Fistan Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 bende de oluyor kızıl sarı sakal. kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Beslenme problemi olmasın ya kızıl sakal eğer aileden gelen bir kızıllık falan yoksa. Diğer tüylerde kızıllaşma var mı? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 çok iyi beslenmeden olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Benimkiler azcık uzadımı hemen kızıla dönüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 seraphiel said: niye? kızıl sakal çok güzel olur böyle irlandalı irlandalı. kelimesi kelimesine bunu yazıcaktım sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 abi çakmağın alevini sakalınızdan uzak tutun. niye kzııllaşsın sakal lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 genetik herkesin sakalı sadece siyah değil. anlayın şunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 abi nasıl sakal o ya, sonradan kızıllaşan siyah sakal bi tek sigara yanığından gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 xunn said: Abi sakal yeterince erkeksi birşey değilmiş gibi, kızıllaştırıp MANLINESS epitomeuna dönüşüyorsun. Of bi norveçte falan dogamadık ki, tanrımız odin, thor falan olsun. artık bundan sonra sakal çıkarman yetmez zunn kırmızı çıkartacaksın çıkartacaksan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 MrLevie said: abi nasıl sakal o ya, sonradan kızıllaşan siyah sakal bi tek sigara yanığından gördüm. sakal sigara içmesen, çakmak taşımasan bile farklı renklerde çıkabiliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 kçkknsrşnmşm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 benim de sakal uzarsa kızıllaşıyor, demir kandan dolup taşıyor mu nedir bilmem heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 +1 uzayınca kızıllaşıyor bir grup sakal. eskiden saçlarımda da vardı öle bi yer. kırmızı çıkıyordu bildiğin. sonra beyazlaştılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 benimde siyahlarin arasinda kizil sari beyaz uclusu dolasiyor. gerci artik hergun tras oldugumdan 1 senedir goremedim kendilerini gecmis olabilirler, zaten salak bi kombinasyon oluyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 xunn said: Awesome. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar