balon Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 dasaaa said: yakın deprem olsun 8 küsur görelim dayananı.. Bu büyüklükte, imkansız evet. 8.8 ne lan, çivisi çıkmış dünyanın. 10'a kıyamet diyorlar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 said: bizde 5 şiddetindeki bir depremin yapabileceği hasar şiddet ile büyüklük farklı şeyler abi depremin büyüklüğü ölçüleni yani benim sana vurduğum yumruk, yumruğun büyüklüğü senin bundan ne kadar zarar gördüğün yumruğun şiddeti gibi düşünün en basiti bu. zemin seninkinden farklı, uzaklık farklı. senin bilmem kaç katlı binan var, adam 2katlıda oturuyor tabi farklı olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 oha bi gün internete girmedim japonya yokolmuş, yettim tokyo, geldi internet, have no fear! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 dasaaa said: said: bizde 5 şiddetindeki bir depremin yapabileceği hasar şiddet ile büyüklük farklı şeyler abi depremin büyüklüğü ölçüleni yani benim sana vurduğum yumruk, yumruğun büyüklüğü senin bundan ne kadar zarar gördüğün yumruğun şiddeti gibi düşünün en basiti bu. Ahahaha ben olayı biliyorum anladım da, bu nasıl tanımlama abi :D ahah hiç bi şey anlamadım. Bi daha okudum, bi daha anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 abi.. Depremde camdan atlayan tek kişi bir Türk çıktı http://bit.ly/e6Grgn said: Japonya’daki 8,9 büyüklüğündeki depremi yaşayan Türklerden Selimhan Kılıç, sarsıntı başlayınca kendini camdan dışarı attığını söyledi. Kılıç, “Biraz sakinleşince eve girdim. İkinci sarsıntıda da yine camdan atladım” dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hell_Angel Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 sendai plajında 300'e yakın ceset bulunmuş :/ deprem büyüklüğü hakkında temiz bilgi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 şu topic başındaki ntv videolarında tsunami yanlarından geçerken insanlar falan var çatılarda gözüken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 tsunami videosu var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 kalmadı abi gülben ergen var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hell_Angel Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 @flashh japonyada tsunami anı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 88 BIn kayip var mis :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 video cok kotu ya kaçış yok anasını satim.kanatlanıp uçamadıktan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Flassh said: tsunami videosu var mı? dasaaa said: kalmadı abi gülben ergen var.. i$te forum, i$te $ampiyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 10 sayfa olmuş topic uff. ben deprem dede ancak yetişebildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 selam deprem dede, bize bir hikaye anlatir misin acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 bir sismologla nasıl konuşalacağını öğretmediler mi sana esh? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Son durum nedir bilgisi olan varmı? Sular çekilmeye falan başladı mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 http://www.hurriyet.com.tr/dunya/17246025.asp?gid=373 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 kirli bir yazi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 topici kirletme olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Gülüyorum ama insan o durumda 3,4 kez atlar valla camdan. DarKRideR said: http://www.hurriyet.com.tr/dunya/17246025.asp?gid=373 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 DarKRideR said: http://www.hurriyet.com.tr/dunya/17246025.asp?gid=373 abi.. orda da mi ya.. kuranda camla ilgili bir sure var da bilinc altimiza mi i$ledi nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Bloodless said: topici kirletme olm. abi alan yetkilisi gulben ergen vidyosu linklemi$. fatmagulu bile bu kadar kirletmediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 O banfree ama öyle bir detayı unutuyorsun :P ŞAka bir yana lütfen konumuza dönelim. Silmek zorunda kalmıyım yazılarınızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 BabacumMostors said: DynamicK said: Tsunami'yi engellemek imkansiz gibi bir sey yani. 8.9 siddetinde bir depreme dayanabilecek baska bir ulke yok dunyada ki mevcut teknoloji ile Japon'lar buna bile dayaniyorlar. Tsunami engellemek icin butun ulkeyi deniz seviyesinden minimum bir 50 metre yukseltmek gerek. Imkansiz. Ingiltere'nin bati kiyisinda dalgalar surekli topragi denize surukluyor ve yillardir adanin yuzolcumu ufaliyor bundan oturu. Bunu bile engelleyemiyorlar. beton döksünler? denenmis bu lakin her yeri betonla kaplayamazlar dogal dengeye de aykiri. ayrica http://uk.answers.yahoo.com/question/index?qid=20100505135156AAnRjCI ve http://en.wikipedia.org/wiki/Coastal_erosion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar