Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Archeage

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi white arden'de kasıyorsan haritanın en kuzeyinde ranch var, ağaç ekebiliyorsun aklında olsun. 24 saat güvende kalıyor yalnız ondan çok uzun süreli bir şeyler ekme. log kaynağı çok güzel.
Mesaj tarihi:
auctiondan aldım ben 90 golda ama mirajda gilda karsılıgı satılıyor.
cok guzel bir farm evi etrafında da cıftlıgın oluyor. 16x16 yıda yanında tasiyacam . dunyalık yapıcam ,
Elite da uzayda olmadıgım zamanlar ciftligimde .
Mesaj tarihi:
wow cok iyi basarı bu kadar kısa zamanda nasıl yaptın ?
queenler 7-8 goldan gider auctionda
arıcılık normal gunde 24 gold civarı bırakıyor ama jelly honey duserse rare bal o 300 gold civarı degeri
Su an en degerli meslek kurtculuk . balık yemi .
gunde rahat 60 gold civarı alırsın .
Mesaj tarihi:
totemic said:

Sizin kuracağınız yok guild falan.. Akıncılarda ayrı telden zaten. Kendi guildimi kuruyorum ÜVEY ANNEN INC. diye gelen gelsin...

dün akşam iki farma bakıyım dedim sonra bi baktım saat 10-10buçuk civarı biraz level alıyım bu ne böyle derken gece 1 etmişim yattım direk.

bize ts fln lazım oyuna girince konuşmak için, yoksa dalıp gidiosun farm/ördekler fln derken..

bu arada çilek reçeli yapıp, trade run yapmak pek karlı değil galiba zaten, çilekleri auctionda satsam nerdeyse aynı parayı getirio.

akşam deniz kenarında dolanırken geminin teki yanaştı kıyıya ambarında da 10civarında tradepack vardı tıkır tıkır taşıdılar 3 kişi packleri, götürdüler altınları. bu gemiyi fln kaybettiğinde tekrar tamir etmesi kaça mal oluo?
Mesaj tarihi:
öyle ya oyuna dalınca unutuyorsun, TS şart zaten başka türlü geyik dönmez. valla aslında guild kurmakta birşey yok 1 gold + 6 kişi lazım. ben kurucaktım ama bıngıl kursun diye bekliyorum ona yakışır.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...