razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 bunu şuraya bırakayım http://i53.tinypic.com/2hyc7yg.JPG http://www.youtube.com/watch?v=iCgaigwGbwI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 iyi iyi gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neo Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 bende bu oyunun rusçası var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Birde kıprayan kırmızı balon var sende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neo Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 O BALON GEÇİCİYMİŞ:))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 1.si baya iyiydi. hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neo Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 bişey anlamıyorum oynarken adamları felan kesiyo iğrenç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 neden bold yazıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 böyle yazan eleman vardı. bundan iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 en iyisi bu ama bence bi dene bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 1 günde 81 post oha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 sana rakip çıktı. daha çalışmalısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 ben ilk zamanlar bu kadar kasmıyodum.yoksa şuanda 2k olmuştu postum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 2 ayda foruma 1200 mesaj atmışsın, bi otur hayatı değerlendir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 ilki bi acayip oyundu, hani gereksiz diyemiyosun ama vakit harcamaya da değmiyor ya o tip. vur kes parçala nereye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Hah lan Erden, bi akıllı bişey söyledin sdfgf Bu tür oyunlarda tek aksiyon sürekli "alttan kayıp üste zıplayıp sağa dönüp aparkat vurmak için x e basın" tarzı bilgi vermesi ve senin x dediği tuşa basman. Hani oyun değil de film yapmış aslında, ama tek fark bas dediği zaman tuşa basıp "vuuv alttan kayıp üste zıplayıp sağa dönüp ne güzel aparkat vurduk" demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 yok öyle bir şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 gecko said: ilki bi acayip oyundu, hani gereksiz diyemiyosun ama vakit harcamaya da değmiyor ya o tip. vur kes parçala nereye kadar. ben oyun bittikten sonra bikaç gün daha arada bir girip stres atmıştım ilk oyunda, bak hatta gene canım çekti yazın falan oynamıştım en son. ikinci oyunu bambaşka bişey yapmazlarsa orda da 1-2 katliam yaparız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 SeaGle said: Bu tür oyunlarda tek aksiyon sürekli "alttan kayıp üste zıplayıp sağa dönüp aparkat vurmak için x e basın" tarzı bilgi vermesi ve senin x dediği tuşa basman. Hani oyun değil de film yapmış aslında, ama tek fark bas dediği zaman tuşa basıp "vuuv alttan kayıp üste zıplayıp sağa dönüp ne güzel aparkat vurduk" demek. bi de prototype'ta böyle bişey olduğunu hatırlamıyorum ben, ability seçip kullanıyoduk gayet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 gene mi prototip, esasi ne zaman cikicak bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Bir solukta bitirmiştim ilkini çok çabuk bitmişti hatta umarım bu daha uzun soluklu olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 oynarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 güzeldi özellilkle oraya buraya tırmanıp, hobara hübere zıplama kısmı bi de gökdelenin tepesinden manzara kısmı fln, gelsin gelsin çerezlik oynuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=HxyM_GxFwJ0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLKilLeR Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 İlk oyunun en sevdiğim kısmı havada heliden heliye atlama muhabbetiydi. İkinci oyunda pek bir yenilik yok okudugum kadarıyla. Hatta grafik motoru bile ilkinin biraz elden geçmişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar