Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ADSL - fatura mevzusu


Werewolf

Öne çıkan mesajlar

ilk faturam banada 130 milyon civarında gelmişti görüştüm t.telekom ile öncelikle 49 mil bağlantı ücreti dediler 49mil aylık ücret geri kalanda o bir ayın dışında kalan süre yani faturalar belli bit tarih aralığında gönderildiği için geride kalan zaman.. senin faturan 45 günlük felandır..

[b]*!BİRİ BENİ DURDURSUN!!! YOKSA TANRI SİZİ ASLA AFFETMEYECEK*[b][signature][hline]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

crocodile'ın dediği gibi oluyor
yani sizin ADSL bağlattığınız tarih ile hesap kesim tarihiniz arasında tam 1 ay yoktur, o yüzden 1 ay 12 güne falan karşılık geliyor o fatura

ayrıca indirim daha sonra zamlı olarak geri dönecek bir ücret değil, artmayacak olması lazım, belli bir dönemliğine indirmediler çünkü, kdv dahil ayrıca o fiyatlara[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

valla dial-up faturalarından sonra 3 aylık adsl faturası bile gözümü korkutamaz, daha haziran'da 31200 bağlantıya 2048k adsl parası verdiğim için kahroluyorum..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

The Terminator: Fuck you, asshole.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

2048 daha ucuz ki?
ben 450 verdim
2 mbit en son 270 milyondu

ama benimki 52000 ile bağlanıyodu şimdi hakkını yemiyim :p[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

205-69=136 mtl

faturanın formülü;
+136 milyon TL telefon faturası (şehiriçi, şehirlerarası, uluslararası görüşme)
+69 milyon TL ADSL kurulum ücreti
+69 milyon TL ADSL aylık ücreti[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...