Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ADSL - fatura mevzusu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bugün fatura geldi ve 120 mil. görünce çüş dedim.
Ben 128k ADSL kullanıyorum, 49+49=98 gelmesi gerekirken geldi. Ben fiyata KDV dahil diye biliyordum, demek ki değilmiş?? Yoksa yanılıyor muyum?[signature][hline]Fecondation under control of the King
Mesaj tarihi:
adamlar monitörlerin karşısında uyuyo heralde :) saçma işler yapıolar :lol:[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez .
Arada Konuşmakta Gerekir .
Grandmaster zgrw
[Bu imza zgrw tarafından 26 august 2004 14:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
were indirim kampanyasi bitti galba ondandir ..
senin 49 aslinda 60 dan indirimli ...
eyway yandim ozaman ben benim 69 da 85 gelcek OFFF bittim bittim[signature][hline]Try to hit me , tempt me, push me, pussies,
I need a good reason to give this trigger a good squeeze...

Mesaj tarihi:
bana 100 geldi ? telekomdakiler kafalarına göre fatura yolluyolar galiba[signature][hline]i've seen what i was - i know what i'll be
i've seen it all - there is no more to see!
Mesaj tarihi:
ilk faturam banada 130 milyon civarında gelmişti görüştüm t.telekom ile öncelikle 49 mil bağlantı ücreti dediler 49mil aylık ücret geri kalanda o bir ayın dışında kalan süre yani faturalar belli bit tarih aralığında gönderildiği için geride kalan zaman.. senin faturan 45 günlük felandır..

[b]*!BİRİ BENİ DURDURSUN!!! YOKSA TANRI SİZİ ASLA AFFETMEYECEK*[b][signature][hline]
Mesaj tarihi:
crocodile'ın dediği gibi oluyor
yani sizin ADSL bağlattığınız tarih ile hesap kesim tarihiniz arasında tam 1 ay yoktur, o yüzden 1 ay 12 güne falan karşılık geliyor o fatura

ayrıca indirim daha sonra zamlı olarak geri dönecek bir ücret değil, artmayacak olması lazım, belli bir dönemliğine indirmediler çünkü, kdv dahil ayrıca o fiyatlara[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
Öhöm, konu bayağı down olmuş da, herhangi bir suizana mahal vermemek için birşeyi belirtmem gerekiyor.
Faturaya daha dikkatli baktım ve "fatura edilmemiş borç : 21mil bilmem kaç" yazıyor, belki de sebebi budur :)[signature][hline]Fecondation under control of the King
Mesaj tarihi:
valla dial-up faturalarından sonra 3 aylık adsl faturası bile gözümü korkutamaz, daha haziran'da 31200 bağlantıya 2048k adsl parası verdiğim için kahroluyorum..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

The Terminator: Fuck you, asshole.
Mesaj tarihi:
2048 daha ucuz ki?
ben 450 verdim
2 mbit en son 270 milyondu

ama benimki 52000 ile bağlanıyodu şimdi hakkını yemiyim :p[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
tamam işte, haziran'da 250 milyon mu ne öyle bir fatura gelmişti, adsl hızır gibi yetişmese halim yamandı.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

The Terminator: Fuck you, asshole.
Mesaj tarihi:
evet[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
ya anlamadım . biri acıklayabilir mi ?

yeni adsl kullanıcısıyım . geçen ayın faturası gelmemiş. bizimkiler de ödememişler. bugün 205 + 69 verdim.

256k için????[signature][hline]www.elma.forumu.com
Mesaj tarihi:
205-69=136 mtl

faturanın formülü;
+136 milyon TL telefon faturası (şehiriçi, şehirlerarası, uluslararası görüşme)
+69 milyon TL ADSL kurulum ücreti
+69 milyon TL ADSL aylık ücreti[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
  • Yeni Oluştur...