smash Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 diye haber gördüm ben: "LOS ANGELES (Reuters) - Actor Charlie Sheen was fired on Monday from his top-rated comedy "Two and A Half Men" because of his "dangerously self-destructive conduct," difficulty at work and inflammatory comments to producers, TV executives said." haber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 3 gun falan oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valerius Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 ya adam sevişiyo işte uğraşmayın, rahat bırakın bi alla alla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 mokoko said: 3 gun falan oldu "ohooooo sen nerede yaşıon yüzyıldır biliyom ben bu haberi" modu priceless :D dün akşam çıktı haberi bu arada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 yapımcılar kıskanmış charlie reyizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 adam cbs'i dava bile ediyor.. çarli winner ama. van giyır GO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 çarli iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 mokoko said: 3 gun falan oldu e yazsaydın buraya sen de benim de 3 gün önce haberim olsaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 niye lan çok mu önemli bi haber. savaş haberi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 smash said: mokoko said: 3 gun falan oldu e yazsaydın buraya sen de benim de 3 gün önce haberim olsaydı. Touché. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 mokoko mokoko olmus.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 charlie is the bi-winner. adam uçmuş, gitmiş.. çizmiş kafayı çok net. iflah olmaz daha.. gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 ama senön hayatöndö göremeyeceğön lölölölölölölölölö saçmalaması için 1'i ödö köç pöğrö alıyö bölöyön mööö saçmalaması için 2'yi ölömön köç yıldır ünlö! sen onu tuu ön a hölf mön ile biliyön saçmalaması için 3'ü menüyü yeniden dinlemek için 8'i tuşlayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 geçersiz bir tuşa bastınız. ama senön hayatöndö göremeyeceğön lölölölölölölölölö saçmalaması için 1'i ödö köç pöğrö alıyö bölöyön mööö saçmalaması için 2'yi ölömön köç yıldır ünlö! sen onu tuu ön a hölf mön ile biliyön saçmalaması için 3'ü menüyü yeniden dinlemek için 8'i tuşlayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 7, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Adam kendini oynuyordu ne guzel dizide idare edivereymis yonetmenler de :) Bu dizi de buraya kadarmis demekki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valerius Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 holivudda yahudilere laf sokunca ortamdan sessizce uzaklaştırılıyorsun bkz: mel gibsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 ben herkesden once garbage'daki konuya yazmıştım sanırım. case closed. kapatılabilir. sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 http://cdn1.knowyourmeme.com/i/000/104/166/original/sheen2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpit Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Yatakları 3 kişilik! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Diziyi yayınlamayı biliyorlar ama adam kendisi aynı şeyleri yapınca kovuyolar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 sabonis said: mokoko said: 3 gun falan oldu "ohooooo sen nerede yaşıon yüzyıldır biliyom ben bu haberi" modu priceless :D dün akşam çıktı haberi bu arada... sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 adam muslumanlıga gecip arabistana yerlesip 4 karıya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 adam bree olson u götürüo, yemişim dizisini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar