Masquerade Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 "ÇOK AĞIR BİR TABLO" "Kafa içi basıncı düşürmeye yönelik vermiş olduğumuz sedasyon, yani hastayı uyutmaktan vazgeçip ilaçları azaltıp aşamayı görmek istiyoruz. Ancak şunu belirtmek isterim; tablo oldukça ağır bir tablodur. Bu tablo içinde bizim bir prensibimiz var. Hasta yoğun bakımdan çıkmadığı sürece hayati risk devam ediyor demektir. Umarım ilerleyen saatlerde ve günlerde daha iyi bir noktaya gelebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Lan dünya tarihinin en büyük afetlerinden biri oldu. Nükleer facia olası. Millet kadınları ayağından vurduran karanlık işler yapan adamın arkasından ağlıyor, her haber bülteninde yarım saat yer veriliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Wispy said: Lan dünya tarihinin en büyük afetlerinden biri oldu. Nükleer facia olası. Millet kadınları ayağından vurduran karanlık işler yapan adamın arkasından ağlıyor, her haber bülteninde yarım saat yer veriliyor abi şunu yazmaya geldim ya.radikal hayat bile ibo dolu.yarım sayfa nükleer sızıntı haberi var gerisi cano cano Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 benim ülkemdeki mevzular beni ilgilendirir. bu ülkede bişi olsa japonya senin için kılını kıpırdatmaz emin ol. zengn olm onlar tiki :D onun için pek sevmem japonları. benim ülkemde neoluyor suan? doğudaki kürt sorunu büyük istanbul depremi benzin fiyatları ibrahim tatlıses gibi türk müziğine büyük katkıları olan sanatçının hayati tehlikesi. vsvs bunlar üzerinde kafa yorarım ben ve öle de olması gerekiyor SANKİ TÜRKİYEDEKİ HERŞEY GÜLLÜK GÜLİSTANLIK Bİ DE JAPONYA KALDI qq töbe ya ya tabiki o insanlarda bir an önce kurtulur bu felaketten temennimiz o. sonuçta insan, ama bunun bu kdar üstüne düşmek ve "japonyada insanlar ölüyo siz burda kadınları vurduran hedehödö" tarzı triplere girmeye hiç gerek yok. acayip yapmacık gözüküyor burdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 tayyibe 2 gün önce mesaj çekmiş şimdi basın toplantısında okudu tayyip. "sizin partinizden aday olayım ya da olmayayım, sizin o delikanlı tarafınızı seviyorum. saygılarımla ibrahim tatlıses." bunun da ekmeğini yediniz helal olsun be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 DELİGANLI TAYYİP BAŞGAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 iğleşsin urfa millet vekili olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 moncici said: tayyibe 2 gün önce mesaj çekmiş şimdi basın toplantısında okudu tayyip. "sizin partinizden aday olayım ya da olmayayım, sizin o delikanlı tarafınızı seviyorum. saygılarımla ibrahim tatlıses." bunun da ekmeğini yediniz helal olsun be. ohoaoha bunu okur okumaz ntvye girdim bi kontrol ettim harbi demiş. Adam resmen nichollo machiavelli okuyor sanırım yada arkaplandaki takım gerçekten deneyimli bu konularda. Başarıya giden her yol mübahtır. edit: yeni isim buldum. nihöllö. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 LathspeLL said: http://www.youtube.com/watch?v=czkGkdZm7Sk&feature=player_embedded aauhauhauuhauhaka bu arada alişan'ın olay ne? o video kaldırılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 dünyanın en pahalı elektriğinin satıldığı bir ülkede ben ibrahim tatlısesi kalaşnikofla tarayan bir mekanizmanın parçası olmak istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 moncici said: tayyibe 2 gün önce mesaj çekmiş aklımdasın yapsaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 deliganlı tarafına gurban tayyeap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 sipeyskeyk said: Xaenin said: MASLAK ACIBADEM'DEYİM İBRAHİM ABİ AMİLYATA ALINDI ŞUAN http://www.doublekeyf.com/data/resimleri/Duygu-Cetinkaya-2jJRG.jpg yihu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 alişan vidyosunda ne vardı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Tyrannus said: Wispy said: Lan dünya tarihinin en büyük afetlerinden biri oldu. Nükleer facia olası. Millet kadınları ayağından vurduran karanlık işler yapan adamın arkasından ağlıyor, her haber bülteninde yarım saat yer veriliyor abi şunu yazmaya geldim ya.radikal hayat bile ibo dolu.yarım sayfa nükleer sızıntı haberi var gerisi cano cano abi kendimden gectim $unlari okurken ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 "haber seyretmek için cnn, bbc, sky vs izliyorsanız bi ülkenin haber kanalı olduğunu iddia eden kanallarına bi bokluk var demektir" diyebilir miyiz özetle. bana ne lan ibrahim tatlıses'e saldırıdan. olmuş bitmiş, alttan yazı geçsen max. o bile yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Napolyonn said: alişan vidyosunda ne vardı acaba harbiden ya o videoyu izleyemeden kaldırılmış youtubedan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=xOJoRkkNBn8&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 ondan sonra nerden cikti %47 kim verdi ak partiye bu oyu diye ararsiniz ama. =P herneyse, ibo da onemli de, bokunu cikartmadan onemini yeterli bicimde ele alarak haber yapilmali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 moncici said: http://www.youtube.com/watch?v=xOJoRkkNBn8&feature=player_embedded harbi bu yaptı ise adam uçuyor ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 yok ya bi otobüse biniyorsun oy verenleri anlıyorsun zaten.. ayda min 1-2kere ikitelliden öte bi yerlere gidiyorum. gelen araç sayısı az, herkes tıkış tıkış. 1.kimsede iett'yi arayalım da bu konudan şikayet edelim bilinci yok 2.altalta da olsalar metrobüs'ten çok memnunlar, buralara da metrobüs olsa ya diyorlar. 3.meeeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 ahahaha adam eğlenmiş ya= ) anlıyon mu!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 escape said: benim ülkemdeki mevzular beni ilgilendirir. bu ülkede bişi olsa japonya senin için kılını kıpırdatmaz emin ol. zengn olm onlar tiki :D onun için pek sevmem japonları. benim ülkemde neoluyor suan? doğudaki kürt sorunu büyük istanbul depremi benzin fiyatları ibrahim tatlıses gibi türk müziğine büyük katkıları olan sanatçının hayati tehlikesi. vsvs bunlar üzerinde kafa yorarım ben ve öle de olması gerekiyor SANKİ TÜRKİYEDEKİ HERŞEY GÜLLÜK GÜLİSTANLIK Bİ DE JAPONYA KALDI qq töbe ya ya tabiki o insanlarda bir an önce kurtulur bu felaketten temennimiz o. sonuçta insan, ama bunun bu kdar üstüne düşmek ve "japonyada insanlar ölüyo siz burda kadınları vurduran hedehödö" tarzı triplere girmeye hiç gerek yok. acayip yapmacık gözüküyor burdan. adamlar ölüyor ama orda.kaldı kinükleer sızıntı olursa japon sınırına kadar gidip geri dönmiycek. bir de bütün ülke mesela benim gibi olsa japonlar kılını kıpırdatır.o sizin yanlışınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 ya videoya güzel bir noktadan başladı ama saçma sapan yorumlar getirdi. biraz daha süsleyip güzel laflar sokabilirdi. biraz da kelime dağarcıgı geniş bi arkadaş olsaydı yılın kapağını yapardı millete. ama belli boş beleş bi lavuk üstteki posta hitafe; birader devletler arasında falan çıkar ilişkisi var. sne burdan istediğiğin kadar kıçını yırt devlet bir hamle yapmazsa o kalır orda. yani senin devletin bu işe gönüllü olacak flan. oraya sivil tıoplum örgütlerinden adamlar yollicak vs. bak gazze mevzusunda devlet hamle yaptı birsürü insan gitti. o gazzedekilerde insan japonyadakilerde insan. hani şimdi nerde o insan musvetteleri? dediğim gibi cıkar ilişkisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2011 hitafe ne abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar