bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 heriflerin time zone'unda sabah 5 lan. sabah 5'de support buluyorsun daha ne olacak. alpha'da support bulduğuna şükret asdad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Hasret giderin bari . Oyundan canlı . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Okay all, thanks so much for your patience. We have found a resolution to the issue. We will need you to close our ArcheAge and Glyph, then try to log in again, as normal. If this doesn't allow you to play, please close out ArcheAge and Glyph again, then remove the file found at this directory and try the game again: Program Files (x86)GlyphGamesArcheAgeAlphabin32HShieldasc Let us know if you continue to experience issues after performing these steps. Thanks! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 clipboard'da kaldı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 abav, ulan yanlışlıkla direk hshield dir'i sildim. rica etsem, küçük bişeyse upload edebilecek var mı onu zipleyip falan? launcher'ı kötü yapmışlar biraz, steam gibi eksik dosyaları yükleyip devam etmiyo :p ya da boşverin bi torrent buldum onda var galiba, sırf o dosyaları download edip bi deniim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 su oyun cikana kadar burda hikaye anlatmak yasaklansin lan. cok pis kiskaniyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 sorma :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Yok abi yok bir tane farm evi tapusu yok nasılda sattım ben onu ya . ..... Yer var tapu yok . Birisinin kız arkadaşında varmıs tapu oda satmak icin oyuna giremiyor. YAw tapu 50 gilda . oyunda adam az bende ticarete başladım . 8 gilda yaptım . biraz daha gayret .. Kesilmeden gidip gelebiliyorum millet yoklugunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 akirafes ben sana 110 golddan satabilirim istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 sen bizim guilddemiydin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 benim guildlerle işim olmaz. tek tabancayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 fuck the king. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 bingildak said: hepimiz bir 35'i geçelim de öncelikli olarak, sea monsterlar tarafından telef edilemelim. level kasarken demir, odun ve fabricleri satmayı veya çarçur etmeyin. hepimiz 300'er odun, demir, fabric koyarsak ortaya eznan'ı direkt yaparız. 300 ingot mu yoksa ore mu bu? bide pack değil dimi bunnar? bu arada o barbaros hayrettin arması fln süper olur valla denizde yaşıyan abi ztn bu oyunda, acayip zevkli deniz savaşları youtubedan gördüğüm kadarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 sen bizim facntiondanmısın nuian ? karşıysan alamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 abi o yere başka bi ev koy şimdilik ortalayarak yeri kaptırma sonra değiştirirsin akirafes said: Klasik yer buldum şu an ama tapumu dün satmıştım.... Auctiondada bir tane farm evi tapusu yok . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Dun aksam, sadece Eve online da high sec den null sec e gecerken yasayabildigim bir thrill yasadim. Oyuna bu banana trade run questini koyandan allah razi olsun, cok eglendik mighty ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 akirafes said: sen bizim facntiondanmısın nuian ? karşıysan alamam nuiandayım. nerede buluşalım windshde, mirage? hangisi sana uygun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 mirage 100 e ver geldim . bekliyorum mirageda Yaw bu mirage da ne zaman gelsem karşılıyan kızlar hep üzerime atlıyor...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 tamamdır seni nasıl tanıycam? üstündekileri çıkarsana direk taniyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 veya kaval çal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Bir de oyunu acilmayanlar icin soyle bir cevap geldi bana Trion Support Response Hello, Thank you for contacting us regarding ArcheAge. Our engineers have currently resolved an issue with HackShield not allowing ArcheAge to launch. This issue has since been resolved, however you may have to take proactive steps to get things working again. Try to log in as you normally would, however if the issue persists take these steps: 1. Navigate to C:Program Files (x86)GlyphGamesArcheAgeAlphabin32hshield 2. Delete the folder titled "asc" 3. Re-launch Glyph/ArcheAge Additionally, you may need to try these steps: 1. Navigate to C:Program Files (x86)GlyphGamesArcheAgeAlphabin32hshield 2. Delete the folder titled "asc" 3. Run the file hsupdate.exe in the same folder 3. Re-launch Glyph/ArcheAge Please follow our sticky post for the most up to date info: http://forums.archeagegame.com/showthread.php?9442-Hackshield-Error-Alpha-Unavailable-5-22-2014-UPDATED If you believe your issue is not associated with this current problem, please update your ticket letting us know. If you have any additional questions or concerns, please don't hesitate to let us know. Thank you for your continued support of Trion Worlds and for playing ArcheAge. Your reference number for this ticket is 140522-000616. Sincerely, Senior GM Nydolaistra Trion Worlds, Inc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 NEa miraja tek giriş var zaten nerden gelirsen gel aynı yere cıkıyor. benden baskasıda yok orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 haydaa. ben nerdeyim o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 hocam oyun ici nickin ne ? mirajda buyuk binanınn kapısındayım tek giriş rusya serverindamisin yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 yok değilim. abi nerdesin beni mi kandırıyosun? valla dönücem bak hep para kaybediyorum bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar