Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 sisteme girişte e-devlet şifresi şart mı burda? tc kimlik kartı ile girmeye çalıştığımda browser kapanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 postaneye git 1 liraya şifre al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 askerlik işlemlerini burdan mı yapıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 SoulCube said: postaneye git 1 liraya şifre al ben 2 liraya aldım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 lol ayrımcılığın böylesi.. ben de 1 liraya aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 ne ise yariyo simdi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 devletle ilgili ilişkilerin hakkındaki tüm bilgi burada. ayrıca işlemlerde yapılıyor sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Klapaucius said: askerlik işlemlerini burdan mı yapıyoruz öyle olduğu yazıyor sağda solda ama ben beceremedim, gidip şubeden yaptım rahat rahat (tecil işlemi için) sevk falan işlemleri yapılıyor olabilir, bi fikrim yok ama askerlikle ilgili bölüm var sitede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 yedeklik yoklamasını yapabiliyosunuz askerlik işleri için (şu askerliği bitirdikten sonra her sene yapmanız gereken işlem) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 BÜtün online devlet işlerini, sorgulamaları falan bi yerde toplamaları güzel olmuş. Daha deli toplu. Ama şifre alma muhabbeti kötü, hani parası çok cüzi bi miktar da, postaneye yolun düşecek de gireceksin alacaksın, zor iş. Hoş ben fatura yatırmak için gittiğimde almıştım ama o zamana kadar sorun oldu sorgulama işleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 ohoo askere gitcez gelcez bi de her sene askerlikle mi uğraşcaz vay anasını ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Çalışan sistem var mı burda ya. Daha dün SGK işlemlerimi yapamıyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Klapaucius said: ohoo askere gitcez gelcez bi de her sene askerlikle mi uğraşcaz vay anasını ya evet. yapmazsan da cezası var 20tl mi ne ama şu ana kadar TSK kimseden bu cezayı talep etmemiştir herhalde. o yoklama işini yaptırmayan da çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 ilk defa duyuyorum zaten :D. Neyse yarın postanede işim var zaten gidip bir şifre alayım bulunsun lazım olur bir gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 benim tek kullandığım kısım dava sorgulama kısmısı. gayet de güzel çalıştığını buradan itiraf etmek istiyorum. adamlar iyi kötü düzgün bişey yapmış sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar