Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL : Fenerbahçe-Konyaspor / 13.03.2011 @ 19.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sleepingdeath said:

iyi bir atasözü var dua+kemik ile ilgili anladın sen

yok alakasi yok.. bana ne emre sakatlansa TS sampiyon olsa FB sampiyon olsa.. bana giren cıkan bisey yok...

ama söyle bir gercek varki emre su takim icin cok önemliydi ve fener cok arıcaktr yoklugunu...
Sezonu kapatma muhabbeti de yırtık supesi var dediler diye dedim.. böyle cosmanza gerek yok yani :)
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

emre sezonu kapatır TS sampiyon olur

dimi baya sevinmisim su msjda..
hay allahim komiksin cidden ya... bir atasözü var lafi bir yerinden anlamak diye anladin sen onu...

neyse emreye ne oldgu umrumda diil zerre kadar,ama yırtık cıkarsa dedikleri gibi FB icin kötu olur bence
Mesaj tarihi:
bence yanlış oyuncu değişiklikleri yaptı aykut. stoch gol kaçaırdı ama iyi oynadı istekliydi bence

emre -> özer ya da
emre -> dia (mehmet.t ortasahaya)
alex -> semih.ya da
niang -> semih.

bu değişikliklri yapmalıydı
Mesaj tarihi:
bişi olmaz emre sakatlandı diye. hatta bence biraz daha derli toplu bile olabilir ortasaha. emrenin gereksiz agresiflikleri ve surekli sağa sola koşup ortayı boş bırakıp gereksiz presleri falan cok bosluk bırakıo ortasahada. selçuk topuz ortasahası cok daha iyi olucaktır bence. cok buyuk bi sorun olmaz emrenin yokluğu.

bu arada mehmete nası kondisyon bastılarsa domuz gibi olmuş yıkılmıyo hiçbi 2li mucadelede. lazım bole adamlar ortasahaya. umarım devam eder bole.
Mesaj tarihi:
selcuk topuz yaparsa sag kanada kimi koyacak ben onu dusunuyorum. ozer'i koyarsa daha buyuk kayip. christian-selcuk oynatip topuzu sag kanada koyarsa yabanci kontenjanina takilacak, santos'un yerine caner'i koyacak buyuk ihtimalle. ozer'dense caner'i tercih ederim sahsen.
Mesaj tarihi:
stoch koyar sağ kanada solda da dia. yada tam tersi. ikisi de iki kanatta oynar. ama gene yabancı kontenjanına takılıyor sanırım.

özer oynar ondan.
Mesaj tarihi:
Ya ne yapar bilmiyorum da çok büyük bir bahane olamaz işte Emre sakatlandı işler bozuldu falan. Niang'ı sola koysun yine Dia sag Semih forvet. 2 kanatta roket gibi olsun :D
Mesaj tarihi:
yobo, lugano, alex, niang, dia, santos bankosunun oynayacagini dusunursek yabanci koyamiyoruz iste. stoch oynamaz bu macta, anca dia ile degisilir. yani kalkip santos-caner degisikligi yapip, sag kanada stochu koyarsa cok saldirmaya yonelik bir takim cikarir ortaya. ugur boral duzelmis olsaydi, cekerdi diayi sag kanada. ortada selcuk mehmet is yapardi ne guzel.

emrenin sakatlanmasi bencede bahane degil, benim tek uzuldugum ozere veya canere mecbur kalmamiz. ama ikisi arasinda tercih yapacaksam caner derim. ozerin resmen kanserojen etkisi var bunyeme.
Mesaj tarihi:
Abi iyide Niang solda da oynamıyor mu? Gayette güzel oynamıştı ben mi yanlış hatırlıyorum. Semih ilerde arkasında Alex solda Niang vardı. Dia sağda oynarsa tamamdır. Topuz'la Selçuk yada Cristian'da orta işte.
  • Yeni Oluştur...