narsor Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Bu oyunu bilen var mi, sandbox, cryengine2 motoru kullaniyor (cryengine3 bile olabilirmiymis neymis anlamadim tam), olaya 40 milyon$ yatirmis oldugu soylenen bir kore firmasi. http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm/game/572 Bu da ingilizce sayfrasi adamlarin. Pek bilgi yok ama ilginc youtube videolari var ortalikta http://www.archeage.com/en/contents/gameIntros ising ilginc yani oyun Kore'de yilsonuna dogru release olacakmis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 mayti ilgileniyordu ama uzak doğu mmo (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Bu adamlar çok, çok, çok iyi bir oyun çıkarsalar bile insanlar sırf uzak doğu diye sitsine bile girmez. Adları çıkmış 9'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Sunlarda bir iki video. 1. Oyun ici fizik destegi 2. PvE ve skillerden ornek: 3. Deniz savasi: 4. Ev yapma: 5. Grup savas: 6. Ingame map support: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 evet, hasta edebilirler adami cidden, ama fikirlerden biri cok iyi. Buyuk gemi vs yapmak icin ornegin, labor power gibi bisey gerekiyor, bunu her oyuncu online ya da offline gunluk belli bir miktarda kazaniyor. Istersen npc tutabiliyorsun belli bir labor power icin. Baska playerlarin labor powerini alabiliyorsun, kendininkini satabiliyorsun filan. Hic fena fikir degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 bayadır bakınıyoruz buna, her ne kadar umutlanmak istesek de asian grind oynanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 kasar grindfest olursa, bikac yil lvl kasmak gerekir, bakmak lazim ama, sandbox mantiginda grind ne kadar olur neyse gorucez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Ev yapımı ve ata 2 kişi binme olayı beni benden aldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Grafikler, animasyon ve efektler hoş duruyor. Öyle bariz bir uzak doğu çizgisi de yok dizayn' da. Ve evet, ev yapımı, deniz savaşları v.b güzel olmuş. Grind üzerine olmazsa leveling sistemi güzel ve akıcı bir Quest sistemi gelirse denenebilir aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Off bu video cok guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Boyle bi site var oyunla ilgili bilgi veren http://www.aaportal.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amonn Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Pluton said: Ev yapımı ve ata 2 kişi binme olayı beni benden aldı Pekii iki kişi binmiş halde atı bayır aşağı zıplatması seni kendine geri getirdi mi.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2011 okadar olur dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Kore CB'leri başladığından beri takip ediyorum. Kore sitesine KSSN ile üye olabildim ama CB account apply edememiştim. Ultima'nın üç boyutlu, daha iyi grafikli hâli resmen. Sanırım cry engine 3 e geçiş yapmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2011 evi nereye istersek yapabiliomuymuşuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 bazı zonelarda evetmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2011 oyunun ismi : ArcheAge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Esas bilgi kaynağı şurda, inanılmaz bilgiler var ve oyunun UO2 olma ihtimali var gibi geliyor bana, umarım çuvallamazlar grindfest haline getirip http://aaportal.net/en Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 ağacını, bitkilerini yetiştir, süt sağ, adam kiralama sistemi vs vs, bi sürü abuk subuk detay var oyunda, bakalım UO derinliğine ulaştırabilecekler mi kaba kuvvet savaş dışı mekaniklerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 biri darkfall online mı dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 darkfall dan ne farkı var şimdi,lafa gelince de darkfalla bok atıolar :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Farkinda degiliz guzel oynanabilir olabilecegi umudumuz var. Df de cogumuz bulmadi ana sorguyu, bende martar online yazayim herseyi kagit ustunde yazayim ama sonuc ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Darkfall ile aynı diye yazanlar linkli makaleleri okusunlar. Darkfall oynadım ve archeage'in alaksı yok, size darkfall'da mutluluklar o ayrı, lütfen darkfall'la ilgili yorumlarınızı darkfall kısmına atın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 arkadaşlar darkfalldan ne farkı varın farkı şu,bu oyun çıkacak en ufak bug da ne bileyim küçücük bir problem de bile blizzard casusları archage patladımı ne diye dangıl dungul başlıklar açacaklar,herşeyi wowla karşılaştırma muhabbeti beni artık mmo dan sıktı diyebilirim,rift oynuyorum şu anda gw2 ne bileyim biraz daha iyi oyun çıkana kadar,ama gerçekten wow u duydugumda tiskinmeye başladım,inşallah bu oyun iyi çıkarda adam akıllı insanlarla oynarız,öyle çoluk çocuk oynamasın da valla herşeye razıyım,df de mo da sorduğunuzda yaş sınırı epey yukarıda,ha yaşı kücük olupta dünya ya bakış açısı,olayları yorumlama bilgileri bizden iyi olanlarıda var ama,arkadaş artık mmorpg de bir devrim gerekiyor inşallah bu oyun başarır bunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 alan yetkilisi bey lutfen oyunun ismini ARCHEAGE olarak degistirelim E harfi eksik. esasinda archage daha guzel gorunuyor ama nedense archeage oyunun ismi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar