapti, onun icin kusura bakacak bi sey de kalmadi heralde (yuzsuzlugun daniskasini yaptik, kibarliga gerek yok heralde bundan sonra)

said:
Hasan_Acar, 05 Eylül 2004 23:03 tarihinde demiş ki:
Yahu bir Arnavut,Bulgar,Yunan Türk olduysa;bunun nedeni Türklerin buraları işgal etmesidir.Ama hiç bir zaman Amerikan denilen kökensizler Jamaica'yı istial etmemişlerdir;onların halkını Amerikanlılaştırmışlardır.Ne yani;Amerikan ırkının dayandığı bir köken mi var?Türkler ise tahmin ettiğimizden daha eski bir süredir var olabilir;nitekim Türklerde yazı geç kullanılmaya başlanmıştır.Biz Türklüğün ilk kez Göktürk Kitabelerinde kullanıldığını kabul ederiz.Fakat unutmayanız ki;Türkler Orta Asya'da Çinlilerle uzun süre yaşamışlardır.Çin zulmununden kaçarak da kendi devletlerini kurmuşlardır.Şimdi 11 Eylül başlığında bunu tartışmak ayıp,Amerikalıları bir yerlere dayandırmaya çalışmak(kendileri dayandırmaya çalıştıklarını göstermiyor,üstüne bir de her sene milyonlarca "greencard"la yapay Amerikanlar yaratıyor?!)başka bir ayıp.Baba tarafı Bulgar,anne tarafı Yunan kökenli olan birisine Türk kollarını saymak boşa konuşmaktır.Bir de unutmamak gerekir ki;o saydığın bütün yerlerde bir dönem Türkler bulunmuştur ve orası Türkleştirilmiştir.

senin biyigin var mi?

Ayrica mayfer, boingle beraber onun yakiti ve pentagon binasindaki daha bi cok sey havaya ucuyo... yeterli...

[Bu mesaj riglous tarafından 05 Eylül 2004 23:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Pentagonda ki patlamada yapılan incelemeye göre sadece 2mlik bi çukur açılmış.

Peki buraya bi boing hızlı bi şekilde çakılsaydı
kaç m lik çukur oluşurdu?
pentagon neden güvenlik kamerası kayıtlarını vermedi?

Ortadoğuda kampları besleyen hangı ülke?
Onları yetiştiren finanse eden ortadoğu projesi için bunları yapan hangi ülke?[signature][hline]tuana...
Sosyal ağlarda paylaş

said:

su anda turk dedigin insanlar ne peki? bircogumuzun bulgar arnavut yunan rum macar dagistan vsvsvsvs. li oldugunu biliyomusun? sen bir turk olarak baska hicbir irka "yeni irk" diyemezsin cunku turk irki diye bir sey artik yoktur (yanlis anlamayin, safkan turk irki yoktur demek istiyorum, biz de karistik demek istiyorum). osmanlinin uygulamalari sayesinde anadoludaki turkler = melez (osmanli yeni yerler ele gecirdigi zaman orda yasayanlarin bir kismini anadoluya, anadoluda yasayanlarin da bir kismini balkanlara yerlestirmistir). asya turku istiyosan... tabii ole bisi kalmadi artik ordakiler de cinlilerle mogollarla vs. birlestiler.

Türkerin soyu Yakut Türkleridir.
Karışanlar ise sonradan Osmanlının türkleştirme projesinde feth edilen yerlere gönderilen anadolunun köklü türk aileleridir.
Daha sonra geri dönmüşlerdir.

Tabi yıl oldu 2004
Irk diye birşey olmaz zaten.Soy olur.Irk nedemek? Artık hiçbir ülke saf toplumdan oluşmuyor.[signature][hline]tuana...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Hasan_Acar, 05 Eylül 2004 23:03 tarihinde demiş ki:
Yahu bir Arnavut,Bulgar,Yunan Türk olduysa;bunun nedeni Türklerin buraları işgal etmesidir.Ama hiç bir zaman Amerikan denilen kökensizler Jamaica'yı istial etmemişlerdir;onların halkını Amerikanlılaştırmışlardır.

ee, sonuc ayni. birimiz istila edip turklestirmisiz, birimiz istila etmeden amerikanlistirmisiz. nasi o kisiler turkse, baska bir ulkede yasayip sonra amerikaya gocenler de amerikalidir. yani, bizim kokenimize bakarsaniz da biz de en basta turk degildik. sonra olduk. eh, amerikalilarin da kokenleri amerikali degildi. sonra oldular. tek fark zaman farki. amerikalilar 300 yildir var olan bir kultur&irk. ama su anda dunyayi yonetiyolar, dunayin kulturu amerikan kulturu oluyor yavas yavas, senin istersen 5 milyon yillik tarihin olsun onlarin istediklerini pasa pasa yapiyosun naber (devletten bahsediyorum).

said:
Ne yani;Amerikan ırkının dayandığı bir köken mi var?Türkler ise tahmin ettiğimizden daha eski bir süredir var olabilir;nitekim Türklerde yazı geç kullanılmaya başlanmıştır.Biz Türklüğün ilk kez Göktürk Kitabelerinde kullanıldığını kabul ederiz.Fakat unutmayanız ki;Türkler Orta Asya'da Çinlilerle uzun süre yaşamışlardır.Çin zulmununden kaçarak da kendi devletlerini kurmuşlardır.

cin zulmu LOL. ilkokul kitaplarini okuyup tarih tartismasi yapiyosan bisi demiyorum zaten.

said:
Şimdi 11 Eylül başlığında bunu tartışmak ayıp,Amerikalıları bir yerlere dayandırmaya çalışmak(kendileri dayandırmaya çalıştıklarını göstermiyor,üstüne bir de her sene milyonlarca "greencard"la yapay Amerikanlar yaratıyor?!)başka bir ayıp.

bu baslikta bunu tartismak tabii ayip, ama var olan (hatta ulkemizin her kosebasinda gordugumuz) bir kulture&irka da yok demek de... kiskancliktir.

ve evet, greencardla yapay amerikan yaratiyorlar, fakat amerikada yasayan 2. jenerasyon turklerle 20. jenerasyon bir amerikalinin farki sifir. yani 2. jenerasyondan sonra bildigin amerikali oluyorlar :)

amerikalilari bir yere dayandirmaya calismiyorum. gerek de yok, teknolojinin her yerindeler :)

said:
Baba tarafı Bulgar,anne tarafı Yunan kökenli olan birisine Türk kollarını saymak boşa konuşmaktır.Bir de unutmamak gerekir ki;o saydığın bütün yerlerde bir dönem Türkler bulunmuştur ve orası Türkleştirilmiştir.

niye bosuna? anlamadim. aciklayiver.

ve hayir. orada turkler bulunmustur evet, ama ordaki insanlar turklestirilmemis, oradaki turkler orali olmuslardir. git balkanlara gor bakalim kac kisi kendini turk olarak goruyor :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
blackchaos, 05 Eylül 2004 23:30 tarihinde demiş ki:
Türkerin soyu Yakut Türkleridir.
Karışanlar ise sonradan Osmanlının türkleştirme projesinde feth edilen yerlere gönderilen anadolunun köklü türk aileleridir.
Daha sonra geri dönmüşlerdir.

evet balkanlari vermeye basladigimiz zaman giden bircok aile geri gelmistir. fakat sen giden herkesin geri geldigini veya gelenlerin hicbirinin kulturlerinin balkan kulturuyle karismadigini mi soyluyorsun? bence boyle dusunmek hatali olur

ayrica anadoluya geldigimiz zaman anadoluda zaten yasiyan rumlari turklestirmisiz zamaninda. ama tabii bu rumlarin kulturunun tamamen silinip turk kulturu ile degismesi anlamina gelmez. turk kulturu ile rum kulturu karismistir. zaten orta asyadan anadoluya gecis de ole paldir kuldur olmamistir, yavasca ve gecilen yerlerin kulturunu ala ala gecilmistir.
said:
Tabi yıl oldu 2004
Irk diye birşey olmaz zaten.Soy olur.Irk nedemek? Artık hiçbir ülke saf toplumdan oluşmuyor.

evet tamamen dogru.
Sosyal ağlarda paylaş

ırak a gırmek ıcın bunları yapan corç pusht tekrarr baskan secılmek ıcın ulkesınde bı teror olayı daha yaptırır dıom ben yane bakın secımler daha daha yaklassın kırmızı alarm werılcek bır ıkı bomba fln patlayacak halkı korkutmak ıcın bence . . .[signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz"
"Birgün herkes Beşiktaşlı olmasın bırakın o şeref bize kalsın"
"1903'de doğdu bizim aşkımız 2004'e geldik hala aşığız"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonecrusher, 05 Eylül 2004 23:07 tarihinde demiş ki:
açıldı izledim

pause edip oku bence :p[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Hasan_Acar, 05 Eylül 2004 21:38 tarihinde demiş ki:
ya bak gene konu baska yerlere sarkacak...gerci suc biraz da bende ya...benim demek istedigim,Türklerin genel bir kökeni vardır.Nerden geldigimiz bellidir.Kollarımız da bellidir(Kazak,Azeri,Tatar,Bulgar,Macar vb...).Amerikan denilen ırk için ise böyle bişey yoktur.Oraya Avrupa'dan giden olmustur,Uzak dogudan da...Ne yani simdi Amerikanları Roma İmparatorluguna mı dayandıracağız?Demek istedigim bu...Amerika kıtasıda Peru dışında köklü bir kültüre sahip ırk aklıma gelmiyor.Kesin vardır;fakat Amerikan ırkını bunun içine katmak ayıp olur,diğer tarafta cayır cayır yanarız Allah vermeye...

aslında dogru söylüosun ama amerkalılar die bir ırk vardı orada yasayan ve avrupa asya ve benzeri yerlerden insanlar getirilmeden önce oranın yerlilerini ırk olarak sayabilirdik lakin artık öle bi ırk kalmadı amerikalılar sayesinde o toprakta yasayan yerliler yok edildi bu sayede ırk ve kültürde rtadan kayboldu eger su andan bahsediosan haklısın[signature][hline]:)))))
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...