Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Çıkaranın mekanı cennet olsun öldüyse ölmediyse tuttuğu altın olsun
agzimbozukcebimdelik Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 çok içersen ölüyormuşsun bana gelen bir mailden öğrendim maili gönderen doçentmiş
smrnoff Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 ayrıca o mesajı on beş kişiye gönderirsen sevdiğine kavuşuyomuşsun.
senko Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 parasetamol guzel bisi abi tabi, kiymetini bilmek lazim.
agzimbozukcebimdelik Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 bak aynen kopyala-yapıştır yapıyorum biraz uzun göz seyrinizi bozmaması için spoilere alıyorum Merhaba, Lütfen TylolHot ürününü çok fazla tüketmeyin. Çok fazla TylolHot sizi öldürür. Doç. Dr. Mehmet Basmacı Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastahanesi Nöroloji Bölümü
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Merhaba, xx kromozomlu iseniz lütfen makine mühendisliğini tercih edin. Ama sakallı iseniz etmeyin. Doç. Dr. Emmanuel Emenike
smrnoff Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Merhaba, Lütfen TylolHot ürününü çok fazla tüketmeyin. Çok fazla TylolHot sizi öldürür. Doç. Dr. Mehmet Basmacı Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastahanesi Nöroloji Bölümü Denedim gördüm. Gerçekten oluyor. Sakın yalan sanmayın.. Eğer bunu 5 saat içinde 15 kişiye gönderirsen sevdiğine kavuşuyorsun. Eğer göndermezsen fenalıklar geliyor. Yolladım rahatım evlendim.
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 şaka bi yana tylol hot piYasadan çekildi 2milyor dolar zararla. nerden buldunuz yav?
roket adam Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Oha ayni topigi acicaktim nerdeyse. Oyle bi kafa yapiyo ki bende, asiri sakinliyorum boyle oldugum yerde 1 saat hareketsiz dalmis bi bicimde durabiliyorum, ardindan olm napiyorum lan ben deyip gidiP yatiyorum deliksiz bi uyku cekiyorum yorgan altinda. Birkac kez uyku ilaci olarak kullandim pisman degilim. Alkolle bu sarhos edici etkisi artiyor, muazzam bi icat lan bu. Yalniz sogumus derisik taylot cozeltisini amaan nolcak soguk alti ustu deyip icerseniz bi boka yaramadigi gibi midniz de bulandigiyla kalir. Saygilar. Doktor Roket Adam, Yale Medicine, Chemical Sleepmakers Department, +1 911 87 87 34 6931, Yozgat
snarveien Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 nası piyasadan kalktı ya sandoz firması adı altında hala var tylolhot. sandoz da ilsan&ilaç ı satın alarak değiştirdi ismini işte yanlış mıyım?
forgiver Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 eden ateşim vardı beyin fonksiyonlarım zayıfladı
Öne çıkan mesajlar