Loxias Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 rakı sofrasında zeki müren ve bilumum türk sanat müziği sanatçımız dinlenir. rakı sofrasında arabesk dinleyen, arap içkisi içsin tabi varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 adam headshot yemiş mermi kafasından sekmiş ölmemiş. admin ban pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 aboo loxias Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Loxias said: rakı sofrasında zeki müren ve bilumum türk sanat müziği sanatçımız dinlenir. rakı sofrasında arabesk dinleyen, arap içkisi içsin tabi varsa yani ibo umrumda filan oldugundan degil de bu basliga neden boyle alakasiz ve fasist bir mesaj atar ki insan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 adam hakli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 'he' de gec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 kermit said: ölmedimi lan daha ? ölsede gitsek Biri ölse de helvasını yesek diye geçiriyodum ben de içimden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smrnoff Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Adamın kafatası yarılmış diye biliyorum.hastaneye giderken beynini topluyorlarmış yerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 ben cebine koymuş havada yakalayıp diye duydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 olmadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 artçı saldırılar ne zaman acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 bir insana uzulmek icin, o insani tanimak veya sevmeye gerek yok. Burda yanlis anlasilan seyde uzulmek derken burda kimse oturup hungur hungur aglamiyor ibo icin sadece yazik yani, umarim iyilesir diyor okadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 ölsün diyenlerin cogu laf olsun diye söylüyo dikkat cekmek hoslarına gidiyo baska bisey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Açıkcası ölmesi veya yaşaması hayatımı zerre kadar etkilemeyecek ama yaşaması elbette daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 MasterHapLo said: o değil tv de gosteriodu son programda paso olumden bahsetmis. Zaten cikista da indirmisler. Biliyordu herhalde vurulacagini tehdit mehdit vardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Eğer ölürse 1 hafta filan haber olur sonra biter, ama yaşarsa en az 3 ay gündemden inmez. O açıdan ölmesi daha iyi gibi ama bilemedim şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 farkmaz bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 40 sayfa bakamadım varmı bu video diye, bulunsun buralarda BİR SWAT YAPMIŞ OLABİLİR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 abi adamlar onu bile ciddi ciddi tartışıp saçmalamışlar sanki 100 metreden tek kurşunla vurdular.adamlar taramış işte kafaya gelmiş bi tanede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Sağlık durumuyla ilgili son gelişmeler neler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 boba fett yapmis olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 taramanın yapıldığı mekanda bi kamera olsaydı, tr'de en çok izlenen video olurmuş videosu bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 fitbol proğramları.. hiç bişi demiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 insan zengin olmaya korkuyor lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Cystein said: ben merak ediyorum acaba yakınları yoğun bakımın önünde yer yer dikilip yer yer volta atarak, film ve dizilerdeki gibi "hadi be ibo sen güçlüsün yen ölümü gel be ibo" diye konuşuyolar mıdır kendi kendilerine? arkada kalmasın olaya ilginç bir yaklaşım yapmış arkadaş shameless selfbump Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar