Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Japonya'da 8.9 büyüklüğünde deprem

dusuncelihayvan

Öne çıkan mesajlar

DynamicK said:

BabacumMostors said:

DynamicK said:

Ingiltere'nin bati kiyisinda dalgalar surekli topragi denize surukluyor ve yillardir adanin yuzolcumu ufaliyor bundan oturu. Bunu bile engelleyemiyorlar.

beton döksünler?

denenmis bu lakin her yeri betonla kaplayamazlar dogal dengeye de aykiri.

ayrica

http://uk.answers.yahoo.com/question/index?qid=20100505135156AAnRjCI

ve

http://en.wikipedia.org/wiki/Coastal_erosion

ben irlandaya yerleşmek istiyordum :/ bundan bir kaç yüzyıl sonra adanın erozyona maruz kalarak yok olacğaı fikri beni gerçekten üzüyor
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

Bloodless said:

topici kirletme olm.

abi alan yetkilisi gulben ergen vidyosu linklemi$. fatmagulu bile bu kadar kirletmediler.

hey alan yetkilisi youtube'dan haberi olmayan birisine ayar verdi bi kere.

tsunami videosu varmı diyene kadar tsunami video yazıp entera bassan geliyor lan video!
lmgtfy
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

http://www.hurriyet.com.tr/dunya/17246025.asp?gid=373

said:
Kendimi camdan dışarı attım. Biraz sakinleşir gibi olunca tekrar eve girdim. Ama ikinci kez bir sarsıntı oldu, ben yine camdan atladım. Küçük sarsıntılar halen devam ediyor.
"

ahahahahah
Sosyal ağlarda paylaş

of Japonya'dayken tokyoda 7.8 civarı mı ne deprem olmuştu

odamda oturuorum, 20. katta mı neyim . Akşam böle deprem oldu. Baya bi sallandık, koştum direk odamdan çıkıp koridora. baktım kimse odasından çıkmıo kimseden ses yok sallandı sallandı durdu. Böle odama girdim oturdum hiçbişey olmamış gibi.

1-2. katta olsaydım belki o TÜRK ben de olabilirdim o depremde DAS.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Residents near nuclear reactor advised to evacuate

The government has issued an evacuation advisory to people living within a three-kilometer radius of a nuclear power plant in quake-stricken Fukushima Prefecture.

Government officials said on Friday that no radioactive materials have leaked from the Tokyo Electric Power Company's Fukushima Number One plant. The government also says the advisory is only a precaution, and is also asking people living within 10 kilometers of the plant to stay indoors.

The government's Nuclear and Industrial Safety Agency says cooling system failure has made it impossible to cool the second reactor after it automatically stopped operating after the earthquake.
The plant has been declared to be in a state of emergency after the quake caused the technical failure.
Sosyal ağlarda paylaş

8,9 tokyo merkezde olsa yerle bir olurdu tokyo.
honshu denilen yerde çok katlı binalar yok ve yine de hasar var.
8.9 demek yüzey şekillerinin yer değiştirmesine kadar gider.dağ olmayan yerde dağ çıkar, dağ olan yerde dağ yok olabilir.
buna ne teknoloji karşı koyabilir ne de başka bişey.
deprem noktasal olarak 8.9 vurmuş olabilir, genişledikçe etkisi çok aza inmiş olabilir ayrıntısını bilmiyorum.
her ne kadar japonyada depreme inanılmaz dayanıklı binalar olsa bile 8.9 çok çöok büyük bi deprem.
Sosyal ağlarda paylaş

Bella said:

DarKRideR said:

http://www.hurriyet.com.tr/dunya/17246025.asp?gid=373

said:
Kendimi camdan dışarı attım. Biraz sakinleşir gibi olunca tekrar eve girdim. Ama ikinci kez bir sarsıntı oldu, ben yine camdan atladım. Küçük sarsıntılar halen devam ediyor.
"

ahahahahah

adam 100% türk asdfasdf

bi kişi camdan atlamış oda türk varmı ötesi
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

8,9 tokyo merkezde olsa yerle bir olurdu tokyo.
honshu denilen yerde çok katlı binalar yok ve yine de hasar var.
8.9 demek yüzey şekillerinin yer değiştirmesine kadar gider.dağ olmayan yerde dağ çıkar, dağ olan yerde dağ yok olabilir.
buna ne teknoloji karşı koyabilir ne de başka bişey.
deprem noktasal olarak 8.9 vurmuş olabilir, genişledikçe etkisi çok aza inmiş olabilir ayrıntısını bilmiyorum.
her ne kadar japonyada depreme inanılmaz dayanıklı binalar olsa bile 8.9 çok çöok büyük bi deprem.

evet.
bi de yerin 40km altında olmuş deprem ki gayet derin. yüzeye yakın olsaydı da çoğu şehir yerle bir olurdu 8.9 ile
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.youtube.com/watch?v=VzAs8V9tLaI&feature=player_embedded#at=87

aslında internetin kullanımı açısından da önemli bir deprem oldu.

siren:
said:
Tokyo Earthquake, viewed from the third floor of my apartment in Minami-Asagaya, Suginami-ku Tokyo. This only covers about the last half of the intense stuff, total time lasted over three minutes. The motion started off as usual with side to side jerking but finished with more of a sinking and rising feeling with some side to side motion as well. All in all it was a huge jolt of adrenaline and I'm thankful my friends here are all safe.

*The siren is a useful relic from Japan's history. Used to alert people to air raids or bombing, the city now employs the system to broadcast emergency messages to citizens. It also serves to play the city's song at 5pm every night.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...