mani Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 bizimkiler cemil aklıma geldi. "bizim bi rahmetli halil bey vardı..."
Cons Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 ibrahim tatlıses gibi milyonları eğlendiren insanları uğur mumcu gibi hıncal uluç gibi adamlarla karşılaştırmakta baya saçmaymış
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 ekşisözlükte bir entry vardı, 90'lı dönemin Türkiyede Hrant Dink'ten sonra gördüğü en büyük adam vurulma olayı diye. Uğur Mumcu, Ahmet Taner Kışlalı ve Gaffar Okan mezarlarında ters dönmüştür sanırım.
Absolut Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Kültür olarak sabah kuşağı ve magazin programları ile büyümüş ve kendini bunlarla kısıtlı tuttup geliştiremediysen dediği doğru :P
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Abi tam onu yazıcaktım sayfayı yenileyince sen yazmışsın gördüm. Dar vizyonlu olmanın neden olduğu yorumlar işte. Gerçi troll de olabilir özellikle ekşisözlük kalitesizlik konusunda çığır açacak derecede böyle işlerde. Ama tabi şakaysa kötü ciddiyse zaten konuşmanın manası yok.
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 90lı donem derken, 90 dogumluların bilincli olarak hatırlayabilecegi falan kastedilmiştir belki :P iyi niyet
Glatheros Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 kermit said: borsalar kapandımı ? bende bunu dusundum, borsalar kapaninca aciklarlr diye ama bir aciklama olmadi.
Bella Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 absolut çok güzel tespit yapmış gerçekten. sıkıyorsa hıncal uluç yazsın şimdi su testisi su yolunda kırılır diye pis herif.
PZero Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 mafyamı sanatcımı türkücümü ne olduğu belli değil benim için varlığı yada yokluğu bi önem teşkil etmediği için umrumda değil
smrnoff Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 sevmezdim ama hayatımda hep bir yeri oldu.vah vah artık ben bilgisayar başındayken ibonun sesi tvden yankılanamayacak. üzüldüm şimdi.
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 36sf!? o_O naaptınız olm! allah yardımcısı olsun.. acil şifalar.. (aç parantez belirtmem lazım türkçeden günlük yaşantıda kullanılan iyi niyet dilekler ve deyimleri kitapçığına ihtiyacım var. biri tuto yazarsa makbule geçer. evlendiğini duyduğum adama bugün "aaa hayırlı olsun!" dedim. araba almış da öyle demiş gibi hissettim. kapa parantez) haber değeri taşıdığı kesin tabii ama ne kadar baskın bir haber değeri taşıdığını bu olayın sorguladım. dün gece duydum, bütün gece ayaktaydım ve sabah da haberlerde hâlâ yer aldığını görünce "abi caponyada reaktöre ne oldu, altın/döviz nasıl etkilendi. borsalar ne durumda. bunlar daha önemli değil mi?" diyip gavur kanallarını açıverdim. şimdi geldim eve, hâlâ tatlıses'in vurulması.. ne diyeyim, umarım en kısa sürede iyileşir.
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 dasaa Kar 3 gün konuşuldu, İbrahim Tatlıses daha 1 gün bile olmadı. Sen dur daha duruma göre ya topluca cenaze namazı kılacağız ya da hastaneden çıkışını göreceğiz.
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 abi her haber tatlıses vuruldu! bir de tam dedim habere giriyoruz, başbakan bilmem ne zirvesine. Her kanalın aynı şeyi vermesi haber kanallarının esas görevi olan "haber verme" görevini yerine getirmesini nasıl baltalıyor anlatamam. ulan biriniz farklı bişi verse onu açıcam. "bilmem ki grup toplantısında konuşuyor!" abi özet geçiceksiniz zaten önemli satır başlarını. hepinizin aynı şeyi vermesine ne gerek var ki?
smrnoff Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 1 ay bunun muhabbeti dönecek. buna da teröristler yaptı demişler. pes. kuş uçsa teröristler uçurdu diyecekler.
Buddha Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Mafya arkadaşalrına yamuk yapmıştır, cezasını kesmişler. Japonya'daki depremide teröristler yaptı arkadaşlar.
Mach Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 bu adam tamamen iyileşirse yapacağı afra tafrayi hayal edemiyorum. -gaffama sıktılar hala dimdik ayaktayim.
Buddha Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Mafya mafya kesin mafya, bu değil miydi eski karısının topuğuna sıktıran?
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Mach said: bu adam tamamen iyileşirse yapacağı afra tafrayi hayal edemiyorum. -gaffama sıktılar hala dimdik ayaktayim. bir de kanye olduğunu düşün! beterin beteri var.
Öne çıkan mesajlar