reampage Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 abi 150 dolar insafsızlık hani arada girip siteye bakıyorum kendimi kandırmak için verdiği şeylere filan ama yok yani 100 dolar olsa almıştım çoktan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 alıyorum ben ya 176 dolara. 75 dolarlık ingame cash veriyor patron status alınabiliyorsa total 8 ay sub yapıyor. eylülde çıkıcağını düşünürsek mayıstan oynamaya başlaması da cabası.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Xaenin said: Lan ben full loot sanıyordum bak şimdi biraz üzüldüm açıkçası. göt oldun mu lan ÇÖKELEK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 oha lan 175$ içiniz acımıyo mu :/ o paraya 3 ay 3 öğün yiyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 ne yiyonuz lan ekmek mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 3 aylığımı oyuna veremem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Mortis said: ya olm KAAN VE EMİR siz her oyundan çok çabuk bayan tiplersiniz. gireceksiniz 1-2 hafta oynayıp bir şeyini beğenmeyip başlıcaksınız şurda küfür etmeye, eleştirmeye. hype ölü doğacak. of ya. çok yanlış adamlar erken başladı. sizin normalde bizim hype a gelip başlamanız gerekiyordu. abi cunku diger oyunlar kotuydu, bu simdiye kadar iyi, bozmaz insallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Xaenin said: BAŞKASININ ATINA ATLAYIP SIRTINDA GEZEBİLİYONUZ LA O çokzel bişe de bi skill var basıyon arkana binen adamı atıyon ayrıca o da eğlenceli :) Azmo sen de yeme bizi bak cidden aldıysan özelden yaz, atıcam cüzdanı ona göre :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Seks var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 BlackRose said: Xaenin said: BAŞKASININ ATINA ATLAYIP SIRTINDA GEZEBİLİYONUZ LA O çokzel bişe de bi skill var basıyon arkana binen adamı atıyon ayrıca o da eğlenceli :) Azmo sen de yeme bizi bak cidden aldıysan özelden yaz, atıcam cüzdanı ona göre :p abi ben aldim oyunu, goonlara da katildim, egleniyorum, cilek bahcem var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serkanay Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 WaNTeD said: oha lan 175$ içiniz acımıyo mu :/ o paraya 3 ay 3 öğün yiyoz 3ay 3 öğünden> 175$/90/3=~0,65$ ~1,3₺ Ne yiyonuz çok merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Topraam, bu ikisinin aldığı oyundan hayir gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 lan olm aldınız mı almadınız mı elim buy butonuna gidip geliyor.. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serkanay Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 aquila said: Seks var mi? Evlenmek varda gerdek koydular mı bilmem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 nerden alıyoz oyunu kimlerde var nerde toplanıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 totemic said: alıyorum ben ya 176 dolara. 75 dolarlık ingame cash veriyor patron status alınabiliyorsa total 8 ay sub yapıyor. eylülde çıkıcağını düşünürsek mayıstan oynamaya başlaması da cabası.. ilk verdiği cash ile patron status alamıyorsun forumlarda öyle bişi okuumuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 oha o zaman yatar bu iş.. 75 dolarlık cashi nereme sokucam ben patron satın alamıyorsam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Ya sırf şu fiyatlandırmadan adamların şark kurnazına yatacaklarını anlamanız lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 valla 150 dolar olmasinin en guzel yani 1 tane bile cocuk yok oyunda. Bu ortamin tadini cikartmak lazim. Fakirler olmayinca da guzel oluyormus oyunlar. asd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 orcun olmayinca nasil guzel ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 aldım lan. 176$ girdi. yemişim parasını.. asddf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 176 mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 26$'da vergi verdik.. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 vericeksiniz tabi lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 VAY BABOY 176$ verdi adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar