Zyrobod Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 bu başlığı açmamın sebebi uzun deneyler ve sonuçları babında kararlaştırılmıştır. bilirsiniz genelde birinin yanında izlediğimiz bir filmden bahsederken yanınızdaki kişi filmi izlemediyse ve önbilgi sahibi olmak istiyorsa öncelikle şunu sorar: "filmin konusu neee?", "maceralımı be ?!" ee. ne kaldı sinemadan geriye. ne oldu o güzelim sanata. adam daha soru sordu farkındayım ama ilk yaklaşımı bu şekilde yapmamalıyız be canlarım. ne biliyim bi' sinema ahlakı falan gibi birşey bulmalıyız kendimizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 allah olduğu için izliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 eylenmek icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Eylenmek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 sevmediğim aptalca tarzdaki filmleri kızarkadaşım istiyor diye izliyorum, sinemada nadiren çok popüler filmleri izliyorum.yalnız başımayken nadiren kafam iyi olunca tavsiye edilen film izliyorum. sonra hepsini unutuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 olamadıgın şey izliyosun abi işte.jedi olmadıgım için star wars izliyorum.elf oldugum için lotr izlemiyorum. gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 -"AA şu filmi izledin mi ?" -"EVET, asıl adam yerde yatanmış." demek için. bana yapmışlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 çünkü eşşeğin Farklı şeyleri farklı açılardan gözlemleyebilmek için mutlu mesut izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Tyrannus said: olamadıgın şey izliyosun abi işte.jedi olmadıgım için star wars izliyorum.elf oldugum için lotr izlemiyorum. gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 herkesin film zevkine kimşe karışamaz. Ha nasıl karışamaz. Ben bu şekil izlerim, bu adam şu şekil izler, şu şekil izler. Ha hiç kimse kimseye karışmaya bir hakkı yok. Özgürlüğü birdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Yapıcak daha iyi bir şeyim olmadığından http://lulzindustries.files.wordpress.com/2011/02/forever_alone.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Raincloud said: çünkü eşşeğin Farklı şeyleri farklı açılardan gözlemleyebilmek için mutlu mesut izliyorum. ahuahuahu kahkaha attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 kafam uzaklaşsın diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 dasaa +1 direk koparıyor burdaki hayattan. süper bi hayatin olsada kopmak iyidir kop dasaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 bilmemki niye izliom genelde ders calismama bahanesi -bi film izliyimde sonra calisirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 ingilizcem gelişsin diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 içim çömelsin diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 /summon saeros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 çünkü http://27.media.tumblr.com/tumblr_ldk6zrD2H31qcnhhzo1_500.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Film türüne göre degisir. Ama kök sebebim sinemanın kendisini çok sevmem, sanat manat ot bok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 boş zaman değerlendirmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dayman Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 birinci sebebi ilgi çekici olması. hatta sevdiğim konseptleri geçtim göt olmak için izliyorum ben film. Baya baya anprediktıbıl film en iyi filmdir benim için. tahmin edemeyeceğim şeyler olsun, farklı birşey göstersin bana. çok seksiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 meme gosteriyolar bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 banyoda malzeme çıksın diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 O kadar kötü ki, iyi espiri tarzı var ya, ona bile girmiyor su denyoluk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar