kermit Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 şimdi çoğu oyunu, fps yada mmo farketmez bu tarz oynayan insanlar hakkında yada invert mouse hakkında düşüncelerinizi almak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 nevi şahsına münhasır insanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 uçak kontrolü gibi alakasız birşey oluyor, herhalde alışkanlıkla alakalı bir durum olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Ucak ve uzay similasyonlarini invert olmadan oynamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 uçak simulasyonlarında mecburi kalıyo biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 niye mecburi kalıyo lan. sanki pilotsunuz öyle alıştınız da hey allam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 benim için mecburi lan sanane git dersine çalış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 ucak simulasyonunu mouse ile oynayip, gercekci olmasi icin invert mouse yapan insanlar... meet the joystick avaible since 1967 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 adresini ver 1500 tane joystick göndereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Eski oyunlarda zorunlu olarak o sekilde oynanirdi. Aliskanlik yaptigi icin sonra da invert devam ettim uzun sure. Son bir iki senedir biraktim invert oynamayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 ben veriyim adres gönder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 y axis'i 3rd person oyunlarda invert yapıorm ben coğunlukla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Bende bayagi bir invert oynadim. sonra oyun oynamayi biraktim. Geri dondugumde invert garip geldi, normal oynamay basladim. Sag elle yaziyorum ama ilk bilgisayari kuran adam mouse'u sola koymus, sola alistim. O aliskanligi birakamiyorum. Ama yorulunca ve oynamadigim zaman saga aliyorum iyi oluyor. Cok sukur bilgisayari kuran adam sol ayak tarafina falan koymamis mouse'u. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Freelancer'ın tarzı navigation kullansa uzay simulasyonları harika olur, keyifçubuğu sevmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 ben fps oynarken maus kullanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar