escape Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 sigara içenlere sigaranın tadı güzel gelir. peki ilk kez sigara içen birine sigaranın tadı nasıl gelir bir sor bakalım. felsefeye cevirtceksin şimdi konuyu; evrensel bir güzel kavramı yoktur. insan zihninde birikim ve tercübelerden kaynaklanan ve bunlar sonucunda oluşan bir güzellik vardır. şimdi örneklerle acıklıcam saçma sapan konuşma dikkat cekme diceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Bittus said: forumun en gereksiz insani abi. peki de gec. yanlış düşünüyosun. sürekli aynı şeyleri alışmışsınız siz. bu da az önce verdiğim örneğe uyar aslında. biri tekdüzeliğe aykırı birşey söyleyince hep genelde o insan "gereksiz kişi" olur. o insanın düşüncesine saygı duyulmaz. "bu böyledir" varıdr sizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 arkadaşım ben urfalıyım mırradan senmi anlarsın benmi ? hadi şimdi konuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 alakasiz bir konuda gereksiz muhabbete giriyorsun. neymis 40 yillik kahve deneyimi falan filan. okuyan da seni her gun diyarbakir kahvehanelerinde sabah aksam mirra iciyorsun sanacak. bir de gelmis felsefe yapmaya calisiyorsun ne dedigini bilmeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 ben ilk sigaramı içtikten sonra bunca yıl niye içmemişim dedim. ne alaka yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 kermit said: arkadaşım ben urfalıyım mırradan senmi anlarsın benmi ? hadi şimdi konuş bende urfalıyım sen ne diyosun? 10 sene urfalıların arasında büyüdüm ben. ayrıca bittus ne kullanıyosun olm sen? ben "ben anlarım" dedim mi bi bak oraya? bir şeyin iyisini veya kötüsünü anlamak için o şey hakkında uzun yıllar bir tercüben olması gerekir dedim. illa bunu mu yazıcam bittus. bu kadar mı kalın kafalısın bittus? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 10 sene uzunmuş baya adam önce kalkıp 40 yıl olacak diyo sonra 10 yıl geçirdim urfada bık bık bık tamam okşan sakin ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 kermit said: 10 sene uzunmuş baya adam önce kalkıp 40 yıl olacak diyo sonra 10 yıl geçirdim urfada bık bık bık tamam okşan sakin ol ahha abi siz iyimisinz? o ben 10 yıl onların içinde büyüdüm urfa kültüründe ne var ne yok iyi bilirim. dedem mırra içerken bir gün ben dedimki "dede versene bende içiyim" dedem de durur mu yapıştırdı cevabı "hayır acı gelir sana hiçbişi anlmazsın bi 30 40 senen var daha" dedi. ayrıca kermit böyle sinirlenmem ben sana hiç yakıştıramadım bu tarz yöntemleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 escape said: ben "ben anlarım" dedim mi bi bak oraya? yani siz anlamazsiniz diyorsun, ben anlarim da demiyorsun. mirradan anlayanlari tayin etme gorevi filan mi verildi sana? ne kadar gereksiz oldugunu anlamissindir umarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 mırradan en iyi anlayan birisi olarak dedende mırradan anlamıyomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 oncelikle insanlara kimse gereksiz diyemez bence. Siz ne kadar gereklisiniz de baska insanlara "ufff bu elemanda cokg ereksiz yeaaa" diyebiliyorsunuz?? @kermit ben urfaliyim ben mi bilcem sen mi demen coks acma bi yaklasim olmus. Ne aalaka memeleketle falan ya bence begenen begenir begenmeyen begenmez yani. adana kebaptan analamk icin adanali olmaya gerek olmadigi gibi, mirradan anlamak icinde urfali olmaya gerek yok. @escape sigara icene sigaranin tadinin guzel gelmesinin bagimliliktan kaynaklandigini dusunuyorum =) genel olarak dedim ben bu muhabbeti anlamiorum yani, biseyi begenir ya da begenmezsin gurme olmaya yillarin falancasi olmaya cokta gerek yoktur bence (ozellikle yiyecekler konusunda). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 urfalıysam mırrayı benden iyi kimse bilemez ayrıca herşeyide ben senden ve escapeden daha iyi bilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 tamam en birinci sensin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 neyse gerek yok bi troll yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 kermit said: urfalıysam mırrayı benden iyi kimse bilemez ayrıca herşeyide ben senden ve escapeden daha iyi bilirim. şımartılmış aile cocukları gibi davranma. seni daha delikanlı bilirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 escape said: "beğenmek" ve "anlamak" fiillerini karıştırdı arkadşlar ondan büyüdü bu tartışma. ama bittus gerçek anlamda troll ve gördüğüm yerde kafasını ezicem bundan sonra. http://emigrant2immigrant.files.wordpress.com/2010/07/facepalm20collage203.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 DASAAA abi teorimiz tekrar tekrar ispatlanıyor, kanun oldu artık üç ayda bir kahve nasıl içilir elitlik kavgası başlığı açılır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 ben çok iyi kahve içerim. hep iyi kahveleri içerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 DynamicK said: http://www.amazon.co.uk/Delonghi-EC152-Espresso-Coffee-Machine/dp/B003U2SLI8/ref=sr_1_6?ie=UTF8&qid=1300186611&sr=8-6 gibi bir sey alin yeter her turlu komplike kahve makinesi olayina girmeyin gerek yok. hem pahali hem de onun bakimi olayi yine bayicak sizi. espresso shot hazirlar sutu isitir karistirirsaniz latte olur espresso shot hazirlar sutu isitir ve azcik kopuk yapip ustune toz cikolata eklerseniz mocha olur espresso shot hazirlar sutu isitir ve iyice kopurtur (kavanoza koyup calkalama seklinde yapilabilir mesela) (veya bazi kahve makineleri yapabiliyor) karistirirsaniz cappuccino olur tabi bu en basit halleri. bazen tepeye krem vb ekleyebilirsiniz.bilgiler dogru. Anlatılanları azcık toparlarsak ek olarak; Latteye çok az süt köoüğü, mochaya birazcık daha fazla süt köpüğü ve çikolata sosu. Espresso artı su americano Espresso artı az süt köpüğü machiato oluyor. Ana fikir tüm kahvelerin espresso özlü oldugu. İyi bi espresso makinasıyla yapamayacagınız kahve çeşidi yok nerdeyse. Makina olarak cimbali markasını önerebilirim ancak ev kullanımı için en ucuzu 1500pound civarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 di said: Laorx said: dattebayo said: nescafe 3-ü bi aradanın nesi varmış lan çok mu kültüğrelndiniz siz ? alın bu fakiri alalal kahve içmesin bir daha Ahahah katilarak guluyorum. =P kahveden hoşlanmam ben :) mırreaaağğğ'ı da çok abartmışlar ya. altı üstü acı kahve. "MİLLİ DEĞERİMİZ O BİZİM BAĞIMSIZLIK SEMBOLÜMÜĞĞĞZZZ" dediklerini bile duydum. özel mesaj yoluyla organize oluyorlarmış. konunun mırreaaahh sevenlr tarafından basılması an meselesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 eğer sinbo alırsan 3-4 tane al ki 2 yıl idare etsin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Siz cihaza dönün; Boşuna kavga etmeyin, kahveden en iyi ben anlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 harbi cihaza donun :) sevindiydim bide 4sayfa olunca bisiler yazmislar diye sdfsd de cok ucuz lan almicam sanirim, en dandigi 200tl iken bu niye 50kaat, kesin var bi sakatligi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 olum markası sinbo daha ne sakatlığı olacak? 10 liradan ketıl satıyo adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 he ya haklisin, boyle espresso fln gaza geldim birden iste heralde, bide ucuz mucuz heves yapti bi makine alincaya kadar disarda icmeye devam o zaman espressolari, hem entel gozukurum kizlara, profit olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar