Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Bugün fatura geldi ve 120 mil. görünce çüş dedim. Ben 128k ADSL kullanıyorum, 49+49=98 gelmesi gerekirken geldi. Ben fiyata KDV dahil diye biliyordum, demek ki değilmiş?? Yoksa yanılıyor muyum?[signature][hline]Fecondation under control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 biz geçen hafta ödedik yine fatura geldi 27 ağustos son ödemeli yarın kesilcek turk telekom sakat.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 adamlar monitörlerin karşısında uyuyo heralde :) saçma işler yapıolar :lol:[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez . Arada Konuşmakta Gerekir . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 26 august 2004 14:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 were indirim kampanyasi bitti galba ondandir .. senin 49 aslinda 60 dan indirimli ... eyway yandim ozaman ben benim 69 da 85 gelcek OFFF bittim bittim[signature][hline]Try to hit me , tempt me, push me, pussies, I need a good reason to give this trigger a good squeeze... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 nasi yani yaz donemi icinmiydi o fiyatlar gecici yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 bana 100 geldi ? telekomdakiler kafalarına göre fatura yolluyolar galiba[signature][hline]i've seen what i was - i know what i'll be i've seen it all - there is no more to see! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 ilk fatura 49+49 ama 127 ne oluyor bende anlamış değilim :D[signature][hline]Like Chef Says. O yeah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutweb Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2004 Walla bana 49 geldi?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 ilk faturam banada 130 milyon civarında gelmişti görüştüm t.telekom ile öncelikle 49 mil bağlantı ücreti dediler 49mil aylık ücret geri kalanda o bir ayın dışında kalan süre yani faturalar belli bit tarih aralığında gönderildiği için geride kalan zaman.. senin faturan 45 günlük felandır.. [b]*!BİRİ BENİ DURDURSUN!!! YOKSA TANRI SİZİ ASLA AFFETMEYECEK*[b][signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 telekomun borç öğrenme servisinin telefonu neydi bilen var mı[signature][hline]www.elma.forumu.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 crocodile'ın dediği gibi oluyor yani sizin ADSL bağlattığınız tarih ile hesap kesim tarihiniz arasında tam 1 ay yoktur, o yüzden 1 ay 12 güne falan karşılık geliyor o fatura ayrıca indirim daha sonra zamlı olarak geri dönecek bir ücret değil, artmayacak olması lazım, belli bir dönemliğine indirmediler çünkü, kdv dahil ayrıca o fiyatlara[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Zaten satış taktiği olarak da geçici olamaz. Aksi takdirde yamultur sabancı.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 yani onumuzdeki 6 ay 1 ay icinde 49 milyonmu olacak 128k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 said: elma, 27 Ağustos 2004 09:40 tarihinde demiş ki: telekomun borç öğrenme servisinin telefonu neydi bilen var mı 163[signature][hline]bu bilgisayarda runuo var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 bana da ilk fatura 127milyon geldi. ama açılalı 1 aydan fazla olmuştu[signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 off.. vazgeçtim adslden daylap devam..[signature][hline]Küfre sapanlar ve ayetlerimize yalan diyenler. İşte onlar ateşin arkadaşlarıdır. (Kuran 2/39) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Öhöm, konu bayağı down olmuş da, herhangi bir suizana mahal vermemek için birşeyi belirtmem gerekiyor. Faturaya daha dikkatli baktım ve "fatura edilmemiş borç : 21mil bilmem kaç" yazıyor, belki de sebebi budur :)[signature][hline]Fecondation under control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 banada 49 + 49 yazmıslar bıde fatura edılemıs borc yazmıslar toplam 115m mıydı neydı[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2004 valla dial-up faturalarından sonra 3 aylık adsl faturası bile gözümü korkutamaz, daha haziran'da 31200 bağlantıya 2048k adsl parası verdiğim için kahroluyorum..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 2048 daha ucuz ki? ben 450 verdim 2 mbit en son 270 milyondu ama benimki 52000 ile bağlanıyodu şimdi hakkını yemiyim :p[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 tamam işte, haziran'da 250 milyon mu ne öyle bir fatura gelmişti, adsl hızır gibi yetişmese halim yamandı.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… GilthanasUO Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 ya ben adsl bağlattım 256 k.ilk fatura 69+69 diğerleri ise 69 milyon olarak gelicek deilmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 evet[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… elma Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 ya anlamadım . biri acıklayabilir mi ? yeni adsl kullanıcısıyım . geçen ayın faturası gelmemiş. bizimkiler de ödememişler. bugün 205 + 69 verdim. 256k için????[signature][hline]www.elma.forumu.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 205-69=136 mtl faturanın formülü; +136 milyon TL telefon faturası (şehiriçi, şehirlerarası, uluslararası görüşme) +69 milyon TL ADSL kurulum ücreti +69 milyon TL ADSL aylık ücreti[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Tech İnternet ADSL - fatura mevzusu × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 2048 daha ucuz ki? ben 450 verdim 2 mbit en son 270 milyondu ama benimki 52000 ile bağlanıyodu şimdi hakkını yemiyim :p[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2004 tamam işte, haziran'da 250 milyon mu ne öyle bir fatura gelmişti, adsl hızır gibi yetişmese halim yamandı.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… GilthanasUO Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 ya ben adsl bağlattım 256 k.ilk fatura 69+69 diğerleri ise 69 milyon olarak gelicek deilmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 evet[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… elma Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 ya anlamadım . biri acıklayabilir mi ? yeni adsl kullanıcısıyım . geçen ayın faturası gelmemiş. bizimkiler de ödememişler. bugün 205 + 69 verdim. 256k için????[signature][hline]www.elma.forumu.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 205-69=136 mtl faturanın formülü; +136 milyon TL telefon faturası (şehiriçi, şehirlerarası, uluslararası görüşme) +69 milyon TL ADSL kurulum ücreti +69 milyon TL ADSL aylık ücreti[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Tech İnternet ADSL - fatura mevzusu × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
GilthanasUO Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 ya ben adsl bağlattım 256 k.ilk fatura 69+69 diğerleri ise 69 milyon olarak gelicek deilmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 evet[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 ya anlamadım . biri acıklayabilir mi ? yeni adsl kullanıcısıyım . geçen ayın faturası gelmemiş. bizimkiler de ödememişler. bugün 205 + 69 verdim. 256k için????[signature][hline]www.elma.forumu.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 205-69=136 mtl faturanın formülü; +136 milyon TL telefon faturası (şehiriçi, şehirlerarası, uluslararası görüşme) +69 milyon TL ADSL kurulum ücreti +69 milyon TL ADSL aylık ücreti[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar