import Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Selamlar, İşyerimize bir fatura gelmiş 700 küsür TL. İlk defa su bağlatıldı sıfır sayaçtı. İlk okuma 0 son okuma 115 m^3 diyor. 115 m^3 kullanmış olmamıza imkan yok , zira ofiste durmuyoruz bile . son 2 ayda 8-9 gün gitmişizdir , WC suyu ve bi kere de temizlik için 2-3 kova su dışında birşey kullanmadık. Ne yapmak gerekir ? Nasıl itiraz edicez ? Süreç ne olur ? Nasıl haklılığımızı kanıtlarız ? Başına gelen var mı böyle birşey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 iski web sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
import Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Türkiye'de ,bir devlet kurumuna webden birşeye itiraz edip sonuç alınabileceğine ( gerekli zaman aralığında en azından ) inanmıyorum . Faturanın son ödemesinden sonra belki bakmaya başlarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 orada nasıl itiraz edebileceğin yazıyor ben bakıp buraya özet geçmeye üşendim 2sene 4 ay önce bakmıştım en son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 iskiye gidiyorsun faturana itiraz ediyorsun. kalanını hallediyorlar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 önce ödüosun sonra itiraz ediosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 sayaç kaç yazıyor niye kimse sormamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
import Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Sayacın bozuk olma ihtimali var mı sizce ? Önce ödersem sevsen alamam bence bu devletten bir Allah kuruş gibi geliyor bana. Hadi hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 musluk açık kalmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 hoşgeldin vergisi olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
import Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Zaybird said: musluk açık kalmıştır. Musluk açık kalsa geldiğimizde de birşey açık olurdu , etrafa su olurdu . Herhangi bir sıkıntı olmadı . Açık olsa bile 115 m^3 çok yani. İski'nin sitesinden itiraz için üye olayım dedim E-İski'ye. Daha aktivasyon mailini atamıyorlar , 20 dk dır gelmedi , 2mail denedim. Kaldı ki buradan sorun çözücekler , peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fili Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 import said: Sayacın bozuk olma ihtimali var mı sizce ? Önce ödersem sevsen alamam bence bu devletten bir Allah kuruş gibi geliyor bana. Hadi hayırlısı var, bizim de birkaç ay önce yeni taktırılan sayaç yüzünden çok yüksek bir miktar geldi, itiraz ettik gelip kontrol ettiler sayaç bozuk çıkınca para üstünü verdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
import Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Bizim de o tarz birşey olur umarım . Gerçi sayaç bozuktur , kontrole gelirler normal çalışır ben de bu şans oldukça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 komple teorisi demekki hileli sayaçlar takarak, ses çıkarmayandan ekstra para alıyor bu hileciler!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
import Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Zıbışlık yapıp trolleme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 yok abi biri çıkıp dese inanırım ben cidden. ödemeden itiraz etme kısmına katılıyorum. tabi bizim ülkemizde "itiraz etme hakkının doğması için önce ödemen gerekir" gibi bi yaptırım da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 import said: Sayacın bozuk olma ihtimali var mı sizce ? Önce ödersem sevsen alamam bence bu devletten bir Allah kuruş gibi geliyor bana. Hadi hayırlısı 110metre küp kullanmadıgını söylüyorsun sayac 110 metre küp kullandıgını iddia ediyor sence sayac mı bozuk ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
import Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Bence çok şey bozuk , önemli olan İSKİ'ce . Öyle şey olmaz diyip kestirip atıyorlar mı , yoksa sık olan birşey mi , ilgileniyorlar mı manasında sordum tabi ama , kim düşünüp anlıcak . Artis cevap vermek daha rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 baba adama gidiyorsun. anlatıyorsun derdini. saatteki gösterdiği ile faturadakini kontrol etmişsindir zaten. aynı ise saate bakarlar bozuk mu diye, farklı ise fatura yanlış kesilmiştir. ikisinde de sorun varsa halledilir. yok sorun çıkmaz derler diye mi korkuyorsun? kolayı var. kaç m3 su kullanılmış diyorsa 30'a böler günlük kullanımı bulursun, böl 24'e saatlik kullanım çıktı mı? çıktı. bu değer çok çok az ise 2saat, yok sayaçtaki sayıların attığından anlayabileceğin kadar bir değer ise 1saat içerdeki tüm suları kapatırsın. 1ölçüm alırsın, 2.ölçümü 1saat sonra alırsın işte. bu da borunda çatlak sızdırma var mı bunu gösterir. varsa iski sorumlu değil bundan. vanaya kadar olan kısımdan sorumlu adamlar çünkü. basit işler bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Kolzet falan kacırıyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 sayaç bozuk diyosan İSKİ memurları gelip kontrol ederler bozuksa zaten para iadesi olmaz - bakiyeye düşürürler seni bozuk değilse kaçak varsa mecbur ödersin. yani gidin itirazınızı yapın bazen İSKİ memurları yanlış yazabiliyorlar faturayı bundanda kaynaklanıyo olabilir. yani adam 6 yı 9 diye görüyor (uğraşmak istemiyo çoğu zaman sallıyo kafadan) buğulanmadan dolayı vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
import Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2011 Bütün uzuvlarını penetre ettiğimiz İski'si . Hiçbir şey yapmadı adamlar . Kontrol diye gelen adam musluğu açtı , düzgün çalışıyo bu dedi gitti. Ulan 10 günde 6 tanker su harcamış olma ihtimalimiz sıfır . Hatta sıfırında altında , ama şeyine takan yok ki . WC olmasa ofiste iptal ettiricem valla . Yine de ettirebilirim , kovayla içme suyu , hatta viski dökerim be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar