Esh Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 kamera duruyo mersonun biraz gerisine odaklaniyo. araba tam kav$aktayken o sirada beyaz bi araba geciyo, orayi almami$ kamera ama muhtemelen beyaz clio onde duruyo tariyo eleman arabayi sora basiyo.
Absolut Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 EEe sonrası herkes gayet sakin koşturmaca falan bişi yok ambulans falan yok. Arabası mı goturdu iboyu hastaneye yani sokakta adam bıçaklasan 20 kat fazla adam toplanır burda 4 kişi bile yok ortalıkta.
Floridsdorf Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 bu kadar kasacaklarına bi bomba taksalarmış ya arabaya ?
Marty Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 ben dun tvde izledim, yemek yerken 40 dakka haberlerde ibo vardi. anladigim kadariyla araba yandan gelmis onlerine dogru kirmis camdan ates acmaya baslamislar, o arada ibonun soforu uyanip basmis gaza firlamis gitmis yalniz adamlar bayagi acemiymis hatta guvenlik uzmani bi adam cikti, bu ates eden adam hayatinda ilk defa kalasnikof kullaniyodur buyuk ihtimalle dedi. yerden 20metre yukarda camlara falan gelmis mermiler. bir de oldurme amacli sikmamislar, sarsorde 30 mermi olur hepsini bosaltmaya yeterli vakitleri varken bunlar 15 mermi falan atmislar sadece.
Absolut Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Rastgele taramışlar ve şanssızlığına ibonun kafasına isabet etmiş. Kafa büyük hedef teşgil ediyor haliyle oturan bir insan pozisyonunda kaldı ki ibonun kafası da ufak bi kafa değil.
Esh Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 abi araba neden zirhli degil ki ben orda takildim.. bu adamin butun arabalari zirhliydi, nedir yani olay?
goldbären Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 escape said: ya kardeş seni sklemeyen seni umursamayan ve her an senin bi açıgında üzerine gelecek bir insana iyilik yapar mısın sen? lol başka millet neyse de japonlar için çok cahilce bi laf bu DEVLET başka MİLLET başka. japon halkı da "ulan bi felaket olsa da escape'in üzerine çullansak" diye yatıp kalkıyordu zaten. kaldı ki japon milleti sırf barış mançoyla aynı millettensin diye evine davet edebilir, ne alakaysa severler türkleri.
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 herhangi bir toplum>bir sanatçı hele ki ibarhim tatlıses yani.. magazin proğramları, seda sayan vs neyse de haberlerde bu kadar yer teşkil etmesi bile garip geliyor bana.
goldbären Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 japonları sadece bukkake ile tanırsan tabiki tehdit olarak algılarsın
akinci Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Keles ile araba taramaya gelen adam zaten bayagi bi cahil olmali. 3-4 mermiden sonrasinin hedefi bulmasi cok cok zor. Hani uzi falan kullansalar neyse de..
goldbären Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 BENCE AWEPE / DEAGLE KULLANMALI ÖNCEDEN FLAŞ ATMALIYDI SALDIRI NOKTASINA GELENE KADAR DA SÜREKLİ BIÇAK-PİSTOL-TÜFEK ARASINDA GEÇİŞ YAPMALIYDI
Absolut Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 1 ay mı ne önce satmış zırhlı arabayı.
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Verildi mi ki ? http://www.ibrahimtatliseseduaet.com/
roket adam Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 goldbären said: SALDIRI NOKTASINA GELENE KADAR DA SÜREKLİ BIÇAK-PİSTOL-TÜFEK ARASINDA GEÇİŞ YAPMALIYDI AHAHAHHAHA
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 "roket adam" said: goldbären said: SALDIRI NOKTASINA GELENE KADAR DA SÜREKLİ BIÇAK-PİSTOL-TÜFEK ARASINDA GEÇİŞ YAPMALIYDI AHAHAHHAHA QQQQQQ
Absolut Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 İboya yemez ancak kadınlara yer hıncalınki.
Llama Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Horcrux said: hincal su testisini kirdimi? daha kırmadı ölünce belki
roket adam Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 birisi twitterda "hıncalın ibo hakkında su testisi yazısı yazmasına testisi yemez" yazmıştı.
Pipet Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 ibo ordan çıkınca tavuk kesemez artık bırak zıplamayı. ona bu ultimatom 5-10 yıl yeter.
gecko Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Deathblade said: Verildi mi ki ? http://www.ibrahimtatliseseduaet.com/ Alişan Alişan - Ev Hanımı - İzmir diye imzaladım pişman değilim bu nasıl bir zihniyet ulan
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 Mesaj tarihi: Mart 16, 2011 içimden bi his bu işin altından ergenekonu çıkartacaklar diyor.
Öne çıkan mesajlar