Zyrobod Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 bu başlığı açmamın sebebi uzun deneyler ve sonuçları babında kararlaştırılmıştır. bilirsiniz genelde birinin yanında izlediğimiz bir filmden bahsederken yanınızdaki kişi filmi izlemediyse ve önbilgi sahibi olmak istiyorsa öncelikle şunu sorar: "filmin konusu neee?", "maceralımı be ?!" ee. ne kaldı sinemadan geriye. ne oldu o güzelim sanata. adam daha soru sordu farkındayım ama ilk yaklaşımı bu şekilde yapmamalıyız be canlarım. ne biliyim bi' sinema ahlakı falan gibi birşey bulmalıyız kendimizde.
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 sevmediğim aptalca tarzdaki filmleri kızarkadaşım istiyor diye izliyorum, sinemada nadiren çok popüler filmleri izliyorum.yalnız başımayken nadiren kafam iyi olunca tavsiye edilen film izliyorum. sonra hepsini unutuyorum.
Tyrannus Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 olamadıgın şey izliyosun abi işte.jedi olmadıgım için star wars izliyorum.elf oldugum için lotr izlemiyorum. gibi..
Pipet Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 -"AA şu filmi izledin mi ?" -"EVET, asıl adam yerde yatanmış." demek için. bana yapmışlardı.
Raincloud Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 çünkü eşşeğin Farklı şeyleri farklı açılardan gözlemleyebilmek için mutlu mesut izliyorum.
Marv Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Tyrannus said: olamadıgın şey izliyosun abi işte.jedi olmadıgım için star wars izliyorum.elf oldugum için lotr izlemiyorum. gibi..
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 herkesin film zevkine kimşe karışamaz. Ha nasıl karışamaz. Ben bu şekil izlerim, bu adam şu şekil izler, şu şekil izler. Ha hiç kimse kimseye karışmaya bir hakkı yok. Özgürlüğü birdir
progamer Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Yapıcak daha iyi bir şeyim olmadığından http://lulzindustries.files.wordpress.com/2011/02/forever_alone.png
moncici Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Raincloud said: çünkü eşşeğin Farklı şeyleri farklı açılardan gözlemleyebilmek için mutlu mesut izliyorum. ahuahuahu kahkaha attım
Daesu Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 dasaa +1 direk koparıyor burdaki hayattan. süper bi hayatin olsada kopmak iyidir kop dasaa
senko Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 bilmemki niye izliom genelde ders calismama bahanesi -bi film izliyimde sonra calisirim
Laorx Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 çünkü http://27.media.tumblr.com/tumblr_ldk6zrD2H31qcnhhzo1_500.gif
xunn Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Film türüne göre degisir. Ama kök sebebim sinemanın kendisini çok sevmem, sanat manat ot bok.
Dayman Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 birinci sebebi ilgi çekici olması. hatta sevdiğim konseptleri geçtim göt olmak için izliyorum ben film. Baya baya anprediktıbıl film en iyi filmdir benim için. tahmin edemeyeceğim şeyler olsun, farklı birşey göstersin bana. çok seksiyim
xunn Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 O kadar kötü ki, iyi espiri tarzı var ya, ona bile girmiyor su denyoluk.
Öne çıkan mesajlar