erucalavera Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 semih ya herif 90+2'de falan girse yine atıcak bir şekilde
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Sabri Luganoylamı takılıyor ne :S uruguaylı falan ama çitlekci adam :D
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Emrede lif attı,3-4 hafta yok,ayvayı yedık.
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 emre sezonu kapatır TS sampiyon olur
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 iyi bir atasözü var dua+kemik ile ilgili anladın sen
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 sleepingdeath said: iyi bir atasözü var dua+kemik ile ilgili anladın sen aynen,bende atla itli bişiler soylıyecektım
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 sleepingdeath said: iyi bir atasözü var dua+kemik ile ilgili anladın sen yok alakasi yok.. bana ne emre sakatlansa TS sampiyon olsa FB sampiyon olsa.. bana giren cıkan bisey yok... ama söyle bir gercek varki emre su takim icin cok önemliydi ve fener cok arıcaktr yoklugunu... Sezonu kapatma muhabbeti de yırtık supesi var dediler diye dedim.. böyle cosmanza gerek yok yani :)
Jadelith Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 fenere zarar vereceğini bilseniz birbirinizi şaapacaksınız ayıp be oyuncu sakatlanınca sevinmek ne kadar zavallılıktır
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 applev0dka said: emre sezonu kapatır TS sampiyon olur dimi baya sevinmisim su msjda.. hay allahim komiksin cidden ya... bir atasözü var lafi bir yerinden anlamak diye anladin sen onu... neyse emreye ne oldgu umrumda diil zerre kadar,ama yırtık cıkarsa dedikleri gibi FB icin kötu olur bence
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 TS'de onur sezonu kapattı emreden daha kritik bir sakatlık bence selçuk iyileşsin sorun yok
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Abi ahahaha 2saattir mesaj arıyorum kim sevinmiş diye lan Onur sakatlandı fb şampiyon olur bu nedenle.
tnkt Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 bence yanlış oyuncu değişiklikleri yaptı aykut. stoch gol kaçaırdı ama iyi oynadı istekliydi bence emre -> özer ya da emre -> dia (mehmet.t ortasahaya) alex -> semih.ya da niang -> semih. bu değişikliklri yapmalıydı
tnkt Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 2-0 niang semih ama 5-0 bitecek maçtı çok kaçırdık.
mokoko Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 bişi olmaz emre sakatlandı diye. hatta bence biraz daha derli toplu bile olabilir ortasaha. emrenin gereksiz agresiflikleri ve surekli sağa sola koşup ortayı boş bırakıp gereksiz presleri falan cok bosluk bırakıo ortasahada. selçuk topuz ortasahası cok daha iyi olucaktır bence. cok buyuk bi sorun olmaz emrenin yokluğu. bu arada mehmete nası kondisyon bastılarsa domuz gibi olmuş yıkılmıyo hiçbi 2li mucadelede. lazım bole adamlar ortasahaya. umarım devam eder bole.
Soimyr Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 applev0dka said: emre sezonu kapatır TS sampiyon olur hayallerde yasıyorsun olgac
Buddha Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Selçuk Emre'den iyi yani. Vay be. Yada OHA ÇÜŞ. Deve
Disappear Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 selcuk topuz yaparsa sag kanada kimi koyacak ben onu dusunuyorum. ozer'i koyarsa daha buyuk kayip. christian-selcuk oynatip topuzu sag kanada koyarsa yabanci kontenjanina takilacak, santos'un yerine caner'i koyacak buyuk ihtimalle. ozer'dense caner'i tercih ederim sahsen.
barbu Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 stoch koyar sağ kanada solda da dia. yada tam tersi. ikisi de iki kanatta oynar. ama gene yabancı kontenjanına takılıyor sanırım. özer oynar ondan.
Buddha Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Ya ne yapar bilmiyorum da çok büyük bir bahane olamaz işte Emre sakatlandı işler bozuldu falan. Niang'ı sola koysun yine Dia sag Semih forvet. 2 kanatta roket gibi olsun :D
Disappear Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 yobo, lugano, alex, niang, dia, santos bankosunun oynayacagini dusunursek yabanci koyamiyoruz iste. stoch oynamaz bu macta, anca dia ile degisilir. yani kalkip santos-caner degisikligi yapip, sag kanada stochu koyarsa cok saldirmaya yonelik bir takim cikarir ortaya. ugur boral duzelmis olsaydi, cekerdi diayi sag kanada. ortada selcuk mehmet is yapardi ne guzel. emrenin sakatlanmasi bencede bahane degil, benim tek uzuldugum ozere veya canere mecbur kalmamiz. ama ikisi arasinda tercih yapacaksam caner derim. ozerin resmen kanserojen etkisi var bunyeme.
Buddha Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Abi iyide Niang solda da oynamıyor mu? Gayette güzel oynamıştı ben mi yanlış hatırlıyorum. Semih ilerde arkasında Alex solda Niang vardı. Dia sağda oynarsa tamamdır. Topuz'la Selçuk yada Cristian'da orta işte.
Öne çıkan mesajlar