smarthan Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 http://video.google.com/videoplay?docid=-3957808005429225184# şu vidyoyu her yere koyasım var
fede Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 cevap veresim geliyor ya ciddi olmayayım diyorum. olmayayım evet
Napolyonn Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 gökte olduğunu kim söyledi ki sana? daha neye karşı çıkacağını bilmiyosun üzgünüm.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 paticik.cm forumlarında din tartışmak yasak onu da biliyor musun din kardeşim?
Red Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 ya tanrı var mı yok mu bilemeyiz.benim varlıgına yada yokluguna kesin bir inancım yok ama insanın bazen gerçekten bazı durumlarda çaresiz hissetiğinde farklı birşeyden bilinmeyenden bir beklentisi isteği oluyor.tamamen notr olan bir nesneyi olaya katma gereği duyuyor. mesela sıkıntıdasın. ahmet dayım,teyzem,kuzenim ayşe yardımcım olsun diye düşünmezsin.cunku onlar sana yardım edemez bilirsin.mucize beklersin varolmayan bir güçten. burda allah devreye giriyor.benim allah düşüncem budur.yani ismi farklı birşeyde olabilirdi.insanın sadece bu tarz bişiye inanası geliyor bazen fakat din insanlıgın en büyük uydurması olsa gerek.
kermit Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 şu konuları ciddi tartışanlar çok komik hehe hadi kavga yapın
olitere Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 smarthan said: http://video.google.com/videoplay?docid=-3957808005429225184# şu vidyoyu her yere koyasım varbu kim lan :D
Zyrobod Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 evet fakat bu tartışmalar misyoner bir faaliyet taşıyorsa yasaktır büyük olasılıkla. ben burda nacizane birşey belirttim. ciddiyim.
seraphiel Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 dinler ve kitaplar insanlığın alegorisi diye düşünüyorum. bi şeyler var yukarıda ama insanlar aradan çekilmedikçe onun saf haline ulaşamayız gibime geliyo. bu kadar yüce bi varlık varsa bize anlattıkları kadar çirkef düşünce ve emirlerle bi arada anılamamalı.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 seraphiel said: dinler ve kitaplar insanlığın alegorisi diye düşünüyorum. bi şeyler var yukarıda ama insanlar aradan çekilmedikçe onun saf haline ulaşamayız gibime geliyo. bu kadar yüce bi varlık varsa bize anlattıkları kadar çirkef düşünce ve emirlerle bi arada anılamamalı. filiz sevişelimmi?
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Olm işiniz mi yok ya 2 dakkada 5 sayfa olmuş konu
Zyrobod Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 neyse, katıldığınız için teşekkür ederim. gayet verimli bir konuşmaydı. HAKİKATİ AÇIKLIYORUM: Allah sizin özünüzdedir. siz ondan o zatı değerlendirebilecek ayrı bir bilinç değilsiniz. ortada mükemmel bir teklik var. ortada alemler var.
smarthan Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 senko said: dindendon dindendon çatlasın dinler benim de artık bir dinim var
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 nileppezdel said: Olm işiniz mi yok ya 2 dakkada 5 sayfa olmuş konu kendi postlarımı kaybettim.o derece. kilitlenebilir
Laorx Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Zyrobod said: Allah sizin özünüzdedir. siz ondan o zatı değerlendirebilecek ayrı bir bilinç değilsiniz. ortada mükemmel bir teklik var. ortada alemler var. http://www.youtube.com/watch?v=-mCq9rgcusw
Öne çıkan mesajlar