serkanay Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 8x8 yer arayan varsa PM atsın. Arazi White Arden de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 kahpece seyler yaziyosan troll degil kahpesindir zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 abi white arden'de kasıyorsan haritanın en kuzeyinde ranch var, ağaç ekebiliyorsun aklında olsun. 24 saat güvende kalıyor yalnız ondan çok uzun süreli bir şeyler ekme. log kaynağı çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 ah 6 saatir 24x24 arıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 o linklediğim yer olmadı mı? white arden'deki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 dark soulsda cinnet gecirip balik tutmaya gelicem galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 En sonunda bu yolada duştuk kan olmadan toprak olmuyormus Topragım icin savasıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 akirafes said: ah 6 saatir 24x24 arıyorum 24x24 arsa tapusu nasil aliniyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 auctiondan aldım ben 90 golda ama mirajda gilda karsılıgı satılıyor. cok guzel bir farm evi etrafında da cıftlıgın oluyor. 16x16 yıda yanında tasiyacam . dunyalık yapıcam , Elite da uzayda olmadıgım zamanlar ciftligimde . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 akirafes dediğim yerde ev koyabildin mi, izin veriyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 bulamadım orada bir daha bakayım ama party atsana tekrar isaretle harita uzerinden . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 1000 gildaymıs oraya konabilecek evler . Daha auctina bile dusmedi sanırım 2 ay daha dusmez onlar piyasaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 aricilik isi nasil gidiyor, kar birakiyor mu, mini guide yaz da faydalanalim be yaw :D bu arada queen bee yakaladim, 6 tane var elimde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 wow cok iyi basarı bu kadar kısa zamanda nasıl yaptın ? queenler 7-8 goldan gider auctionda arıcılık normal gunde 24 gold civarı bırakıyor ama jelly honey duserse rare bal o 300 gold civarı degeri Su an en degerli meslek kurtculuk . balık yemi . gunde rahat 60 gold civarı alırsın . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 is bolumu yapsaniza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 bu oyunun marx'ı da olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 totemic said: Sizin kuracağınız yok guild falan.. Akıncılarda ayrı telden zaten. Kendi guildimi kuruyorum ÜVEY ANNEN INC. diye gelen gelsin... dün akşam iki farma bakıyım dedim sonra bi baktım saat 10-10buçuk civarı biraz level alıyım bu ne böyle derken gece 1 etmişim yattım direk. bize ts fln lazım oyuna girince konuşmak için, yoksa dalıp gidiosun farm/ördekler fln derken.. bu arada çilek reçeli yapıp, trade run yapmak pek karlı değil galiba zaten, çilekleri auctionda satsam nerdeyse aynı parayı getirio. akşam deniz kenarında dolanırken geminin teki yanaştı kıyıya ambarında da 10civarında tradepack vardı tıkır tıkır taşıdılar 3 kişi packleri, götürdüler altınları. bu gemiyi fln kaybettiğinde tekrar tamir etmesi kaça mal oluo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 öyle ya oyuna dalınca unutuyorsun, TS şart zaten başka türlü geyik dönmez. valla aslında guild kurmakta birşey yok 1 gold + 6 kişi lazım. ben kurucaktım ama bıngıl kursun diye bekliyorum ona yakışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Dün akşam kanuni ile quest yaparken buradan biriyle grup yaptık ama ayakta uyuduğum için soramadım kimdi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 oyunda olup annen`in kurulmasina yardimci olmak isteyenler dreamfury olarak ekleyebilirler mi? bakalim 6 kisi yanyana getirebilecek miyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serkanay Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 http://archeagefurniture.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Evimi başıma yıkabiliyorlarmış , 3. adada . Link icin saol @Serkanay 400 civarı gold zarar yıkılırsa . ooo cok buyuk risk bu. @Bıngıldak o dedigin yerde Mansion: 44 x 44 kuralabiliyormuş . Daha tapusunu gormedim ben . bir kaç kişi kurabilmiş zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 5ten sonra oyundayım ben azcık bekleyin aksama kurarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 bende anca 6-7'den sonra girebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 la ne hype yaptınız 150 dolar olmasa almıştım şimdiye 50 kere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar