Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 MeSh said: sırf popüler kültür olduğundan dolayı mı izlemediniz? Bunu yapılabilecek en aptal şeylerden biridir. Öyleyse hemen izle diyorum, bir daha da düşme bu hataya. İlk filmi açıp, "Bombadil yok laaannnn!!!" diye rage edip kapadıysan başımın üstünde yerin var tabii. Ben de Lost'u izlemedim. Gerçi ilk sezonu izleyip ikincinin ortalarında sıkılıp bıraktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 "hala" görünce böyle hala konulu bir şey bekledim.. hâlâ yazamıyor musunuz? iki şapka koyacaksınız alt tarafı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 godfatherı kısım kısım izledim ghiç tamamını izlemek kısmet olmadı :( tv de de ya kıçını ya da ortasını yakaladım hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Şaka maka, Bombadil yok lan. I feel so 2001. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 GERGE said: Ben de Lost'u izlemedim. +1 anca ablam kulaklıkla izlerken sessiz film gibi seyrettim. sonrasında hep üşendim izlemeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 oha adam ciddiymis. simdi inandim. Ghostcrawler said: ya bi dizi vardı böyle adam çocuklarına gençlik yıllarındaki maceraları anlatıyordu. tek hatırladığım sarışın bi adam vardı sürekli takım elbise ile gezip garip garip konuşuyordu :D. 2-3 bölümünü izledim 2-3 sene önce. http://forum.paticik.com/read.php?11,2978378,5422729#msg-5422729 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Normalde bir filmi 2 defa izleyemem lotr serisini 6-7 defa izledim sanırım. Böyle güzel filmleri silmenin yolu olsa hafızadan bir daha ilk gibi izlesek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 xunn said: Şaka maka, Bombadil yok lan. I feel so 2001. olm daha bi sürü şey yok lan filmde çok salak zaten LOTR filmi soğuyosun direk izlerken gandalf dediğin adam filmde el feneri zaten. ışık yaymaktan başka bi bok yapmadı hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 GERGE said: MeSh said: sırf popüler kültür olduğundan dolayı mı izlemediniz? Bunu yapılabilecek en aptal şeylerden biridir. Öyleyse hemen izle diyorum, bir daha da düşme bu hataya. İlk filmi açıp, "Bombadil yok laaannnn!!!" diye rage edip kapadıysan başımın üstünde yerin var tabii. Ben de Lost'u izlemedim. Gerçi ilk sezonu izleyip ikincinin ortalarında sıkılıp bıraktım. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Niye sad smiley abi, benim lafım sana değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 hari potirlari ne okudum ne izledim, son filmi de cikinca tum kitaplarini okuyup filmleri ard arda seyretmeyi planliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 bende pulp fiction u geçen hafta izledim arkadaşlar itiraf edeyim dedim, bu ağır yükle artık yaşayamıyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 heri potır dedi adam, çocuk musun aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 ulan şöyle bi düşündüm nerdeyse yok böyle izlemediğim seri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar