Araz Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 En hızlı guild rep. nasıl kasılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 ozeo hizli bi metod yok quest yapmak ve heroic yapmak guzel xp veriyo guilde sonucta cap war amac capi doldurmak her gun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Haftalık limit olduğu için en hızlısını aramana gerek yok. Quest yap, dancınlara gir, profession kas falan, o gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Araz Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 böyle guild tabard giyip dungeonlara girmek yalan yani :)Suan daha neutral.Girdik bi guilde Dark Phoenix ach. yapmışlar yararlanalım dedim ama :) Zormuş anlaşılan exalted olmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 12 hafta yeni guilde exalted olmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Araz Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 12 hafta da herseyi maximum düzeyde yaptıgın takdirde haftalık limitini doldurmka kaydıyla oluyor sanırsam.Cataclysm çıktıgından beri 5-6 charla maymun iştahı tarzı oynayıp zaman kaybının değerini bu bilgileri öğrenince daha iyi anlıyorum.Orta düze 6 tane lvl 85 olmak yerine bir tane adam gibi char yapsaydım keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 En çok exp raid bosslarından geliyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 O mount yalnız 3000 gold haberin olsun :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Parasını geçtim çok dandik be abi o mount.Ben A'lar a shadow priest binmiş havası bekliyordumda bildiğin kötü yani değmez bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 alar'ın 40watt lık ampulle çalışanı direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Black light abi. onun da tribi başka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 BaaL said: alar'ın 40watt lık ampulle çalışanı direk ahahaha this (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Araz Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Jaxx said: O mount yalnız 3000 gold haberin olsun :p Cata.'da 10k golddan aşağıda mali durumu olanı dövüyorlar artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar