Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Esh said: Flassh said: tsunami videosu var mı? dasaaa said: kalmadı abi gülben ergen var.. i$te forum, i$te $ampiyon. neyse en azindan tsunamiden kacan yari ciplak japon kizli video var mi dememis. diger forumlardan farkimiz var besbelli :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 DynamicK said: BabacumMostors said: DynamicK said: Ingiltere'nin bati kiyisinda dalgalar surekli topragi denize surukluyor ve yillardir adanin yuzolcumu ufaliyor bundan oturu. Bunu bile engelleyemiyorlar. beton döksünler? denenmis bu lakin her yeri betonla kaplayamazlar dogal dengeye de aykiri. ayrica http://uk.answers.yahoo.com/question/index?qid=20100505135156AAnRjCI ve http://en.wikipedia.org/wiki/Coastal_erosion ben irlandaya yerleşmek istiyordum :/ bundan bir kaç yüzyıl sonra adanın erozyona maruz kalarak yok olacğaı fikri beni gerçekten üzüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Esh said: Bloodless said: topici kirletme olm. abi alan yetkilisi gulben ergen vidyosu linklemi$. fatmagulu bile bu kadar kirletmediler. hey alan yetkilisi youtube'dan haberi olmayan birisine ayar verdi bi kere. tsunami videosu varmı diyene kadar tsunami video yazıp entera bassan geliyor lan video! lmgtfy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 DarKRideR said: http://www.hurriyet.com.tr/dunya/17246025.asp?gid=373 said: Kendimi camdan dışarı attım. Biraz sakinleşir gibi olunca tekrar eve girdim. Ama ikinci kez bir sarsıntı oldu, ben yine camdan atladım. Küçük sarsıntılar halen devam ediyor." ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 of Japonya'dayken tokyoda 7.8 civarı mı ne deprem olmuştu odamda oturuorum, 20. katta mı neyim . Akşam böle deprem oldu. Baya bi sallandık, koştum direk odamdan çıkıp koridora. baktım kimse odasından çıkmıo kimseden ses yok sallandı sallandı durdu. Böle odama girdim oturdum hiçbişey olmamış gibi. 1-2. katta olsaydım belki o TÜRK ben de olabilirdim o depremde DAS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 görüntüler felaket yanlız gece çökmüş, heryerde su alev alev Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 said: Residents near nuclear reactor advised to evacuate The government has issued an evacuation advisory to people living within a three-kilometer radius of a nuclear power plant in quake-stricken Fukushima Prefecture. Government officials said on Friday that no radioactive materials have leaked from the Tokyo Electric Power Company's Fukushima Number One plant. The government also says the advisory is only a precaution, and is also asking people living within 10 kilometers of the plant to stay indoors. The government's Nuclear and Industrial Safety Agency says cooling system failure has made it impossible to cool the second reactor after it automatically stopped operating after the earthquake. The plant has been declared to be in a state of emergency after the quake caused the technical failure. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 8,9 tokyo merkezde olsa yerle bir olurdu tokyo. honshu denilen yerde çok katlı binalar yok ve yine de hasar var. 8.9 demek yüzey şekillerinin yer değiştirmesine kadar gider.dağ olmayan yerde dağ çıkar, dağ olan yerde dağ yok olabilir. buna ne teknoloji karşı koyabilir ne de başka bişey. deprem noktasal olarak 8.9 vurmuş olabilir, genişledikçe etkisi çok aza inmiş olabilir ayrıntısını bilmiyorum. her ne kadar japonyada depreme inanılmaz dayanıklı binalar olsa bile 8.9 çok çöok büyük bi deprem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Bella said: DarKRideR said: http://www.hurriyet.com.tr/dunya/17246025.asp?gid=373 said: Kendimi camdan dışarı attım. Biraz sakinleşir gibi olunca tekrar eve girdim. Ama ikinci kez bir sarsıntı oldu, ben yine camdan atladım. Küçük sarsıntılar halen devam ediyor." ahahahahah adam 100% türk asdfasdf bi kişi camdan atlamış oda türk varmı ötesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Fistan said: 8,9 tokyo merkezde olsa yerle bir olurdu tokyo. honshu denilen yerde çok katlı binalar yok ve yine de hasar var. 8.9 demek yüzey şekillerinin yer değiştirmesine kadar gider.dağ olmayan yerde dağ çıkar, dağ olan yerde dağ yok olabilir. buna ne teknoloji karşı koyabilir ne de başka bişey. deprem noktasal olarak 8.9 vurmuş olabilir, genişledikçe etkisi çok aza inmiş olabilir ayrıntısını bilmiyorum. her ne kadar japonyada depreme inanılmaz dayanıklı binalar olsa bile 8.9 çok çöok büyük bi deprem. evet. bi de yerin 40km altında olmuş deprem ki gayet derin. yüzeye yakın olsaydı da çoğu şehir yerle bir olurdu 8.9 ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Ben şu denizin ortasına yapılan havaalanının akıbetini merak ettim en çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 scorch said: bi kişi camdan atlamış oda türk varmı ötesi one person jumped out of window room is turk is there anything beyond Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 epicenterın uzaklığı, derinliği, fay hattının atımın yönü vs bi sürü kriter var. onun için peryot aralıklarına göre binalar için pseudo acc. hesaplanıyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 vidyosu vardı. su basıyo bildiğin:D "roket adam" said: Ben şu denizin ortasına yapılan havaalanının akıbetini merak ettim en çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 yalnız şu camdan atlamayı olayı hakkaten enteresan ya ahhaha çok film izlemekten oluyor bence.hani uçarak camı kırıp arabaların üstüne falan atlıyorlar ya binalardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 çocukkene atlayacaktın sen de.. şansını iyi değerlendirememişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Sen Sendal'ı izlemişsin, benim dediğim Kansai. http://en.wikipedia.org/wiki/Kansai_International_Airport Videosu varsa atsanıza. Edit: Merkez üssüne uzak olduğundan yırtmış galiba Kansai. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 ben marmara depreminde uyuyordum ya.deprem oldu uyan arabaya iniyoruz dediğinde anamlar siz gidin ben uyicam demiştim ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 bu sırada japonya tarihinin kayıtlı en büyük depremi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 "roket adam" said: Sen Sendal'ı izlemişsin, benim dediğim Kansai. http://en.wikipedia.org/wiki/Kansai_International_Airport Videosu varsa atsanıza. ona gelmemiştir o zaman. yerine bakınca içerde kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=VzAs8V9tLaI&feature=player_embedded#at=87 aslında internetin kullanımı açısından da önemli bir deprem oldu. siren: said: Tokyo Earthquake, viewed from the third floor of my apartment in Minami-Asagaya, Suginami-ku Tokyo. This only covers about the last half of the intense stuff, total time lasted over three minutes. The motion started off as usual with side to side jerking but finished with more of a sinking and rising feeling with some side to side motion as well. All in all it was a huge jolt of adrenaline and I'm thankful my friends here are all safe. *The siren is a useful relic from Japan's history. Used to alert people to air raids or bombing, the city now employs the system to broadcast emergency messages to citizens. It also serves to play the city's song at 5pm every night. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 abi adam sarsılarak http://www.youtube.com/watch?v=WM3RAn1-4rs this big, ooooh big.. wooo big one.. thats huge! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Bu gulben ergen degil X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 camdan atlama konusunda; 1. katta oturuyosam ben de atlarım lan. 1. kattasın atlasan kurtulcan gidip pozisyon mu alcam lan evin içinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Black-ice said: camdan atlama konusunda; 1. katta oturuyosam ben de atlarım lan. 1. kattasın atlasan kurtulcan gidip pozisyon mu alcam lan evin içinde Olm kapidan ciksaniza, turk musunuz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar