Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Archeage

narsor

Öne çıkan mesajlar

Bu oyunu bilen var mi, sandbox, cryengine2 motoru kullaniyor (cryengine3 bile olabilirmiymis neymis anlamadim tam), olaya 40 milyon$ yatirmis oldugu soylenen bir kore firmasi.

http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm/game/572

Bu da ingilizce sayfrasi adamlarin. Pek bilgi yok ama ilginc youtube videolari var ortalikta

http://www.archeage.com/en/contents/gameIntros

ising ilginc yani oyun Kore'de yilsonuna dogru release olacakmis...
Sosyal ağlarda paylaş

evet, hasta edebilirler adami cidden, ama fikirlerden biri cok iyi. Buyuk gemi vs yapmak icin ornegin, labor power gibi bisey gerekiyor, bunu her oyuncu online ya da offline gunluk belli bir miktarda kazaniyor. Istersen npc tutabiliyorsun belli bir labor power icin. Baska playerlarin labor powerini alabiliyorsun, kendininkini satabiliyorsun filan. Hic fena fikir degil
Sosyal ağlarda paylaş

Grafikler, animasyon ve efektler hoş duruyor. Öyle bariz bir uzak doğu çizgisi de yok dizayn' da. Ve evet, ev yapımı, deniz savaşları v.b güzel olmuş. Grind üzerine olmazsa leveling sistemi güzel ve akıcı bir Quest sistemi gelirse denenebilir aslında.
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar darkfalldan ne farkı varın farkı şu,bu oyun çıkacak en ufak bug da ne bileyim küçücük bir problem de bile blizzard casusları archage patladımı ne diye dangıl dungul başlıklar açacaklar,herşeyi wowla karşılaştırma muhabbeti beni artık mmo dan sıktı diyebilirim,rift oynuyorum şu anda gw2 ne bileyim biraz daha iyi oyun çıkana kadar,ama gerçekten wow u duydugumda tiskinmeye başladım,inşallah bu oyun iyi çıkarda adam akıllı insanlarla oynarız,öyle çoluk çocuk oynamasın da valla herşeye razıyım,df de mo da sorduğunuzda yaş sınırı epey yukarıda,ha yaşı kücük olupta dünya ya bakış açısı,olayları yorumlama bilgileri bizden iyi olanlarıda var ama,arkadaş artık mmorpg de bir devrim gerekiyor inşallah bu oyun başarır bunu...
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...